Zezanje [ARHIVA]
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Re: Zezanje
Hteli ste da preskočite NY šoping u Delta Citiju? Skupo vam je u Zari, Mangu i Maxiju? Radije bi ste iskoristili beli šengen da za iste pare skočite za vikend do Beča, Rima ili Budimpešte? Vi bi da pazarite isto, odmorite se u hotelu, obiđete neki evropski grad i potrošite manje para nego kod mene u Delta Citiju? No problem! Ali moraćete da kupite vakcinu za H1N1 od mene. Miroslav Mišković, novembar 2009I'm not caucasian, I'm championship white
Comment
-
-
Ostavio čovjek auto na parkingu, a kad se vratio stražnja strana auta dobro slupana. Pod brisačem je našao poruku:
"Slučajno sam se zabio u Vaš automobil. Nažalost, vidjelo me dosta ljudi.
Sada dok ovo pišem misle da Vam ostavljam ime i druge podatke.
Evo, otišli su svi.
Zbogom."Kada se glupost toliko namnoži, čitava društvena zajednica postaje jedan veliki debil.
Comment
-
-
U cemu je razlika izmedju K_urve i K_urveštije
ova druga je veštijaKo je viknuo "šta vidis ČičA"???
Sreća je sto glupost ne boli, inače bi sa svih strana odjekivali jauci
"Ulažite u stomak! To ulaganje daje brze i vidljive rezultate. Ulaganje u glavu je dugotrajno i neizvesno. " D. Radovic
Comment
-
-
Ko je viknuo "šta vidis ČičA"???
"Ulažite u stomak! To ulaganje daje brze i vidljive rezultate. Ulaganje u glavu je dugotrajno i neizvesno. " D. Radovic
Comment
-
-
nemam poima dobio sam na mailKo je viknuo "šta vidis ČičA"???
Comment
-
Comment