Danas se održava "Zagreb prajd" pod sloganom "Hrvatska to može progutati"
Središtem Zagreba deveti put maršira Povorka ponosa, Istovoremeno se na trgu održava Anti-gay pride
Posle sh,ch,lol,omg i ostalih pulena prve faze kretenizacije srpske klinčurije,na vrata nam kuca druga fraza promovisana preko Brava,Kul Grla,Rebeldea i ostalih govana.Ovaj fenomen uglavnom upražnjavaju sjatke maje buduće ziljavuše koje svojim 25-to godišnjim polu-retardiranim frajerima vlasnicima Jamaha i Hondi kucaju poruke: *Woji te twoja mawena* i sl.
Pogled na w umesto v u inboksu u normalnim ljudima budi želju sa eksperimentima koji će uključivati kašike za patike i nečije očne duplje.
Stig, ovaj problem je toliko ozbiljan i toliko je uzeo maha da zasluzuje novu temu, koja svakako nije "Zezanje"
licno se najezim kao turpija svaki put kada vidim to smrdljivo "w", pocecu i u engleskom da ga mrzim
sh, ch mi imaju opravdanje kada sluze da razdvoje ****nje i shishanje...
lol, omg, aaajde i nekako, ipak opisuju neku emociju
ali W je za batine
licno smatram da ce i to proci (kao sto lagano prolazi to sto su se tupavi klinci kod mene u gradu nalozili na "de si bruda" umesto "de si brate", uz prepoznatljiv cacanski (seljacki) naglasak koji uz bruda jos tvrdje para usi), ali me zanima koja ce nova glupost da se plasira i poprimi razmere epidemije u cilju debilizacije medju sve vise i vise amerikanizovanijom i povrsnijom omladinom
hvala ti sto si pokrenuo temu
Kada se glupost toliko namnoži, čitava društvena zajednica postaje jedan veliki debil.
@Sky: Upravo smo i mi kao klinci tako zvucali nasim starijim sugradjanima. Seti se krivljenja govora sa shatrovachkim i slicnim jezickim zackoljicama. Celo nase podneblje je prebukirano turcizmima, germanizmima, pa me uopste ne cudi sto su na redu amerikanizmi.
u pravu si ovo nije tema za zezanje, moja greska sto sam stavio ovde, zbog ovoga se Vuk obrce u grobu na bar 6000rpm. A ima i varijanta kad "L" prelazi u "W" to je jos vise za povracanje pa onda za batine, a zvuci ovako:
-Awwwww! Mico MaWa Wepa! Pishi mi ponekad bWe! MWA!
Ajde da otvorimo temu koja ce da okupi sve one koji su protiv ovog idiotizma
Comment