Zezanje [ARHIVA]

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • nik2yu
    CBC Senator
    • 19.11.2007
    • 298
    • belgrade

Re: Zezanje

Patrola SAT-a od Beograda do Budve

Neobicna emislija koja se emituje ama bas svake godine, pred pocetak letnje sezone, u kojoj nam porodica Alvirovic potanko objasni koliko ima krivina od Bg-a do Budve, gde mozemo da pisamo i seremo usput, gde je pice 250 dinara, i ostale za****.

Mirko Alvirovic: Postovani gledaoci, dobar dan. Moj sin Mladen i ja smo resili da operemo jaja u moru, tako da smo od vasih para kojima placate pretplatu uplatili sedmodnevno letovanje u Budvi. Da ne bi ispalo skroz providno, napravicemo jednu patrolu, da bi ste se bolje snasli kad u vasim krsevima krenete na more. Mi naravno idemo Mercedesom S klase. Vezite se, polecemo.
    20.km
    Mirko: Mladenu se pripisalo, pa smo svratili kod Ere u Meljak. E, 'de si Ero, je l imas jos onih maloletnica? ( reklame ).
    80.km
    Mirko: Evo nas kod Ljiga, red na semaforu je oko 2 km. Ko ga postavi, majku mu j***, aj vozi mali, pretici ove seljake.
    Mladen: Tata, snimamo se, ovo ide u program.
    Mirko: A da, , postovani gledaoci, ja sam se salio, ne preticite nikad na punoj liniji.
    170.km
    Mirko: Mladja i ja cemo sad da svratimo u ovu kafanu da popijemo po koju. Cuo sam da imaju odlicnu kajsijevacu.
    Mladen: Tata, ne smemo da pijemo, ovo ide u program.
    Mirko: A da, , ja se opet salim, dragi moji gledaoci, ne konzumirajte alkohol dok vozite.
    330. km
    Mirko: I evo nas na granici. Sad ce panduri da nam trkeljisu po torbama, ali to se sve moze izbeci ako im ponudite 20 evra.
    Mladen: Tata, bre! Nemoj, snima kamera.
    Mirko: A da! Izvolite pogledati, gosn policajac.
    Budva
    Mirko: I stigosmo u Budvu. Mladja i ja cemo sad da se kupamo, pijemo, vatamo neke ribe, a vi, postovani gledaoci, vidimo se za 7 dana, kad cete moci da gledate nasu novu patrolu od Budve do Beograda. Ima jos kafana i sa druge strane puta, koje treba da obidjemo.
    Mladen: Tata, nemoj, i dalje snimaju.
    Mirko: Ma nosi se, bre , mali, ceo dan smaras, j*** te kamera. Hihihi, dovidjenja postovani gledaoci.
    Henry Ford used to doff his hat when he saw an Alfa Romeo pass by!

Comment

• Sava R4
      CBC Član
      • 10.07.2008
      • 90
      • Beograd,Braće Jerković

Ah kol'ko je dobro

Mirko Alvirko je ultimativni pobednik ove teme
      www.renault4serbia.com

Comment

• maliomladinac
        CBC Senator XXL
        • 21.11.2008
        • 995
        • Beograd, Zvezdara, Bulbulder

Definitivno vrhunski!

If i was awake, i would think it was a dream!

Servis mobilnih telefona i prodaja dodatne opreme "Džoki"
        061/665-94-23

Comment

• vracarac
          CBC Senator XXL
          • 04.11.2007
          • 364
          • Beograd
          • Opel Astra G

Ha
          Opel Astra G 1.8 16V - Opel club Srbija

Comment

• Vocko
            CBC Senator XXL
            • 25.04.2005
            • 4556
            • nBGd

Comment

• Dora
              Nadzornik!!!
              • 24.10.2004
              • 17451
              • Novi Sad
              • FIAT

Molba za zaposlenje u Vladi Crne Gore

Titula: ________________
              Ime: __________
              Prezime:___________

Cin u vojsci (zaokruzi jedan)
              Admiral
              General
              Pukovnik

Srodstvo sa Kraljem Nikolom
              brat od strica
              brat od tetke
              brat od ujaka

Broj Njegosevih slika koje posjedujete
              broj:______
              Dimenzije: _______

Ðedova titula (zaokruzi jednu):
              Vladika
              Serdar
              Vojvoda

Adresa:

Adresa u Crnoj Gori:
              Ulica:__________
              Grad:___________

Adresa (1) u Srbiji

Adresa (2) u Srbiji:

Titula za koju aplicirate (zaokruzi bilo koju izuzev predsjednik):

