To je samo pomoćno pokazno sredstvo da dočara veličinu rupe. Manju rupu prave za operaciju slepog creveta.
Prethodno je tu bio nevidljivi stubić ili nešto slično, isto nevidljivo, što se teškom mukom probilo do gume, a sve kroz spojler, maglenku i onu plastiku ispod krila koja je ostala na licu mesta kao nemi svedok.
Pored male devojčice u avionu, sedi političar putujući na neku sednicu.
Okrene se prema njoj i kaže: „ Ne bi li mi malo razgovarali ? Čuo sam da vreme putovanja prođe brže, ako se razgovara sa suputnicima !”.
Devojčica, koja je upravo bila otvorila knjigu, zatvori je, okrene se prema njemu i kaže:
- „ O čemu bi vi hteli razgovarati ? ”.
- „ Ne znam zapravo ”, kaže političar, „ kako bi bilo da govorimo o nuklearnoj energiji ? ”.
- „ U redu ”, kaže devojčica,„ to bi bila zanimljiva tema, ipak mi dozvolite da vas pre toga ja nešto pitam !
Konj, krava i ovca jedu jedno te isto - travu ! No ovca izbacuje iz sebe sitne kuglice, krava pljosnate kolače, a konj izbacuje komade suve trave. Zašto je to tako ? ”.
Nakon kraćeg razmišljanja kaže političar:
„ Ne znam kako da to rastumačim ! ”.
- „ Smatrate li se onda dovoljno kompetentnim da govorite o nuklearnoj energiji kad ništa ne znate o običnom govnu ! ”
SVAKA SLIČNOST SA POLITIČARIMA, SASVIM JE SLUČAJNA I ZLONAMERNA !
Pa nisu oni krvi što su ukinuli ono da kad bus stoji na stanici pola sata (pravi pauzu) kotraš kaže ko ima da položi koji ispit ima dovoljno vremena a ako pšožuri može i dva Sad mora da se ide dalje...
^^^ gosp. Dora, bicu slobodan da dam jedan mali demantiver na Vasu izjavu
- Autobuska linija: Niksic-Beograd. Vodja puta obavestava putnike: blizimo se stanici Kragujevac. Pravicemo petnaestominutnu pauzu. Mozete otici do toaleta, uzduvaniti cigar ili zavrsiti Pravni fakultet.
Comment