Zezanje, Arhiva. Započeo Honda

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • sri98
    Admin od Trpeze
    • 24.10.2004
    • 7262
    • Republic of Konjarnik
    • Toyota Corolla E 210

Otkud meni takav privatni????
    Kids in the back seat cause accidents, accidents in the back seat cause kids.

Comment

• BRABUS
      CBC Senator XXL
      • 15.10.2004
      • 2399
      • London

Eh...ko bi te znao

Mogli su ruku ljudi ovde da daju da neces sesti ni u sta nemacko, a ti s neba pa u rebra....Ciganski san MK2

Comment

• sri98
        Admin od Trpeze
        • 24.10.2004
        • 7262
        • Republic of Konjarnik
        • Toyota Corolla E 210

Zaboravio si na G2.

Comment

• srle1
          CBC Senator XXL
          • 08.02.2005
          • 320
          • Beograd

Ronaldinjovi pasovi

Ko leti vredi, ko ne leti ne vredi!

Comment

• Saabo
            Moderator
            • 29.09.2004
            • 1724
            • Vrbas
            • SAAB 9000 2.3T STANDARD :D

SAAB 9000 CSE B234R MAPTUN AERO STEG 3+ powered by BOOST & Goran ... Body Fat 98 Machine Fat 305 KS ... Lamela fact 490 Nm ...

Comment

• Bane
              CBC Senator XXL
              • 30.05.2006
              • 344
              • Konjarnik Bg

Comment

• dfast
                CBC Senator XXL
                • 26.05.2005
                • 1302
                • Hoofddorp NL /Bgd

Izjave počinilaca šteta

?- Vraćajući se kući, ušao sam u pogrešno dvorište, i udario u drvo koje nemam.
                - Drugi auto je udario u moj, ne dajući nikakvo upozorenje o svojim namjerama.
                - Mislio sam da je prozor kola otvoren, ali sam shvatio da nije kad sam gurnuo glavu kroz njega.
                - Sudario sam se sa parkiranim kamionom, koji je dolazio iz drugog pravca.
                - Kamion je prošao kroz moju šofer-šajbu, pravo u lice moje žene.
                - Pješak me udario, i podvuk'o mi se pod auto.
                - Taj tip je bio po cijelom putu. Morao sam da skrenem par puta, prije nego što sam ga lupio.
                - Počeo sam da se klizam po putu, bacio pogled na punicu, i sletio preko nasipa.
                Pokušavao sam da ubijem muhu, kad sam udario u banderu.
                - Četrdeset godina sam vozio, kad sam zaspao za volanom, i doživio nesreću.
                - Dok sam prilazio raskrsnici, znak se iznenada pojavio na mjestu gdje nikad prije nije bio. Zato nisam uspio da zakočim na vrijeme, i izbjegnem nesreću.
                - Da ne bih udario branik kola ispred mene, pokosio sam pješaka.
                - Moj auto je bio legalno parkiran, kad je krenuo unazad, i udario u susjedna kola.
                - Nevidljivi auto je došao niotkuda, udario moja kola, i nestao.
                - Rekao sam policiji da nisam povrijeđen, ali kad sam skinuo kapu, uvidio sam da imam frakturu lubanje.
                - Bio sam ubijeđen da starkelja nikad ne bi ni stigao na drugu stranu, kad sam ga udario.
                - Pješak nije znao na koju stranu da bježi, pa sam ga zgazio.
                - Vidio sam starijeg gospodina usporenih pokreta i tužnog izraza lica, kako se odbija od haube mog automobila.
                - Neposredan uzrok nesreće je bio mali čovjek u malim kolima, ali sa velikim ustima.
                - Ispao sam iz auta dok je slijetao s puta. Kasnije me u jarku našao neki pas lutalica.
                - Bandera mi se brzo približavala. Pokušao sam da skrenem sa njene putanje, kad me je udarila.?

B92

Comment

• Ivvan
                  Moderator
                  • 29.09.2004
                  • 1574
                  • Nis
                  • SAAB 9000

ovi su dobri ja bi dodao samo jos jedan

"Kretali smo se iz pravca durlana u pravcu bandere... "
                  Turbos make torque,and torque makes fun

Comment

• TAZZ
                    Banovan
                    • 30.05.2005
                    • 1409
                    • NBGD,SERBIA

Kako znash da ti je zena ALKOS...???

