Zezanje, Arhiva. Započeo Honda

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • BOOST
    Founder - Admin od Začetka
    • 29.09.2004
    • 8726
    • Gislaved//Sweden
    • SAAB 9000 AERO R; SA

Originally posted by BRABUS
    A cime je izazvana ova lavina postova upozorenja na pravila foruma ? Jel bilo nesto ili onako spontano
    Nije spontano nazalost, koliko god da sam svestan odakle sam, propagiranje istog mi nebi dozvoliko uklapanje u stvarnost

Stvari koje su pocele da se desavaju nimalo nisu isle u korak sa mojim svatanjima, i kome se nesvidja ovde zbog toga , nemora ni biti ovde :x

Postovati tudje znachi da chovek zna da postuje i svoje , veliki deo Vas zna o chemu pricham, tako da je daljnje ulazenje u temu bszsmisleno
    Att mäta är att veta...to measure is to know...meriti je znati..
    move your mind

Comment

• BRABUS
      CBC Senator XXL
      • 15.10.2004
      • 2399
      • London

Originally posted by BOOST
      Originally posted by BRABUS
      A cime je izazvana ova lavina postova upozorenja na pravila foruma ? Jel bilo nesto ili onako spontano
      Nije spontano nazalost, koliko god da sam svestan odakle sam, propagiranje istog mi nebi dozvoliko uklapanje u stvarnost

Stvari koje su pocele da se desavaju nimalo nisu isle u korak sa mojim svatanjima, i kome se nesvidja ovde zbog toga , nemora ni biti ovde :x

Postovati tudje znachi da chovek zna da postuje i svoje , veliki deo Vas zna o chemu pricham, tako da je daljnje ulazenje u temu bszsmisleno
      Pa to mi je cudno, posto uopste nije ni izgledalo spontano.

S obzirom da sam video uklonjen avatar i potpis jednog clana, pretpostavljam sta je bilo....nisam video sta je konkretno, ali pretpostavljam da je rec o vredjanju na nacionalnoj osnovi, a naravno da tome nije mesto na forumima vezanim za automobilizam

Comment

• BOOST
        • 29.09.2004
        • 8726
        • Gislaved//Sweden
        • SAAB 9000 AERO R; SA

Ne, nije bilo vredjanja direktno, ali se moglo tumachiti sa obzirom sta se izdesavalo u 90-im godinama na podrucju bivse SFRJ

Provokacije tog tipa mi nisu nimalo drage. Gvozdje se kuje dok je vruce te mislim da jedna pravovremena intervencija nece skoditi,
        Bude li se pokazalo kao neispravno, mislim, moja intervencija, CB forum nemora ni da postoji.
        Ako su mrachne sile jache od realnosti, onda necu ni dopustiti da budem deo sirenja "epidemije" i jednostavno cu ugasiti forum.
        Dakle, nema ili . Pravila su nazalost morala da biti postavljena i ukoliko samo jednom od clanova smeta da se oglasi sa svojom propagandom, mada neshvatam zasto bora jedan autoforum , necu mu biti na smetnji.
        Ja imam zivaca i volje da se borim sa problemima vezanim sa automobilima, ali je nezreli nacionalizam za mene gublenje vremena i deo toga NECU da budem.
        Desi li se da stvari iskliznu van kontrole, administraciona panela ce biti jedino resenje. Dakle, necu da ulazim niukakve sukobe sa pojedincima, jednostavno se povlacim, te ukoliko neko to zeli, sva vrata su mu otvorena shirom!!!!

// Boost
        move your mind

Comment

• Dora
          Nadzornik!!!
          • 24.10.2004
          • 17451
          • Novi Sad
          • FIAT

Originally posted by BOOST
          Provokacije tog tipa mi nisu nimalo drage. Gvozdje se kuje dok je vruce te mislim da jedna pravovremena intervencija nece skoditi,
          Bude li se pokazalo kao neispravno, mislim, moja intervencija, CB forum nemora ni da postoji.
          Treba da postoji, em je korisno em se lepo družimo. Politika neka se vodi na drugom mestu. Nemoj da si na kraj srca, sto ljudi sto ćudi, sto žena dvesta ****
          Ovde se piše nešto pametno, samo ne znam šta...

https.autogas.rs

Comment

• Viper
            CBC Senator XXL
            • 25.11.2004
            • 700
            • Kać

Tako je DORA
            I DONT NEED SEX
            goverment fucks me every day!

Comment

• Black Knight
              CBC Senator XXL
              • 13.10.2004
              • 2020
              • Novi Beograd, kicblo

nije u redu da drugi ispastaju zbog jednog coveka...ko god da je...
              CannonBall MORA da opstane!!!
              Injection is good,but I'd rather be blown!

Comment

• luka1
                CBC Senator XXL
                • 20.10.2004
                • 170
                • Skoplje-Makedonija

Boost-apel

Brate sta ja to citam ,ne mogu poverovati a i prhvatiti da se zelis povuci sa Foruma,
                Kao najstariji po godinama i kao prijatelj koji te osobno visoko ceni
                kao i mnoge druge drage clanove foruma Molim te da se tako nesto ne desi.
                Jedino sto me odrzava u mojoj bolesti je da Vas poneki put pratim .,ne smem dugo da gledam u ekran inace bi bio aktivniji.Zatvaranjem foruma oduzeli bi mi jos jednu zivotnu radost a to je kontakt sa vama.
                Apelujem na tebe kao na Brata da se stvri ne sire dalje
                Sa stvarnim postovanjem do tebe.
                Ja nemam brata ako bih ga birao voleo bih da je si to ti i ostali dragi clanovi ovog foruam da ih sada sve ne nabrajam.

