Isto treba reci da je "mwa" engleski internet zargon za polubac. Tj. kao neka onomatopeja za zvuk koji se proizvede poljupcem.
Nije domaca kreacija.
Pretpostavljam da ga to W koje sadrzi cini privlacnom za nase tinejdzere...
"Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac?"G. Carlin
You know your in an E30 when when your gas gauge waves hello to you constantly.
Welcome to the Internet, where everyone is a mechanic, and drives a 10 second car.
Speed's just a question of money. How fast you wanna go?
Welcome to the Internet, where everyone is a mechanic, and drives a 10 second car.
@Sky: Upravo smo i mi kao klinci tako zvucali nasim starijim sugradjanima. Seti se krivljenja govora sa shatrovachkim i slicnim jezickim zackoljicama. Celo nase podneblje je prebukirano turcizmima, germanizmima, pa me uopste ne cudi sto su na redu amerikanizmi.
mislim da se maalko razlikuje to vreme i te svesne jezicke igrarije (nekada sa ciljem da nas matori namerno ne razumeju) od ovih novi slinavih trendova
i kad se w koristi kod de si bwe bweso moja od strane roze pola prilikom nekog samo njima znanog izliva neznosti je za nijansu prihvatljivije od kompletne zamene v sa w u pisanom govoru koja mi je debilna totalno
i odakle odjednom ta lenjost da se 3 put klikne osmica da se dobije normalno slovo iz naseg jezika????
sh umesto š i ch umesto č mi je normalno, jer ja ne koristim srpsku tastaturu ni na kompu ( jer hocu da mi je z gde je z, a ne da lomim ruku dok jurim "undo" shortcut ) ni na telefonu gde ga i nemam i to koristim kada koriscenje s ili c dovodi do zabune, ali sx umesto š, y umesto u i tj umesto ć je trenutna moda od koje se jezim kao turpija
Kada se glupost toliko namnoži, čitava društvena zajednica postaje jedan veliki debil.
ma razumem ja da je to sad kao moda dosla sa fejsbukom i da ce kad tad proci ali za sad, ovo vise nije zezanje, preslo je u ozbiljnu naviku od koje ce se tesko odvici.
*Bosanac, Hercegovac i Crnogorac dosli na kolodvor malo ranije, pa skoknuli "na po jednu".
Medjutim, malo se zarakijali, pa skoro zakasnili.
Kad su istrcali na peron vlak vec krenuo.
Njih trojica potrce za vlakom... i - kao u svakom vicu
**Crnogorac prvi odustane. Hercegovac trci jos malo, pa i on stane.**
Ali Bosanac se zainatio, trci sve jace i brze, pruzi ruku, dohvati neku stangu, stisne, djipne, prekobaci se i uleti u vlak...
Ova prva dvojica zadihani i u cudu gledaju prizor, pa Crnogorac rece: ** **
**Vidju budale, a samo je dos'o da nas isprati!*
------------------------
Sahrani čovjek ženu, obavi sve na groblju i dode kući.
Kad udje u kuću, nebo se provali, počne pljusak, munje, gromovi...
Pogleda čovjek u nebo i reče:
- Stigla je!
Comment