O čemu vi pričate? Objavljene su obe fotografije, tj. vidi se kako je oba puta parkirao. Ako se ja pitam, i trebalo je oba puta da mu odnesu auto, a kada se drugi put pojavio, trebalo je odmah da ga uhapse zbog onoga što je uradio u prethodnom dolasku. Takođe, policiji je krajnje vreme da počne da upotrebljava oružje koje nosi sa sobom, u cilju izbegavanja nepotrebnog ranjavanja i povređivanja od strane bahatih tipova.
Da se razumemo, nemam nikakve veze sa policijom, a i mene izuzetno nervira što odnose automobile sa mesta na kojima ne ometaju saobraćaj, ali sa druge strane - nemam ni polunameru da podržavam bilo kakvu bahatost, pod bilo kakvim izgovorom. Čuj, da im bude žao što mu nose dva puta auto, a njemu nije žao što dva puta u toku dana parkira na sred ulice...
Imate fotografije ovde, ali i na drugim mestima
HOROR NA SAJMIŠTU: PAUK MU DVAPUT ODNEO AUTO Zapalio policajce i sebe kod Parking servisa! - Kurir
Da se razumemo, nemam nikakve veze sa policijom, a i mene izuzetno nervira što odnose automobile sa mesta na kojima ne ometaju saobraćaj, ali sa druge strane - nemam ni polunameru da podržavam bilo kakvu bahatost, pod bilo kakvim izgovorom. Čuj, da im bude žao što mu nose dva puta auto, a njemu nije žao što dva puta u toku dana parkira na sred ulice...
Imate fotografije ovde, ali i na drugim mestima
HOROR NA SAJMIŠTU: PAUK MU DVAPUT ODNEO AUTO Zapalio policajce i sebe kod Parking servisa! - Kurir
Comment