Situacija na vasaru 7 juli Pozarevac... Elektricni automobilcici i ciga izvaljuje "Ajmo ljudi ,nova voznja Turbo voznja,nova voznja produzena voznja, ko najvise udaa od pozadi DOBIVA nagradnu voznju.... I nagradna voznja za DEVOJKU U ZUTU PANTALONU I DECKA IZA NJEGA!!!!
Jackie Stewart jednom je pitao Davida Purleya (legendarno hrabrog vozača koji je, smatra se, preživio najveću G-silu u povijesti čovječanstva) gdje točno koči prije određenog S zavoja. Purley ga je začuđeno pogledao:
- Kako to misliš, kočim?
Ford Taunus, 81. godište. bez mane. Danas sam stavio 4 nove svjećice, od toga 2 Bosch-ove, limarija k'o bombona, doduše ima jedna parnica na lijevim vratima, a to mora da je zapar'o onaj Fadilov, majku mu... Da mi ne trebaju pare, ***** bih ga ja ikad prod'o! Boja je zelena osim vrata lijevih prednjih (crna), desnih zadnjih (roza) i blatobrana (haman bijela). Cijena je vrlo pristupačna za sve što rade prekovremeno. Kasetofon je marke Filips, a unutra ima Halidova kaseta koju ne mož' izvaditi, tako da u autu od 12.5.1989. slušam: "Neću, neću dijamante", a i ti ćeš ako kupiš mog mezimca...
Fifteen years of research he'd filed from one planet alone and they'd cut it to two words. "Mostly Harmless." 11.04. 0:12 #2 Rule #51:Sometimes — You're Wrong!
U New Yorku je nedavno otvoren ducan u kojemu zene mogu izabrati i kupiti
supruga.
Na ulazu su izlozena "uputstva za upotrebu";
- Mozete posjetiti ducan SAMO JEDANPUTA
- Postoji 6 katova i karakteristike muskaraca se poboljsavaju sto se vise
penjete
- Mozete izabrati bilo kojeg muskarca na katu na kojem se nalazite, ili se
popeti na
sljedeci.
- Nemozete se vratiti na kat ispod.
Jedna zena odluci da ode posjetiti ducan i da nade partnera.
Na vratima prvog kata pise
Ovi muskarci imaju posao
I zena se odluci popesti na sljedeci kat
Na vratima drugog kata pise
Ovi muskarci imaju posao i vole djecu
I zena se odluci popesti na sljedeci kat
Na vratima treceg kata pise
Ovi muskarci imaju posao, vole djecu, i nevjerovatno su zgodni
Wow, pomisli zena, ali osjeca da se mora jos popeti
Na vratima cetvrtog kata pise
Ovi muskarci imaju posao, vole djecu, nevjerojatno su zgodni i pomazu u
kucnim poslovima
Nevjerovatno, pomisli zena, tesko se mogu oduprijeti da ne udem, ali nesto
je tjera i ode na sljedeci kat.
Na vratima petog kata pise
Ovi muskarci imaju posao, vole djecu, nevjerojatno su zgodni ,pomazu u
kucnim poslovima i vrlo su romanticni
Zena odluci da ude, al je u zadnji cas nesto sprijeci, i na kraju ode ipak
na sesti kat.
Na vratima sestog kata pise
Posjetiteljica ste br.31.456.012, na ovom katu nema muskaraca, ovaj kat
postoji da bi se pokazalo koliko je nemoguce zadovoljiti jednu zenu.
Hvala vam sto ste posjetili nas ducan
Preko puta tog ducana je otvoren jedan u kojemu muskarci mogu naci i kupiti
suprugu.
Na prvom su katu zene koje vole sex.
Na drugom su katu zene koje vole sex, i ne gnjave previse.
katovi od treceg do sestog JOS NIKAD NISU BILI POSJECENI.
Dosla ekipa TV-a, iz redakcije skolskog programa, u jednu seosku zabit, da snimi tipican radni dan jednog naseg seljaka. Seljak se namjesti pred kameru i pocne pricu:
- Ustanem ti ja tako oko pola pet izjutra, drmnem jednu-dvije rakijice i istjeram ovce na ispasu. Dok one pasu ja slistim jos jedno cetiri-pet...
- Stop - ulijece reditelj - Pa jeste li vi normalni?! Ovo je skolska emisija, djecu treba kulturno uzdizati. Ljepo vi kazite kako citate knjige, pricajte o kulturi. Ajde ponovo.
- Ustanem ti ja tako oko pola pet i procitam knjigu-dvije, pa onda istjeram ovce na ispasu. Dok ovce pasu ja ti se lijepo sit nacitam, a onda kad ih vratim kuci pred rucak ja onako na brzaka prelistam dvije-tri knjige. Uz rucak mnogo volim citati. Obicno uzmem neku deblju knjigu da se mogu poslje rucka lijepo ispavati. A onda kad ustanem dodje komsija Suljo i mi tu procitamo jedno tri-cetiri knjige prije nego sto sidjemo u selo. Uvece se cijelo selo skuplja u biblioteci. Tu svi citamo i komentarisemo sta je ko procitao. Oko deset sati obicno bibliotekarka proglasi fajront jer smo procitali sve knjige. Tada se svi preselimo kod susjeda Franje. On ima stampariju.....
Comment