Zezanje, Arhiva. Započeo Honda
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Eve ga jedan SMS, neznam da li je vec mozda bilo,ali je ludo skroz.
Prodajem kravu 2002god,metalik sarena,aluminijumski papci,TDI dojke,MP3 rikanje,elektricni podizaci rogova. Moze zamena za tele koje cita ovu poruku.
Bez uvrede! Samo sam napisao kako glasi kompletna poruka.Samo polako i pun gas ! ! !
Comment
-
-
Ko je viknuo "šta vidis ČičA"???
Sreća je sto glupost ne boli, inače bi sa svih strana odjekivali jauci
"Ulažite u stomak! To ulaganje daje brze i vidljive rezultate. Ulaganje u glavu je dugotrajno i neizvesno. " D. Radovic
Comment
-
-
HOBOTNICA PO BOSANSKI
Sastojci :
1 malo janje (do 15 kg )
1 ve?a hobotnica (cca 2 kg )
krompir
Priprema :
Dok se janje vrti na raznju, hobotnica se kuha sa krompirima u puno vode i posoljeno. Kad je hobotnica gotova, a janje ispe?eno, izvade se krompiri, voda
prolije, a hobotnica baci ma?kama. Janje servirati toplo.Ko je viknuo "šta vidis ČičA"???
"Ulažite u stomak! To ulaganje daje brze i vidljive rezultate. Ulaganje u glavu je dugotrajno i neizvesno. " D. Radovic
Comment
-
-
Sprema se cura iz provincije (Nis), na studije u Beograd. Kaze joj brizna majka:
,,Cerko moja, pazi se tamo, ce da te vidi neki mangup, pa ce da
ti kaze da si lepa, pa da te izvede u grad , pa u bioskop, pa ce da te odvede kod njega na kafu , pa ce da skoci na tebe..., a ja cu onda da ti umrem, tvoja jadna majka.
Dobro mama.''-rece cerka.
Posle dva meseca, dolazi cerka prvi put kuci, i kad su ostale same pita je majka: ,,Cero, sta je bilo sa onim sto smo pricali?
Jao mama, stvarno je bilo kako si rekla. Dodje jedan,
pa mi prica kako sam lepa, pa me izvede u grad, pa u bioskop, pa odosmo kod njega na kafu...
I, i sta je onda bilo?''- pita brizna majka.
''E, onda majko, skocim ja na njega, pa nek umre njegova majka!?''Ko je viknuo "šta vidis ČičA"???
Comment
-
Comment