Predsjednik (rezervisano za Mila Djukanovica)
              Podpredsjednik
              Ministar
              Premijer
              Savjetnik predsjednika
              Savjetnik podpredsjednika
              Ambasador u Americi
              Ambasador u Rusiji

Odeljenje u kome biste zeljeli da radite:

Odmor i zabava
              Medalje i vojne poèasti
              Poezija
              Planiranje drzavnih praznika
              Kontrola crne berze
              Pisanje govora
              Oèuvanje Njegoseve zaostavstine
              Spavanje

Koliko ste sati na raspolaganju u toku sedmice:
              30
              20
              10
              Manje od 10

Obrazovanje:

Doktor nauka
              Magistar nauka
              Ostalo (obrazloziti):_______________

Radno iskustvo:

Vrlo malo
              Bez iskustva
              Radio u Vladi Srbije, SRJ ili SFRJ

Kako biste najbolje opisali svoju radnu etiku (zaokruzi jedno):

Radio sam malo, ali me je bilo briga kako
              Nikada nijesam radio, ali sam zainteresovan da naucim
              Imam svoj privatni biznis u duvanskoj industriji
              Ovde se piše nešto pametno, samo ne znam šta...

https.autogas.rs

Comment

• uglavnom.bezopasni
                - 42 -
                • 03.02.2005
                • 2235
                • Novi Sad

Originally posted by Dora
                Molba za zaposlenje u Vladi Crne Gore

Adresa (1) u Srbiji

Adresa (2) u Srbiji:

Da se manje popunjava, Grad 1: Beograd, Grad 2: Lovćenac ali trenutno u Beogradu
                Fifteen years of research he'd filed from one planet alone and they'd cut it to two words. "Mostly Harmless."
                11.04. 0:12 #2
                Rule #51: Sometimes — You're Wrong!

Comment

• skyline
                  CBC Senator XXL
                  • 31.07.2007
                  • 3149
                  • Cacak

ili studentski grad
                  Kada se glupost toliko namnoži, čitava društvena zajednica postaje jedan veliki debil.

Comment

• zoranc
                    CBC Senator XXL
                    • 31.03.2005
                    • 1313
                    • Beograd
                    • AR 147

još malo

Mladi terazijski Crnogorac otvorio firmu u Beogradu. Prvi radni dan na poslu sedi on u kancelariji, kad ga sekretarica obavesti da su došla tri čoveka i hoće kod njega. On se zavali u fotelju i uze telefon u ruke i reče sekretarici da ih uvede.

Dok su oni sedali, počne Crnogorac da "priča u telefon":
                    Jel to Voja Koštunica? Dje si Vojo, što činiš? Bato odje! Jesi li mi ono završio? E, vala, svaka čast! Čujemo se.

Zatim kao okrene drugi broj:
                    Dje si Milo? Bato odje! Dje si sokole. Sad sam pričao sa Vojom i sve sam Vam dogovorio, pa vi sada nastavite. Čujemo se.

Opet kao okrene treći broj:
                    Alo, jesi li to ti Borise? Bato odje! Kako si mi predsjedniče, što činiš? Mogli bismo na po jedno piće, ali evo upravo mi uđoše klijenti, pa ćemo se čuti kasnije.

Kada je spustio slušalicu okrene se ka "klijentima" i reče:
                    Dobar dan. Što mogu učinjet za Vas?
                    A jedan od one trojice reče:
                    Mi smo iz

Telekoma Srbija

Došli smo da Vam priključimo taj telefon!
                    Moj najlošiji dan na pecanju je bolji od najuspešnijeg dana na poslu

Comment

• ada
                      CBC Senator XXL
                      • 04.06.2005
                      • 2375
                      • Novi Sad
                      • Svasta nesto

Samo par miliona ljudi imaju tu sreću da žive u Srbiji!!!.....Ostali nemaju tu sreću, ali imaju sve drugo!!!
                      Mišljenja su kao ekseri: što više udaramo po njima, to dublje prodiru.
                      Lopovi će biti krivično gonjeni, država ne voli konkurenciju.
                      Žene su zakon a, muškarci vole rupu u zakonu!

Comment

• ada
                        CBC Senator XXL
                        • 04.06.2005
                        • 2375
                        • Novi Sad
                        • Svasta nesto

Originally posted by wuchkica
                        Ne znam gde ovo da turim..uhvatila kod ade

Što lažeš! Ja radim samo euro 3
                        Samo par miliona ljudi imaju tu sreću da žive u Srbiji!!!.....Ostali nemaju tu sreću, ali imaju sve drugo!!!
                        Mišljenja su kao ekseri: što više udaramo po njima, to dublje prodiru.
                        Lopovi će biti krivično gonjeni, država ne voli konkurenciju.
                        Žene su zakon a, muškarci vole rupu u zakonu!

