Zezanje [ARHIVA]

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Vidan KV
    CBC Senator XXL
    • 24.10.2007
    • 432
    • Kraljevo
    • vozim onaj koji trenutno ima više goriva

Re: Zezanje

Originally posted by deki-ascona
    Kalibar, ako pazljivije zagledas videces da su slovenacki vojnici u stvari namerno zalegli, nisu popadali. E sad sto su toliko uvezbani pa mi ne razlikujemo uigrano zaleganje od saplitanja - to nam niko nije kriv Kao sto su nakon zaleganja nastavili sa nekim radnjama, mozda uspostava veze ili kontrola opreme i naoruzanja ( a ne kao sto nama izgleda da se previjaju od bolova).

Verovatno je naziv radnje bio "zaleganje sa forsiranjem prepreke (konkretno: puta)".

Steta samo sto ih nema 15-ak ili ceo vod, onda bi se stvarno videla prava vojska na delu !
    .........ja verujem da se zezaš.Ako si prošao i malo vojničke obuke znao bi kako se pojedine stvari pravilno izvode.......o tome kakva je slovenačka vojska,ako te baš interesuje,daću ti neke brojeve telefona tu po Niš pa nek ti kažu iz prve ruke.Ja samo mogu da kažem-što nas ne pustiše još malo nego nam narediše da stanemo kad je bilo najslađe-63.pdbr .......sorry za off al nisam mogao da izdržim.........pozzz!

Comment

• stalker92
      CBC Senator
      • 05.09.2008
      • 243
      • Novi Sad, Srbija
      • 1981 Ford Taunus Tc3

Comment

• ĆOMI
        CBC Senator XXL
        • 31.08.2006
        • 1705
        • Braće Jerković,Vozd
        • Stilo JTD 16V

[quote=Vidan KV]
        Originally posted by "deki-ascona":2pr15xfl
        Kalibar, ako pazljivije zagledas videces da su slovenacki vojnici u stvari namerno zalegli, nisu popadali. E sad sto su toliko uvezbani pa mi ne razlikujemo uigrano zaleganje od saplitanja - to nam niko nije kriv Kao sto su nakon zaleganja nastavili sa nekim radnjama, mozda uspostava veze ili kontrola opreme i naoruzanja ( a ne kao sto nama izgleda da se previjaju od bolova).

Verovatno je naziv radnje bio "zaleganje sa forsiranjem prepreke (konkretno: puta)".

Steta samo sto ih nema 15-ak ili ceo vod, onda bi se stvarno videla prava vojska na delu !
        .........ja verujem da se zezaš.Ako si prošao i malo vojničke obuke znao bi kako se pojedine stvari pravilno izvode.......o tome kakva je slovenačka vojska,ako te baš interesuje,daću ti neke brojeve telefona tu po Niš pa nek ti kažu iz prve ruke.Ja samo mogu da kažem-što nas ne pustiše još malo nego nam narediše da stanemo kad je bilo najslađe-63.pdbr .......sorry za off al nisam mogao da izdržim.........pozzz! [/quote:2pr15xfl]

Ti ocigledno ne poznajes Dekija!
        OPEL CLUB SERBIA

Comment

• stefanves
          CBC Senator XXL
          • 10.12.2006
          • 1351
          • BG

[quote=Vidan KV]
          Originally posted by "deki-ascona":9wg84ssg

.........ja verujem da se zezaš.Ako si prošao i malo vojničke obuke znao bi kako se pojedine stvari pravilno izvode.......o tome kakva je slovenačka vojska,ako te baš interesuje,daću ti neke brojeve telefona tu po Niš pa nek ti kažu iz prve ruke.Ja samo mogu da kažem-što nas ne pustiše još malo nego nam narediše da stanemo kad je bilo najslađe-63.pdbr .......sorry za off al nisam mogao da izdržim.........pozzz! [/quote:9wg84ssg]

Padobranac Respect!!! Jesi bio stacioniran u PA?
          Fiat Punto MK1, 1.2 16v @85hp, '99
          Konacno i ja imam auto :-)

Comment

• Vidan KV
            CBC Senator XXL
            • 24.10.2007
            • 432
            • Kraljevo
            • vozim onaj koji trenutno ima više goriva

Ne poznajem Dekija.........mada mož neko jagnje da mu slomi nogu pa da zove na upoznavanje ........nisam bio u PA samo u Niš....i "preko" .....poz!