1. Mozes da se napijes dok joj ****s bradavice.
                    2. Kazes joj "ja te volim",a ona "ajde da popijemo u to ime.
                    3. Kad god sedite u kaficu,onanervozno pita "oces da popijes to?"
                    4. K**** ti se klati i povraca kad ti ga ona po****.
                    5. Komarac koji ju je malopre ujeo tetura se dok leti,udara u zid,udara jos jednom u zid,zatim prilece nekoj muvi i kaze "s'a je bilo?.
                    6. Prolazite pored neke dece,a ona vicu "eno je pijana .......(dodaj ime)
                    7. U tvoj sexualni zivot,unela je parolu "prvo kucanje,pa onda t**anje"
                    8. Kazes "idemo na letovanje zajedno" a ona "ajd da popijemo u to ime".
                    9. U tasnici nosi parfem,uloske,pljosku i casicu.
                    10. Kad god pomisli da je ne gledas,zalepi slajmaru na zid.
                    11. Ulazite u kafic,a svi pocinju da skandiraju njeno ime.
                    12. Upoznajes je s drugarima,a njoj izleti "drago mi je,ja sam .......(dodaj ime) i ja sam alkoholicar".
                    13. Kazes "hocu da jednom imamo decu" a ona "ajd da popijemo u to ime".
                    14. Upoznajes je sa drugarima,a ona kaze "drago mi je,ja sam...aaa,hmm,ja sam...?".
                    15. Setate se i nailazite na njene drugarice.One joj prilaze i vicu "'de si,mamu ti j**** pijanu!!!".
                    16. Narucuje pivo."Odvikavam se od alkohola",kaze.
                    17. "Hajde da napravimo romanticnu veceru uz vino i svece,odmah sada!"kaze ona tiho."Ali,maco,nemamo svece...",tiho ces ti. A ona "koga boli k**** za svece?!?!".
                    18. Otisli ste na zurku kod Djoleta i obeznanili se od alkohola.Ujutro ona kaze "uuu,danas je ona zuraja kod Djoleta!"
                    19. U pola noci skace iz kreveta i vice "brate,zaj*** ove ruzicaste slonove vise,bre!"
                    20. Krenuli ste napolje,a ona nesto muva u hodniku.Zove te i nervozno kaze "e,ajd zavezi mi ovu jeb*** pertlu,jeb***!".
                    21. Setate i nailazite na panduraciju;svi panduri joj se uredno javljaju.
                    22. Cesto menja raspolozenje "maco,seceru,duso...pu** ga majmune...sreco".
                    23. Budis se,a ona vec ljusti jutarnju kaficu (koja nije kafica nego pivo).
                    24. Kazes "zabari uzeli titulu" a ona "ajd da popijemo u to ime".

Nije vazno da li si prepoznao jedan ili svih 24 simptoma,ona je pijandura pa je pijandura!!!

Comment

• TAZZ
                      Banovan
                      • 30.05.2005
                      • 1409
                      • NBGD,SERBIA

Došla u školu nova profesorica psihologije. Posmatrajući đake na času fizičkog, zapazila je da svi jure za loptom, a jedan dečak sve vreme stoji sam. Prišla mu je i upitala ga da li je bolestan ili ima nekih problema. Dečak odgovori da je sve u redu. Sledećeg dana ponovila se ista slika. Profesorica priđe dečaku i upita ga:
                      - Hoćeš li da se družimo?
                      - Što da ne - reče dečak.
                      - Reci mi onda zašto sve vreme stojiš sam, a ostali se igraju?
                      - Ja sam golman.

Comment

• sri98
                        Admin od Trpeze
                        • 24.10.2004
                        • 7262
                        • Republic of Konjarnik
                        • Toyota Corolla E 210

OGLAS SA TV LE

oženjen, traži samo ozbiljnu i slobodnu extra pametnu i extra prelepu radi povremenog extra diskretnog kontakta

Comment

• MOSLER
                          CBC Senator XXL
                          • 27.05.2005
                          • 1064
                          • Niš

Pre neku godinu u lokalnim Borskim novinama naletim na oglas:
                          Prodajem Varburg u voznom stanju,moguc dogovor
                          Br. tel. 030/xx-xxx
                          ili posao 030/94 Mile

Comment

• Viper
                            CBC Senator XXL
                            • 25.11.2004
                            • 700
                            • Kać

Globalno zagrevanje

I DONT NEED SEX
                            goverment fucks me every day!

Comment

• uglavnom.bezopasni
                              - 42 -
                              • 03.02.2005
                              • 2235
                              • Novi Sad

Ja nijednu vajperovu sliku ne vidim?!?
                              Fifteen years of research he'd filed from one planet alone and they'd cut it to two words. "Mostly Harmless."
                              11.04. 0:12 #2
                              Rule #51: Sometimes — You're Wrong!

Comment

• Viper
                                CBC Senator XXL
                                • 25.11.2004
                                • 700
                                • Kać

Dali vidis sad?
                                Mala greska u linkovanju slika nadam se da je sad ok.
                                I DONT NEED SEX
                                goverment fucks me every day!

Comment

Working...
                                X