Razgovaraju Bog i Barak Obama...
I Bog pita Obamu:"Jesi ti svestan da ces biti jedan od glavnih krivaca i aktera u zapocinjanju treceg svetskog rata izmedju Amerike i Rusije?".Barak odgovara:"Znam,sta da radim kad se tako namestilo,nista ja tu ne mogu da sprecim,nego reci mi dobri Boze a ko ce da pobedi u tom ratu?"."Aaaaaa to ne mogu da ti kazem nikako" odgovara Bog.
"Pa dobro reci mi bar hoce li biti koka-kole posle tog teskog rata?" pita opet Obama."Bice,bice naravno" odgovara Bog."E to volim da cujem,a kazi mi koliko ce da kosta koka-kola posle rata?" raduje se Obama a Bog mu na to odgovori:
"14 RUBALJA!!!".
Henry Ford used to doff his hat when he saw an Alfa Romeo pass by!
Covek otisao na pecanje, naravno na zabranjenom mestu bez dozvole, nahvata par sarana i naleti na pandura.
- Znate da je pecanje zabranjeno ovde!?
- Pa nisam ja pecao, to su moji kucni ljubimci.
- Kako to?
- Pa ja svaki dan iznesem ove sarane iz kuce, odnesem ih do jezera, pustim ih da malo proplivaju, onda ih izvadim, odnesem nazad kuci i tako svaki dan
- Ma daj...
- Ne, ozbiljno, hajde da ti pokazem.
- Hajde!
I odu oni nazad do jezera, i ovaj uzme onu kesu sa saranima, i izvrne je nazad u jezero. I stoje oni tako pored jezera, kad policajac:
- Dobro, hajde sad.
- Sta sad?
- Pa pozovi ih nazad!
- Koga?
- Pa sarane!
- Koje sarane...?
The difference between men and boys is the price of their toys
Predsednice Obama ,okreni se ka nama.Pogledaj nas garavi ,mi smo dobre naravi.Nas su Srbe yebali i kad nisu trebali ,mi smo se kurazili ,sami qrac trazili. Molimo te ,leba ti ,nemoj nas ti yebati. Vi ste crnci kurati ,nemoj te nam ugurati. Kazi onom Solani ,dovoljno smo yebani.
Zahvalan srpski narod!
Sudare se dva razroka coveka.
"Sto ne gledas gde ides?"
"A sto ti ne ides gde gledas!"
Vozim lagano....bolje pola sata kasnije nego 40god.ranije!!!
@stefanves
mene iz msn kombinacije izbaci, nesto ne volim trojku u poslednje vreme
Manf ko je pominjao trojke... , ja sam samo hteo lepo da se druzimo. Neces ti, nece Vucica....odoh da se druzim sam sa sobom.
Da ne bude offtopic jedan vic:
Otiso Mujo u Njemackoj i naso stari bicikal bez sjedala, uzme biciklo i nosi ga u stanu. Pita drugove gdje i kako moze kupiti sjedalo za bicikal. Oni mu rekose, ali Mujo ne zna Njemacki kako bi reko da mogo kupiti. Pa zamoli druga da mu napise na cedulica sta treba da kaze. Uzme Mujo ceduljicu i ode u radnju, i tamo jedna lijepa prodavacica ga upita:
- "Bitte..."
Mujo mu ispruzi cedulju i prodavacica procita pa se nasmjesi, jer je ceduljici pisalo:
- "Daj mi poljubac."
Nemica pita Muju sa mimikom i pokazuje:
- "Hoces poljubac na ustima ili u obrazu?"
Mujo pokazuje ruku na guzicu.
Fiat Punto MK1, 1.2 16v @85hp, '99
Konacno i ja imam auto :-)
Comment