Comment

• 206
              Admin od ispočetka :)
              • 09.12.2004
              • 9548
              • Beograd
              • 206

Da vidim koji ce staresina da naredi onakvo zaleganje na betonu, i to sa padanjem preko puske, a pogotovo se ne bi smejao, kao ovaj sa snimka Em s**base puske em su mogli komotno da se upucaju onako vesti. A nekako mi mnogo zapinju nogama jednu o drugu, bas kao kad se spotaknes, a i isutirase se u ****ta...ehhhh

Mada, kad bolje pogledam, ponajvise izgleda kao da su se spotakli o nekakav silk vezan za onaj znak u pozadini pa zategnut ukoso preko puta
              The difference between men and boys is the price of their toys

Comment

• Dora
                Nadzornik!!!
                • 24.10.2004
                • 17451
                • Novi Sad
                • FIAT

BIK

Posao:Iznajmi te voštane figure i nastranom komšiluku dajte ulaz 3 evra a za seks sa figurama naplaćujte 10 eura po centimetru kurcnom

Ljubav:Izmiče vam taktika kontroli,sačekajte vikend kad je policija u provodu pa otmite ljubav svog života od njenog života

Zdravlje:Nešto vas žiga prostata poslednjih dana,probajte da izvadite kineske kugle iz ****ta

Savet:Čekaj božiji znak
                Sve istina
                Ovde se piše nešto pametno, samo ne znam šta...

https.autogas.rs

Comment

• strokan
                  CBC Veteran
                  • 29.08.2008
                  • 114
                  • Beograd

Originally posted by Dora
                  BIK

Zdravlje:Nešto vas žiga prostata poslednjih dana,probajte da izvadite kineske kugle iz ****ta

h

Comment

• dekideki
                    CBC Senator XXL
                    • 26.07.2005
                    • 1914
                    • Beograd

Ulazi distroficar u pekaru, i kaze:"Molim vas jedan kroasan". "Slatki ili slani?", pita prodavacica. "Svejedno, ionako ce da mi ispadne!"
                    .

Comment

• Čiča
                      CBC Senator XXL
                      • 14.12.2005
                      • 1621
                      • Beograd, Vidikovac

Mujo prica Hasi:
                      - Juce sam taman naguzio jednu malu kad dodje njena majka!
                      - I sto ti je rekla njena majka?
                      - "Beeeeeee".

Voze se amerikanac, francuz i Mujo autom. Lijepo vrijeme, sumica, proplanci, a na jednom proplanku stoji ovca.
                      Amerikanac:
                      - Da je tamo barem Merlyn Monroe.
                      Francuz:
                      - Da je tamo barem Brigite Bardot.
                      Mujo:
                      - E da je barem mrak.
                      Ko je viknuo "šta vidis ČičA"???

Sreća je sto glupost ne boli, inače bi sa svih strana odjekivali jauci
                      "Ulažite u stomak! To ulaganje daje brze i vidljive rezultate. Ulaganje u glavu je dugotrajno i neizvesno. " D. Radovic

Comment

• Čiča
                        CBC Senator XXL
                        • 14.12.2005
                        • 1621
                        • Beograd, Vidikovac

Ako kupim garderobu, pare odoše Kinezima.

Ako kupim u Merkatoru, pare odoše Slovencima.

Ako kupim auto, pare odoše: Nemmcima, Italijanima ili Francuzima.

Ako kupim naftu, pare odoše Arapima.

Ako kupim gas, pare odoše Rusima.

Ako kupim voce, pare odoše u: Honduras, Gvatemalu ili Ekvador.

Ako kupim racunar, pare odoše Indijcima ili na Tajland.

Ako kupim mobilni, pare odoše Koreancima.

Ako idem na letovanje, pare odoše Grcima, Bugarima ili Turcima.

Ako kupim patike, pare odoše: Tajvancima, VIjetnamcima, Filipincima.

Vidim samo dva nacina da pare ostanu u Srbiji: ako pijem domacu šljivovicu i ako se kurvam.

Zato upucujem apel: pomognimo srpskoj privredi najbolje što možemo!

"Ulažite u stomak! To ulaganje daje brze i vidljive rezultate. Ulaganje u glavu je dugotrajno i neizvesno. " D. Radovic

Comment

• vracarac
                          CBC Senator XXL
                          • 04.11.2007
                          • 364
                          • Beograd
                          • Opel Astra G

Opel Astra G 1.8 16V - Opel club Srbija

Comment

• Coa_16V
                            CBC Veteran
                            • 26.03.2008
                            • 145
                            • Bg

A sta pise na etiketi za nacin upotrebe?

naneti sampon na p**** dobro istrljati i isprati...

posle upotrebe vasa p**** ce prosto da blista

Comment

• Čiča
                              CBC Senator XXL
                              • 14.12.2005
                              • 1621
                              • Beograd, Vidikovac

Cita deda citulje u novinama i pita ga unuk: "Deda, jel si to opet na Facebook-u?"

Comment

• skyline
                                CBC Senator XXL
                                • 31.07.2007
                                • 3149
                                • Cacak

Kada se glupost toliko namnoži, čitava društvena zajednica postaje jedan veliki debil.

Comment

Working...
                                X