strashno
Zezanje [ARHIVA]
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Prave reči u pravo vreme
Dzek se budi sa zestokom glavoboljom posle prisustvovanja Bozicnoj zabavi u svojoj kompaniji. Uglavnom ne pije , ali sinocno pice uopste nije odavalo ukus alkohola. Cak se i ne seca kako je stigao kuci sa zabave.
Razmisljao je sta je mogao da ucini prethodne noci u stanju u kom se nalazio.
Morao je da natera sebe da otvori oci i prvu stvar koju je video je nekoliko aspirina pored case vode na stocicu. A pored njih crvena ruza!
Dzek ustaje i vidi svoju odecu ispred sebe , cistu i ispeglanu.Pogleda po sobi i vidi savrsen red. Takav je bio i ostatak kuce. Uzima aspirin i prepada se kada u ogledalu kupatila ugleda veliku modricu ispod svog oka.
Medjutim primecuje i poruku u uglu ogledala napisanu crvenim ruzom i otisak usana njegove zene na ogledalu."Duso, dorucak je u rerni, izasla sam ranije da kupim namirnice kako bih ti napravila tvoju omiljenu veceru.
Volim te, dragi!"
Posrcuci po kuhinji i proverava da li je dorucak spremljen, ali tamo je sa toplom kafom i jutarnjim novinama.Njegov sincic doruckuje za stolom.
Dzek pita: "Sine , sta se desilo sinoc?"
Sin odgovara: " Pa , vratio si se kuci 3 sata posle ponoci, pijan i izbezumljen. Pao si preko stola i polomio ga, posle si povracao u hodniku i dobio si tu modricu kada si udario u vrata.
Zbunjen pita sina : " Kako to da je sve u najboljem redu, ruza, dorucak.?"
"A, to! Pa, mama te je odvukla u spavacu sobu i kada je pokusala da te skine, ti si povikao "Ostavi me zeno, ozenjen sam!"Moj najlošiji dan na pecanju je bolji od najuspešnijeg dana na poslu
Comment
-
-
guzi Mujo Fatu, ali ona ni uzdah da pusti
on se iznervira i krene jace i jace i jace, ali ona nista
niti jedne jedine emocije
on stane sav zadihan i pita, daj ba Fato, koji ti je qrac danas
OSMI - odgovara FataKada se glupost toliko namnoži, čitava društvena zajednica postaje jedan veliki debil.
Comment
-
-
www.lasertopalovicbrka.com
Oficijelni sajt ove, svojevrsne legende, rodonačelnika novog muzičkog pravca tzv. URBO folka, i autora još legendarnije pesme "MOBILNI TELEFON"
Demo snimak novog hita"ZLATAN ZUB" možete pronaći na njegovom sajtu !!!Na nesreću živimo u parodiji od zemlje i u jednom teško popravljivom džiberskom okruženju. Razjebani, osiromašeni i usamljeni.
Comment
-
-
Za ova tri maceta... neka pozove neko !! Ja bi zvao al' bi se verovatno zasmejao, pa bi propalo...
Ko zove neka pita za ono isto, razliciti nisu zanimljiviOriginally posted by Valent Vudrigaovde je dnevnica 20e a ne satnica...
Comment
-
-
Ljudi moji... agluplju devojku u zivotu nisam cuo niti video!
Odgledajte video... strasno... http://www.youtube.com/watch?v=lj3iNxZ8 ... re=related
Comment
-
Comment