To je izmislio neki tip cija zena je stalno piski-riskila... ali iz samo njoj poznatih razloga niej tomogla da radi kao druge zene na njima svojstven nacin, po javnim taletima, vec je mogla da urinira samo u vlastitoj kuci.
Tipu je dojadilo da jurca do kuce ne bi li zena zapisala teritoriju...
Napokon mogu voziti svoj auto, bez da mi instruktor stalno ponavlja: "Pazi!Pogre?an smjer. Pazi pje?ak!"... ili ne?to sli?no.
Uop?e ne razumijem kako sam ga podnosila dvije godine, kakvo zanovjetalo!
8. o?ujka
Auto?kola je priredila zabavu, jer sam polo?ila voza?ki. Instruktori su bili stvarno ganuti. Jedan je ?ak rekao da ?e darovati misu za mene.?ini mi se da je jedan od njih imao suze u o?ima, a jedan je rekao da?e se radi mene od sre?e napiti. Jako ljubazni de?ki, ali nekako mi se ?ini da moja voza?ka nije toliko bitna za toliko pretjerivanja.
12. o?ujka
Kupila sam svoj prvi automobil! Na?alost sam ga morala ostaviti u salonu da mi zamjene zadnji blatobran, jer sam ubacila u "rikverc" umjestou prvu. Nemam prakse... tek jedan tjedan vozim.
14. o?ujka
I kona?no, moj auto je tu! Bila sam tako zadovoljna da sam se odlu?ila i?i malo provozati. Vjerojatno su i drugi imali istu ideju, jer je iza mene odjednom bilo puno automobila. Trubili su kao ludi... vjerojatno je to bila svadbena kolona, pa sam im se i ja pridru?ila i smanjila brzinu sa 15 na 10 km na sat. Vjerojatno im se to svidjelo, jer su po?eli jo? ja?a trubiti.
22. o?ujka
Moji susjedi su ba? super. Napisali su veliki natpis "PAZI SUSJEDA MANEVRIRA!" i dali su mi najve?e parkirno mjesto, a djeci su zabranili da se igraju dok ja ne parkiram. Pretpostavljam, samo zato kako mi ne bi smetali. Kako su to dobri ljudi.
30. o?ujka
Drugi voza?i oko mene stalno trube, ma?u mi i pokazuju nekakve znakove.Mislim da je to vrlo ljubazno, ali je opasno. Neki tip mi je ne?to govorio,ali ga nisam razumjela, jer nisam na?la gumb za otvaranje prozora... umalo sam pogodila pje?aka. Dobro je da sam vozila svojom putnom brzinom...15 na sat.
10. travnja
Malo su ?udni ti voza?i. Ne samo da stalno ma?u, nego stalno i vi?u.Nikako da saznam ?to ho?e, jer jo? uvijek nisam na?la gumb za otvaranje prozora... Mo?da mi ?ele dati nekakve korisne informacije. Mislim daje tako, jer sam ?ula jednog kada je rekao: "Idi ku?i, idi!".Nevjerojatno, kako je znao da upravo vozim ku?i. Kad na?em gumb za otvaranje prozora, bit ?e mi malo jasnije ?to mi poku?avaju re?i.
19. travnja
No?u je grad vrlo slabo osvijetljen. Danas sam prvi put iza?la van no?u,pa sam morala stalno imati upaljena duga svjetla da bih uop?e ne?to vidjela.Izgleda da su se i ostali voza?i, koji su vozili ususret, slagali sa mnom,jer su i oni odmah palili duga svjetla. Jedino ?to ne razumijem, za?to su i trubili. Mo?da da ustra?e i potjeraju pse ili ma?ke s ceste...,kakvi ?udaci!
26. travnja
Danas sam imala prometnu nesre?u. U?la sam na rotor (kru?ni tok), akako je bilo puno automobila (nisam sklona pretjerivanju, ali bilo ih jenajmanje ?etiri). Nikako nisam mogla izi?i. Kru?ila sam i kru?ila,tra?ila mogu?nost za izlazak. Od kru?enja mi se tako zavrtjelo u glavi da sam udarila u spomenik na sredini rotora. Stvarno bi morali ograni?iti vo?nju u rotoru na samo jedan automobil.
3. svibnja
Nesre?a me dr?i i dr?i. Danas sam i?la po auto u gara?u, a kad sam izlazila na cestu, fulala sam pedalu te pritisnula gas umjesto ko?nice.Pogodila sam prolaze?i auto te mu razbila cijelu desnu stranu. To je bila?ista slu?ajnost da sam udarila upravo mog instruktora vo?nje. Dobar?ovjek... posve neupitno. Ja sam stalno ponavljala da sam ja kriva, alion je neprestano ponavljao dr?e?i se za glavu: "Oprosti mi Bo?e,molim te!.... Oprosti mi Bo?e, molim te!"
Saljem ti ovo pismo u laznoj koverti od neke kompjuterske kompanije, da bih bila sigurna da ces ga procitati. Molim te, oprosti mi za ovu prevaru, ali mislila sam da bi trebalo da znas sta se desava u kuci u poslednje dve godine otkako si kupio taj kompjuter. Deca su dobro. Marku je 7 godina, i bas pre neki dan je nacrtao portret cele porodice. Bio bi ponosan na njega kad bi video kako te je nacrtao. Stolica i vrh tvoje glave otpozadi izgledaju vrlo realisticno. Maja je napunila 3 ovog septembra. Jos uvek je presrecna sto si bio kod kuce za njen rodjendan. Kaze da joj je to bi najlepsi dan, iako je padala kisa i nije bilo struje. Ja sam takodje dobro. Prosle godine sam se ofarbala u plavo. Moj sef se brine o mojoj karijeri i postao je jako dobar kucni prijatelj. Kad sam primetila da ti ne smeta kad u****vam oko tvoje stolice shvatila sam da odrzavanje kuce i nije neki problem. Kuca dobro izgleda. Nisam sigurna da li si primetio da sam ofarbala zidove proslog proleca. E, dragi moj, sad moram da idem da se spakujem. Moj sef nas vodi na skijanje. Zaposlila sam jednu zenu da se brine o tebi i kuci dok nas nema. Dolice ti kafu, donece ti jelo za sto, bas onako kako ti volis. Nadam se da cete ti i tvoj kompjuter provesti lepo vreme zajedno dok nas nema. Marko, Maja i ja cesto mislimo na tebe.
Pokusaj da nas se setis dok restartujes svoj kompjuter.
Fifteen years of research he'd filed from one planet alone and they'd cut it to two words. "Mostly Harmless." 11.04. 0:12 #2 Rule #51:Sometimes — You're Wrong!
Comment