Jel mogu ja??????
Zezanje, Arhiva. Započeo Honda
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Upisao sam se od smehaDavno se nisam ovako ismejao
Bravo Urose, svaka cast na nalazenju ovakog neceg
SAAB 9000 CSE B234R MAPTUN AERO STEG 3+ powered by BOOST & Goran... Body Fat 98 Machine Fat 305 KS ... Lamela fact 490 Nm ...
Comment
-
-
Svet je pun izopacenih ljudi.....
NOVI SAD - Građani Srbije su u poslednjih 15 godina poprilično seksualno isfrustrirani. Sve više je onih koji izbegavaju "lične kontakte" i oslanjaju se na samozadovoljavanje. Za "ručni rad" muškarci i žene koriste sve i svašta. Tu su varjače, drške od noževa, male oklagije, male mutilice za penu, vikleri, krastavci, pa i kuglageri?!
Hirurzi sa Urološke klinike bolnice u Novom Sadu, koji imaju bogato iskustvo u spasavanju "zabludelih", ispričali su Kuriru najinteresantnije primere, od kojih su mnogi čuveni i u svetu, jer su završili kao medicinske zanimljivosti.
- Svašta sam izvadio iz ženskih genitalija. Da sam skupljao, mogao sam da kompletiram restoransku kuhinju - šali se jedan od urologa, koji je želeo da ostane anoniman, jer im je "još za vreme vlasti socijalista zaprećeno otkazom ako budu pričali za novine o tim slučajevima, a pretnju dosad još zvanično niko nije ukinuo".
Iz ženskih genitalija ovaj urolog vadio je varjače, drške od noževa, male oklagije, male mutilice za penu, viklere... Ni muškarci, međutim, nisu manje maštoviti.
- Na našoj klinici poznat je slučaj homoseksualca V. D. On se samozadovoljavao grčkim krastavcem, ali je imao nesreću da mu se on tokom ekstaze slomi, tako da mu je polovina ostala u anusu. Lekar je, međutim, pravi šok doživeo prilikom operacije. Kada je hirurg isekao anus, pacijent je pod potpunom anestezijom ejakulirao. Sve to je i dokumentovano i prikazano na raznim inostranim seminarima - priča ovaj lekar.
Urolozi iz Novog Sada tvrde da među povređenima masturbacijom ima i siromašnih i bogatih ljudi, i neobrazovanih i visokoobrazovanih. Sve to je, prema mišljenju lekara, posledica ubitačnog vremena u kome smo živeli i odsustva zdravih ljubavnih odnosa.
- Nedavno je na kliniku doveden mladić V. M. On je masturbirao sa kuglagerom. Penis mu se zaglavio, pa je zaglavio u bolnici. Nismo mogli da mu uklonimo kuglager ni ubrizgavanjem specijalne želatinske smese kojom smo pokušali da ispumpamo krv iz penisa. Problem su nam bili i instrumenti, jer nismo imali "oruđe" koje seče čelik.
- Nije nam ostalo ništa drugo nego da zovemo metalostrugara da ga operiše, ali je i to bilo teško. Nismo mogli da nađemo "majstora". Svi su se bojali da ga ne povrede, da mu ne odseku penis. Na kraju se, ipak, posla prihvatio jedan iz bivšeg "Jugodenta", pa se sve srećno završilo - priča sagovornik Kurira.
Ima, međutim, i onih koji su imali manje sreće. Novosadski hirurzi urolozi dosta puta su zbog povreda nastalih nastranim zadovoljavanjem šili gotovo potpuno odsečen penis, tako da ti nesrećnici mogu da zahvale isključivo njihovoj stručnosti što im je "ponos" još u funkciji.
- Jednom smo pomagali gospodinu P. K., koji je kod nas došao u najskupljem stranom odelu, a kome je pas od penisa napravio prskalicu. Svom ljubimcu je dao da ga oralno zadovolji, tako da sam mu, onako ljut na njega što je to sebi dozvolio, rekao da pre nego se ponovo reši na tako nešto psu počupa zube - seća se hirurg sa Urološke klinike u Novom Sadu.
Svingerka mu odgrizla muškost
Lekarima sa Urološke klinike u Novom Sadu najsimpatičniji je bio svinger U. N., kome je partnerka refleksivno potpuno odgrizla muškost.
- Sve se desilo iznenada. Svingerka ga je "obrađivala" oralno kada je drugi partner iznenada prodro u njen anus. Ona je, iznenađena, refleksno zagrizla njegov "ponos" i ostavila ga bez njega. Njemu je čitava ekipa celu noć spasavala penis i on danas, na sreću, uspešno funkcioniše. Posle izvesnog vremena došao je kod nas da nam se pohvali da je postao otac i da nije više svinger - priča urolog iz Novog Sada.
Comment
-
-
Pita uciteljica decu sta je najbrze na svetu. Mali Nikola kaze:
- Metak.
Uciteljica kaze:
- Dobro, metak je brz, ali nije najbrzi.
Mali streber Slavisa kaze:
- Svetlost.
- Bravo! - kaze uciteljica.
Mala Marica romanticarka kaze:
- Misao je brza od svetlosti.
Uciteljica je odusevljena:
- Bravo, Marice!
A mali Perica kaze:
- Moj tata je jos brzi!
- Kako to? - pita uciteljica.
- Cuo sam kad je rekao mami: "Svrsio sam brze nego sto sam mislio"!
Comment
-
-
Kids in the back seat cause accidents, accidents in the back seat cause kids.
Comment
-
-
Posle prve bračne noći kaže žena Bilu Gejtsu:
- Sad znam zašto te zovu MICROSOFT.
Comment
-
Comment