Originally posted by zverko
Pa to traje 2 sata choveche i chisto je ispiranje mozga.
Sa pochetka deluje kao da je napravljen sa blagoslovom hriscanske pravoslavne crkve, a toliko se puta pojavljuju tri sestice, pentagrami i sekstagrami, kao i ostali djavolji simboli, da meni vise deluje kao da ga je napravio sam djavo.
Koja je krajnja poruka i pouka filma? Chini mi se da je daleko od one ideje o nedozvoljavanju "chipovanja", a pre navodi mlade nezrele osobe na mrznju celog sveta, odnosno vecine.
Nemojte pogresno da me razumete, izrazicu se veoma jasno. Ne mrzim nikoga, samo manje ili vise volim. Za chipovanje mislim da nije potrebno, daleko od toga, mislim da je krajnje nepotrebno. U Evropu ne moramo da udjemo, jer donosi vise zla nego dobra. I ako nam odobre vizne olaksice i shengen, ne verujem da cemo imati para da putujemo po istoj toj Evropi (govorim u ime vecine srpskog naroda, pojedincima svaka chast).
Drugar mi je otisao u Bech u septembu da studira i ocekivao je nesto bolje od ove nase bede, alkoholizma, narkomanije i poroka, ali se razocarao kad je video da je po zurkama tamo droga (heroin konkretno) mnogo zastupljenija, pa da se chak i u podzemnim prolazima i stanicama metroa fixaju narkomani.
Koliko god svi evropski gradovi izgledali lepo na TV-u, uopste nije tako lepo i slatko ziveti tamo negde.
Podrzavam korak napred, ali smislen, potreban i razuman.
Mislim da mi je ovo najduzi post ovde, nadam se samo da necu postati kao brick

Comment