Zena naucila svog muza da radi po kuci i muz stoji u vesernici i hoce da opere svoju majicu u ves-masini. Posle 2 sekunde razmisljanja, povice zeni: "Koji program na masini da ukljucim?"
"Zavisi", odgovori mu zena. "Sta pise na majici?"
"Manchester United", odgovori muz.
I posle kazu da su plavuse glupe...
Leze muz i zena u krevetu. Muz kaze: "Draga, ucinicu te najsrecnijom zenom na svetu!"
Zena mu odgovori: "Nedostajaces mi..."
"Previse je vrucina da se ide obucen", kaze muz kada je izasao iz kupatila. "Draga, sta mislis sta bi komsije rekle ako bih kosio travu go?"
"Da sam se za tebe udala zbog novca", odgovori mu zena.
Kako se zove jedan inteligentni, zgodan i prijatan muskarac?
- Glasina!
Dragi boze, molim te da mi das mudrosti da razumem svog muza, ljubavi da mu oprostim i strpljenja da izdrzim njegovo ponasanje. Jer ako te, Boze, zamolim da mi das snage, mislim da cu ga onda ubiti!.
AMIN
Sta znaci to kada jedan muskarac lezi u tvom krevetu, dahce za vazduhom i doziva tvoje ime?
- Da nisi dovoljno dugo i jako pritisla jastuk.
Sta uraditi da bi izbegla da ti muz cita mejlove?
Promeni ime "Inbox" u "Uputstva za upotrebu".
Kids in the back seat cause accidents, accidents in the back seat cause kids.
Dolazi ciganka kod ginekologa, skine se i sedne u stolicu za preglede.
Kaze doktor: Ja moram da vas pitam, kako to da ste gore skroz sedi a dole nemate ni jednu sedu dlaku?
A ona odgovara: Paaaa znas kako doktore, gore briga, dole razbibriga :lol: :lol: :lol:
Henry Ford used to doff his hat when he saw an Alfa Romeo pass by!
Na poslu razgovaraju uz kafu dve koleginice:
-Kakav seks si imala juče?
-Katastrofa... Muž je dosao sa posla, za 3 minuta je pojeo rucak, posle toga 4 minuta seksa, a posle dva minuta je zaspao… A kod tebe?
-Kod mene fantazija. Muž dosao kući, poveo me na predivnu romanticnu veceru, posle smo se setajući se sat vremena vraćali kući, posle sveće i sat vremena ekstra predigre, posle sat fantasticnog seksa, a na kraju smo, zamisli, sat vremena razgovarali. Jednom rečju bajka!
U isto vreme razgovaraju dvojica kolega:
-Kakav seks si imao juce?
-Super! Dolazim kuci, rucak na stolu; pojeo sam rucak, iseksao sam se i zaspao. A kod tebe?
-Kod mene katastrofa…
Dolazim kuci, nema struje jer sam zaboravio da platim racun za struju. Zato sam zenu izveo negde na veceru. Klopa bez veze, a bilo je tako skupo da nisam imao novca da se vratimo sa taksijem pa sam morao kući peške! Dolazimo kuci, a tu naravno nema struje, pa sam morao da upalim te proklete sveće! Bio sam tako besan da je trebalo sat vremena dok mi se digne, a posle nisam mogao sat vremena da svršim, a na to sve sam tako popizdeo da još sat vremena nisam mogao posle da zaspim.
Ko je viknuo "šta vidis ČičA"???
Sreća je sto glupost ne boli, inače bi sa svih strana odjekivali jauci "Ulažite u stomak! To ulaganje daje brze i vidljive rezultate. Ulaganje u glavu je dugotrajno i neizvesno. " D. Radovic
Sreća je sto glupost ne boli, inače bi sa svih strana odjekivali jauci "Ulažite u stomak! To ulaganje daje brze i vidljive rezultate. Ulaganje u glavu je dugotrajno i neizvesno. " D. Radovic
Comment