Zezanje, Arhiva. Započeo Honda
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Comment
-
-
"I am a rotorhead stuck with pistons for the moment. Its killin me."
No ROTOR no MOTOR...
Comment
-
-
Desi se saobracajka... Jedan od povredjenih i Ciga (Rom, prim. aut. =]), unose ga na nosilima u bolnicu, pravo u operacionu salu...
Hirurg: "Brzo, pacijenta na sto! Sestro, dajte instrumente!"
A Ciga, sav ugruvan i krvav, se malo pridigne i kazhe: "Izvini kume, ali ja sad stvarno ne mogu da sviram..."
Comment
-
-
Strasno...kakvi likovi
Skoro sam pricao sa jednim momkom iz Jordana.On kaze da je to skroz ok sto su im zene tako umotane jer...ako nije sakrivena...onda moze da se zasvidja nekom..a ako se zasvidja nekom...onda tom nekom svasta moze da padne na pamet...a ako mu svsta padne na pamet...onda ce to da ga tera na sex...i onda to nije dobro.
Mislim...malo sma i ja bio zbunjen njegovim obrazlozenjem, samo nisam hteo da ulazim u dalju pricu, objasnjavajuci mu koliko je sve to...... jer,ipak je to vera.
Koliko god pokusavao da ih shvatim...ne ide mi
Comment
-
-
www.humanupgrades.com
|
Idite na:
| "Human Upgrades" > "The Team" > "Anesthesiologists"
| Kliknite na 4-tu sliku i procitajte tekst ispod nje.Kids in the back seat cause accidents, accidents in the back seat cause kids.
Comment
-
-
sad znam zashto ne volim afione
a shto je najgore ovo chudo mozda i nije nashe, to znachi da se svetom voze i gora sranja od nasheg jata AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
jako zastrashujuc podatakPa te Toyote rade i sa kuhinjskom bocom i baštenskim crevom za gas gurnutim u karburator.
To košta 200 evra... Gde? Nema nigde ali je jeftino
Comment
-
Comment