Comment

• skyline
                          CBC Senator XXL
                          • 31.07.2007
                          • 3149
                          • Cacak

Jedna pričica sa slovom P

Pošao Pavo puteljkom prema potoku. Putem pjevušio poznatu pjesmicu
                          "Pičke, pičke, povaljujem.
                          Pošto pridje potoku, počeše ptice pjevati..
                          Pavo polako prostre peškirić pa prileže. Prižeglo puno-podne, primjeti Pavo.
                          Pecaljku pruži prema potoku. Pecaju pastrmke, pomisli Pavo pa popi pivo.
                          Ponio pršute, pa poriluka, pa pozamašnu pogaču.
                          Prizalogajio Pavo pa priču Perin pozdrav : - Pecaš Pavo - poviče Pero.
                          - Pogledaj prema proplanku - poščenica Petra.
                          - Prava ***** - poviče Pavo.
                          Petra pridje prema poznanicima.
                          - Pecate pederčine pastrmke. Pavo priskoči, podera Petrine prnjice pa
                          podje Petru prcati. Pero ponudi pimpeka. Petra poće pušiti..
                          Prcaju prijatelji Petru pa pričaju :
                          - Provedesmo pravi piknik pun prcanja. Petrina pica posve porumenila.
                          Prava ***** pričaju po putu. Pošto poprcaše Petru, popiše po pivo.
                          Petra pocvenivši pita :
                          - Prcanje pritajite, prešutite, ponovno prcanje prema planu.
                          Pero potapša Pavu pa potvrdi Petri:
                          - Pravo pričaš Petro, ponovno prcamo petkom popodne - pola pet.
                          - Paše - potvrdi Petra pa pohita puteljkom prema proplanku.
                          Presretni Pavo, ponosni Pero preplivaše potok priželjkujući ponovni
                          piknik pun pecanja, ponajviše prcanja.
                          Kada se glupost toliko namnoži, čitava društvena zajednica postaje jedan veliki debil.

Comment

• skyline
                            CBC Senator XXL
                            • 31.07.2007
                            • 3149
                            • Cacak

genijalno

Kako postati vlasnik veza za brodicu?

Ante2007
                            Registrirani korisnik
                            Registracija: Mar 2007.

Slučajno sam na ovom forumu ali mi je topik bio zanimljiv pa sam cijeli pročitao.
                            Imam 36 godina i živim u jednom primorskom mjestu, učlanjen sam u sportsko ribolovno društvo koje postoji već godinama i članovi imaju barke i spremišta za motore vesla i ribolovni alat. Način na koji se dodjeljuju ti vezovi i spremišta je takav da ga mogu dobiti samo dugogodišnji članovi društva i stanovnici mjesta.
                            Još moj djed a sada i moj otac i ja lovimo tamo ribe i uživamo u moru i naravno da nas taj vez košta simboličnu naknadu.
                            Međutim svi oni koji nisu iz našeg mjesta ili eventualno okolice tj. već generacijama ne žive ovdje mogu biti članovi kluba ali po pitanju vezova i spremišta NEMAJU ŠTO TRAŽIT. Bilo je slučajeva da su neki ljudi prodavali barke i ustupali vez ali je klub to na neki način riješio pa se takvima oduzelo pravo na vez. Čak je i jedan bivši predsjednik kluba navodno primio i mito da bi dao nekim ljudima vez, pa su ga kasnije smjenili.
                            Ne moram niti spominjati da je riva izgrađena još davno i da je u njenoj izgradnji sudjelovao i moj djed a i danas kada se nešto radi moj otac a katkad i ja sudjelujemo u aktivnostima kluba.
                            Smatram da ne može nitko, ne iz unutrašnjosti već niti iz bilo koje drugog mjesta na obali zahtijevati da u lučci dobije mjesto samo zato što bi on to želio ili platio. Jedini način je da nakon što se doseli u mjesto (naravno kao stalni stanovnik a ne po ljeti) i što bude aktivan član kluba više od desetak godina ako se ukaže koji slobodan vez da ga i dobije. Naravno da je su svi dobrodošli na ribarske fešte i slične aktivnosti ALI NA VEZ MOGU ZABORAVIT.
                            Za mene je to isto kao da ja kažem da želim trčati sinjsku alku pa dođem u Alkarsko društvo tjedan dana prije alke i kažem ja bi ove godine trčao alku. Mislim da bi Sinjani pukli od smijeha. Ili da dođem u lovačko društvo u npr. Požegu ili Bjelovar i kažem da želim sutra ustrijeliti jelena kapitalca jer se to meni hoće.
                            Na žalost svi vi koji biste sada kada je popularno imati različite barke, glisere ili jedrilice htjeli pod svaku cijenu imati vez za male pare na jadranu da se guštate 15 ili 30 dana po ljeti, moram vam reći da to neće tako ići. Barem ne legalno i normalno, osim ako uspijete uhvatiti nekoga kome je par tisuća eura potrebno, svaka vam čast i tu ja ništa ne mogu. No da li ste vi iz unutrašnjosti ili obale nije niti bitno da kontinentalci ne misle da imam nešto protiv njih jednostavno vez na obali košta i za vas se nalazi u marini dok po mom mišljenju domaći ljudi uživaju, i trebaju uživati te privilegije.
                            Dok je našeg kluba naš se stav o tome sigurno neće promjeniti ma šta u hrvatskim zakonima o tome pisalo.