Pozdrav za SVE
                Luka1
                Pozdrav za staro drustvo

Comment

• Wiz
                  CBC Senator XXL
                  • 30.09.2004
                  • 3104
                  • Nish

"ne smem dugo da gledam u ekran"

A jel pomaze tu TFT monitor?

Pozdrav

Comment

• Sasha
                    CBC Senator XXL
                    • 04.10.2004
                    • 4126
                    • Novi Sad

George Bush umre od srčanog udara i odmah ode u Pakao gde ga
                    dočeka dezurni Đavo.

- Ne znam šta da radimo s tobom. Na popisu si, ali nemamo
                    mesta za tebe, a ipak moraš ostati ovde. Znam šta ćemo - ima tu jos par
                    osoba loših poput tebe. Pustiću jednu, a ti ćeš preuzeti njeno mesto. Čak ću ti
                    dopustiti da SAM odlučiš koga ćeš zameniti.

Bushu se to svidelo i Đavo ga odvede do prve prostorije. U njoj je
                    Richard Nixon zaranjao u duboki bazen i izranjao praznih ruku, pa opet ispočetka. I
                    tako stalno - to mu je bila dosuđena kazna.

- Ne, reče Bush, slab sam plivač i ne bih izdržao ceo dan.

Đavo ga odvede do druge prostorije. Tu je Teodor Ruzvelt s
                    velikim batom tucao kamenje, bez prestanka.

- Ne bih ni to, imam problema s ramenom, reče Bush. Bila bi to
                    grozna muka da moram stalno tucati kamenje.

I Đavo otvori i treća vrata. Tamo je na podu bio vezan Bill Clinton,
                    raširenih ruku i nogu, a nad njim se nagnula Monica Lewinsky, radeći ono
                    što ona najbolje zna.

Bush nije mogao da veruje u to što vidi pa upita:

-Otkud njih dvoje u paklu, pa oni su još uvek živi.

-Oboje su toliko sigurni da će kada umru ići u Pakao, pa su tražili da dođu na nekoliko nedelja, da se priviknu. Ja sam ih pustio, reče Đavo.

- Dobro onda, mislim da bih ovo mogao da radim, reče Bush.

A Đavo se nasmeje i povika:

-OK, Monica, slobodna si. Sad možeš ići!
                    www.arcs.org.rs/forum

Comment

• -Vedran-
                      CBC Senator XXL
                      • 03.10.2004
                      • 3255
                      • Beograd

Sale..odlican je!!!!
                      Power of dreams !!!

Comment

• maki
                        CBC Senator XXL
                        • 03.10.2004
                        • 878
                        • Budva, CG

Dosao mujo u njemacku i gdje ce sta ce on u javnu kucu,ode on u jednu i pita gazdaricu jel radi tu fata iz gornjeg vakufa,kad potrefi se da radi i on rece da hoce s njom,po zavrsenom poslu pita on fatu koliko je duzan ona rece 300 eur,on joj dade 500,nista fata cuti,sutradan eto opet muje,opet sve isto i opet joj dade 500 eur,3.dan isto,4.dan fati malo cudno pa ga pita jeli mujo,sto ti meni dajes po 500 eur,a tarifa je 300,kaze mujo: jesi li ti fata iz gornjeg vakufa,-jesam,mujo: od sulje cerka,-jesam, mujo: e pa poslo ti tata 2000 eura ....
                        HSD - MAN B&W 77600PS x 104 RPM

Comment

• maki
                          CBC Senator XXL
                          • 03.10.2004
                          • 878
                          • Budva, CG

Doso slobo kuci iz posjete americi,i prica miri kako je kod klintona sve super,kaze sve je od zlata,cak im je i wc-solja zlatna,prodje od toga par dana i slobo zove klintona,javlja se hilari i kaze muzu,bil,evo ti onaj sto ti je srao u saksofon

Comment

• maki
                            CBC Senator XXL
                            • 03.10.2004
                            • 878
                            • Budva, CG

Bio slobo kod tudzmana u posjeti,oni u kabinetu kod tudzmana,domacina zovne sekretarica da se javi na telefon,i dok je izlazio kaze slobi da nedira slucajno crveno dugme na stolu,dok je ovaj zatvorio vrata slobi nedade djavo mira on stisnu ono dugme i pade mu vreca govana na glavu,poslije nekoliko,dodje tudzman kod slobe,isti scenario i sad slobo kaze tudzmanu da nedira crveno dugme ni posto,ovome isto nedade djavo mira i stisnu ono dugme ali nista,stisnu on opet i nista,stisnu jos nekoliko puta i nista,zavrsi se posjeta i tudzman krene u zagreb,kad tamo sve sruseno i spaljeno....

Comment

• BOOST
                              • 29.09.2004
                              • 8726
                              • Gislaved//Sweden
                              • SAAB 9000 AERO R; SA

Maki, nije Tudzman, nego Tudjman , jer po tvome ispade

Dzukanovic od Djukanovica , mada, ko zna, vi to bolje znate
                              move your mind

Comment

• luka1
                                CBC Senator XXL
                                • 20.10.2004
                                • 170
                                • Skoplje-Makedonija

Tikves

Zanate li kako se u Mk raspoznavaju perderi izmedu sebe ?

Jedan ce drugom ;reci Tikves ,a drugi odgovar "da mi ga piknes " )
                                Pozdrav za staro drustvo

Comment

Working...
                                X