Sreća je sto glupost ne boli, inače bi sa svih strana odjekivali jauci "Ulažite u stomak! To ulaganje daje brze i vidljive rezultate. Ulaganje u glavu je dugotrajno i neizvesno. " D. Radovic
ja na poslu postavim to pitanjce ( nondovo ) i kolega mi iz prve odgovori
pravi odgovor
uff
postavim ja drugima to isto pitanje , i niko nezna pravi odgovor
jbt, bilo mi neprijatno, (mislim kad sam im objasnio)
tako da ako postavljate to pitanje poznatima - radite to pazljivo
osim svojoj zeni naravno, sa njom ste valjda i inace dobrim odnosima
i na kraju me stvarno interesuje jel to stvarno pitanje ili zezanje
a ja sad moram da vise to ne pominjem
zamisli
odgovor sam dobio nakon 3 sekunde razmisljanja, a ja njemu : ti si bre psihopata
a on: pa to mi je jedini logican odgovor
opet ja bezobzirno : pa da, za psihopatu, ili nekog ubicu ili sta vec
Bliska prijateljica mi iz topa da pravi odgovor. Rekao sam joj šta je u ptanju, a ona mi je samo rekla da se ?uvam, pogledala svojim crvenim o?ima, rekla da se ne ********m sa njom, a dok se smejala video sam joj krv na zubima.....
ja sam lupao glavu dva minuta i na insistiranje da dam odgovor sam napravio konstrukciju kao iz spanske serije, ono glavna junakinja provalila da nesrecna sestra zna lika ali nece da joj da kontakt pa je ova pop... i nekako je iz nesrecnog spleta okolnosti usmrtila koji sam naivan.
"tacan" odgovor mi nije bio ni na kraj pameti. na postavljeno pitanje je odgovorilo bez ikakvog razmisljanja 98% zatvorenika u americkim zatvorima gde su i testirali to pitanje. ljudi kojima je to kristalno jasan i logican odgovor imaju teskih problema sa razdvajanjem dobrog od loseg, moralnog od nemoralnog, itd.
ali jeste zelja za kabrioletom
reklama mi je skroz smekerska, bez animacija, flesheva i gluposti, u stvari, reklamira feeling a ne auto. Imao sam par puta prilike da provozam kabrio po letnjoj noci, sex na 4 tocka... i onda sam video ovu reklamu i rekao to je to, to je trip koji mi se svidja, uzivanje u voznji... =]
e jebiga kad ste zatucani...
niko ne slavi vw nego kabriolet kao koncepciju i nocnu voznju koja je ( iz licnog iskustva ) daleko bolji trip nego dnevna.
e sad, pre mogu da se poistovetim sa vw reklamom ( ne zbog auta ) nego zbog toga sto nemam vilu, nemam tako lepe predele za voznju kao u reklami i ne slusam operu. ali uvek mogu da nadjem par drugara, letnju noc i sumarak van grada...osim toga vec imam nick drakeov cd ( pesma koja se cuje u vw reklami )...
Comment