Odgovor:

big six
                            Registrirani korisnik
                            Registracija: Jun 2009.

Slučajno sam na ovom forumu i ovaj mi se topik učinio zanimljivim al mi se sad okreće želudac. Imam 30 godina i živim u Zagrebu, pohađao sam fakultet godinama, zajedno s mojim zagrebačkim kolegama. Način na koji se dodjeljuju besplatni indeksi bi trebao biti takav da ga mogu dobiti samo dugogodišnji zagrepčani.

Još moj djed i otac pohađahu fakultete u zagrebu i uživaše u naobrazbi, i naravno da nas taj fakultet košta simboličnu naknadu.
                            Međutim svi oni koji nisu iz zagreba ili eventualno okolice, tj. već generacijama ne žive u zagrebu mogu doć u posjetu Zagrebu na par sati, ALI PO PITANJU UPISA NA BESPLATNI FAKULTET NEMAJU ŠTO TRAŽITI. Bilo je slučajeva da su se pojedini dalmatinci-primorci uspijevali prošvercat na fakultet. Čak su i poneki profesori navodno primali mito da bi nekim dalmatincima-primorcima omogućili upis na fakultet, ali ti su ukebani u akciji indeks.

Ne moram ni spominjat da je sveučilište u zagrebu osnovano davno i da je u njegovom osnivanju sudjelovao i moj prapradjed a i danas kad se nešto radi moj otac a katkad i ja sudjelujemo u aktivnostima sveučilišta

Smatram da ne može nitko, ne s mora već niti iz bilo kojeg drugog mjesta na obali zahtijevati da dobije besplatno mjesto na fakultetu samo zato što bi on to želio ili platio. Jedini način je da nakon što se doseli u zagreb, naravno kao stalni stanovnik a ne kao studoš-dotepenec u periodu jesen-proljeće, i da bude veći zagrepčan od bandića. To se mjeri brojem izgovorenih 'kaj' u minuti. Naravno da su svi dobrodošli na koncerte u Areni i biciklijadu, ALI NA BESPLATNI FAKULTET MOGU ZABORAVIT.
                            Na žalost svi vi koji biste sada kad je popularno pohađati besplatni fakultet htjeli pod svaku cijenu imat diplomu da se guštate na burzi, moram vam reći da to neće tako ići. Barem ne legalno i normalno, osim ako uspijete uhvatiti siromaka profesora kojem hitno trebaju euri za ne znam što, svaka vam čast i ja tu ništa ne mogu.
                            No da li ste vi iz unutrašnjosti ili obale nije niti bitno da dalmoši ne misle da imam nešto protiv njih jednostavno fakultet košta i za vas neka bude 4 soma eura godišnje dok po mom mišljenju purgeri uživaju, i trebaju uživati te privilegije.
                            Dok je nas malograđana, naš se stav o tome sigurno neće promijeniti ma što u hrvatskim zakonima o tome pisalo.

Jel se da nekom od forumaša istipkat ovo isto za bolnice, i za zaposlenja u Zagrebu? Mene već bole ruke

Comment

• skyline
                              CBC Senator XXL
                              • 31.07.2007
                              • 3149
                              • Cacak

Comment

• Bojan1212
                                CBC Senator XXL
                                • 15.07.2008
                                • 468
                                • Zemun
                                • Honda Accord

Mogu zamisliti pandura, vadi pistolj i trazi prirucnik i cita: Stop or aj vil sut

Comment

Working...
                                X