zar Norton nije Symantec-ov produkt? ja koristim NOD vec duze vreme. sad trenutno 3.0 smart security.
Naj naj, AntiVirus
Collapse
X
-
Originally posted by 206Koristi li BILO ko drugi BitDefender osim mene?
Koristio sam sve gore navedeno na korporativnoj mrezi, sve od virusa sto sledeci najbolji (Kaspersky) propusti da pronadje, BitDefender pronadje i ubije. Jedino sto mu je Antispam malo losiji, ali predjete lepo na Live Mail, spam filter odlican, i u kombinaciji sa BitDefenderom stvarno dobra kombinacija. Toliko dobra da sam ga legalno kupioAudi A4 2013. B 8.5 2.0TDI quattro 177ks+ABT chip
Peugeot expert 2009. 2.0HDI 140ks
Comment
-
-
Ako ti treba zaštita mreže i više različih operativnih sistema CA antivirus korporativna edicija (nije jeftin ali radi posao), postoji i kućna varijanta koju sad potenciraju kao internet suite, gde jedino stvarno valja samo antivirus... antispy generalno nije loš ali..., firewall ko i svaki softverski... i antispam je radio kao sat ali ga ne koristim više, prešao na google.
@dekideki
K A S P E R S K I za DOS, kaku čudno pišu rec McAfee...
Ja sam davno prestao da dajem ljudima bilo kakvu informaciju na ovakvo i slična pitanja bilo da je u pitanju hardver ili softver. 100 ljudi sto ćudi, 100 žena 200 ****, + jedan i jedini Svet Kompjutera pandan reviji SAT kod automobila.Fifteen years of research he'd filed from one planet alone and they'd cut it to two words. "Mostly Harmless."
11.04. 0:12 #2
Rule #51: Sometimes — You're Wrong!
Comment
-
-
Najbitnije da znate sta radite na netu, druga stvar bitno je da se ne pouzdate u xp-ov firewall i da instalirate neki drugi. A onda anti virus.
Licno sem ako nije neka hitna situacija, antivirus-Kav instaliram recimo jednom u 30tak dana, procesljam sve i deinstaliram. Ne secam se da je nekada nesto bitno nasao. Naravno ima situacija pogotovo u poslednje vreme, kada svakojaki USB stikovi ulaze u komp i to onda zaista zna biti problem.
Posto sam odrzavao jednu mrezu od 15tak kompova (svako imao pristup, prokleti usb), desilo se da se svasta nakotilo pored NOD32, legalnog i update-ovanog. Probao sam sa svima i tada je jedino KAV sve pocistio, ostali su kasnili nekoliko dana za njim, AVG je bio katastrofa. Nakon tog incidenta NOD drzi stvar pod kontrolom.
S druge strane KAV jede resurse, koliko god da se utisa. Tako da, sta valja zavisi od slucaja do slucaja.
Comment
-
-
Originally posted by zverkozar Norton nije Symantec-ov produkt? ja koristim NOD vec duze vreme. sad trenutno 3.0 smart security.
Originally posted by dekidekia lepo nas Dora upozorio da lelevel prica sam sa sobom
(odlican potpis, btw)
www.hondaclub.co.rs = SeXution - Revolution - Hondaution =
Comment
-
-
kucajte www.antivirus.com .. pa ce te da vidite koji antivirus program je "baja"
koristio sam trend micro .. dok sam imao legalan 1 godinu i bio je odlican.
mozda i potrazim "neku" verziju da zamenim NOD .. =]Lakota withdraw from treaties, declare independence from U.S.
Comment
-
-
@bezopasni:
AVP je postojao za DOS, pre ostalih... naravno da nije bio rezidentan vec je sluzio za proveravanje HDD na viruse, ali nije imao veze s tim sto pises. kasnije je postao KAV, ali isti je tvorac u pitanju...
@level3: respekt, uvek.
daj zakljucajte ovo, ide lagano u pogresnom pravcu....
Comment
-
-
NajAntivirus po mom misljenju? Ne postoji. Bavim se zastitom, i sve sto sam probao za je neke krajnje korisnike, nove, cisto kad kupe komp da budu "sigurni". Toliko se pojavljuje novih virusa, spajvera, malvera i slicnog da se ni jedan program sa tim ne moze izboriti.
Ja koristim Acronis True Image Home v11(slican je i Norton Ghost). Za one koji nisu upuceni, to nije antivirusni program. To je program za backup sistema, uglavnom C particije. Stavim nov sistem, instaliram programe i drajvere, kliknem 2 dugmeta i normalno koristim racunar. Kad se napuni virusa, spajvera i ostalog opet kliknem 2 dugmeta, sam formatira C: , uradi neku vrstu restore-a iz onog, sa pocetka snimljenog fajla i VOILA! Drugim recima, >format c: je jedino resenje za sve
Toplo preporucujem
Comment
-
-
Koristim KAV vec duze vreme i nisam imao nikakvih problema sa njim.
U settings-ima postavim high-speed proveru (da ne bi smarao sistem previse) i to je to.
NOD32 sam probao vise puta i svaki put sam ga deinstalirao u roku od 24h. Jednostavno, ne prepoznaje dovoljno virusa (bar ne koliko Kaspersky).
@za korisnike NOD-a
Kako vi uopste znate da nemate viruse na racunaru ako je NOD supalj kao sto jeste?
@engine
Instaliras sistem, drajvere i programe, napravis image. Posle par dana instaliras jos nesto... pa opet jos nesto... i tako se nakupi programa.
Skupe se virusi i slicne tvorevine, uradis format c:, vratis image i sta onda? Svaki put ponovo kreces da instaliras ono cega nemas u image-u?
Da ne pominjem dokumente, slike, muziku (koje mozda ne drzis na drugom disku)...
Imam ortaka koje je ranije praktikovao da reinstalira ceo sistem svake dve nedelje u zelji da mu masina bude uvek u tip-top stanju. Naravno, posle par meseci se smorio i shvatio da postoje antivirusni i drugi programi za odrzavanje sistema... =]Optimist and pessimist both end up dying. But they each use their lives in a completely different manner.
Comment
-
-
@M626: odkud znas da NOD ne prepoznaje gomilu virusa? gde ti to zalazis po netu pa nakupis gomilu u roku od 24h?
odgovor na tvoje pitanje je recimo da ima masina pod NODom kojij je podignut sistem pre 3 godine i dan danas savrseno radi pored surfanja, igranja i ostalih gluposti. tako i danas sa novom masinom. siguran sam da nemam virus posto comp radi savrseno, ne stuca, ne koci, ne resetuje se i sto je najn bitnije, niko od ljudi sa kojima sam u kontaktu na bilo kakav nacin (P2P, messenger, e-mail, etc...) se nikada nije pozalio da je pokupio nesto od mene na bilo koji nacin i u bilo kom obliku.deutsche gemacht-gut gemacht...
Comment
-
Comment