Originally posted by bokija
Interesantne recenice na Cannonu
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
zdravlje ima/nema cenu?
Originally posted by rrapaiczato sto sam odlucio da auto do kraja zime (ispod +5 Cº) vise ne vozim na relacijama kracim od 5 km; jednostavno se ne isplati, grejanje motora pojede pola potrosenog plina.
Comment
-
-
Originally posted by sn00pyIma da cuvam bubrege koliko god mogu, kao i ostale organe i za jedno 10ak 20god prodam sve sto moze da se proda za neke dobre pare, odem u shvabiju, provalim u ono skladiste u minhenu i doteram onaj prototip M8-ice, nadjem M1 neki sa staze, kupim 750il e38, i kocku M-a...
E onda ih oteram na neki parking parkiram sva 4 jedan pored drugog, zabodem se ospred njih u neku fotelju i popijem cijanid..
ljubav, bato....
( u temi o BMW 850 )
Comment
-
-
Originally posted by slatkiI ja imam astru sa tim motorom ali hocu da uzmem novu sa pomenutim motorom jer sam uvideo u knjizici (onoj maloj u gepeku) da ima i motor sa oznakom ECO,koji trosi i do pola litre manje.Iskljucivo me zanima taj motor jer planiram praviti vecu kilometrazu.licno iskustvo-samo da ga podelim-Opel Corsa 1.5 D isuzu motor,presao 420000. Astra F 1.7 TDS presao 520000.Vozim opel sa isuzuom vec 12 godina .Prezadovoljan.Lakota withdraw from treaties, declare independence from U.S.
Comment
-
-
Originally posted by NemaNjeste djuro slazem se ta grana od 500$ je od celika koji je posebno radjen na malom delu japanskog ostrva Seto koji se vadi dubinskim kopom sa 3000m i pravi se u posebnoj radionici posebnim postupkom zagrevanja magme
p.s
Na tom japanskom ostrvu naravno zivi ona posebna vrsta kolibrija od cijih se mooda prave oni filteri sto kostaju 400$
U temi High Flow filtershuto-expressway.com
Comment
-
-
SAAB 9000 CSE B234R MAPTUN AERO STEG 3+ powered by BOOST & Goran... Body Fat 98 Machine Fat 305 KS ... Lamela fact 490 Nm ...
Comment
-
-
Originally posted by VitezNemam audio snimak,na zalost.Zvuk je onaj rezak...RZZZ,RZZZ,RZZZ,...,kad mu ga dajes u leru.Kada ides u prvoj bez dodavanja gasa,cuje se duboko,ali diskretno VUUUUUUUUUUU....
i onda malo gasa do 3000 obrtaja,pa kaze RRRRRRRRR...
,pa druga VRRRRRRRRRRRRRRRRR...I tako...
RALLYING - Like drag racing but with jumps, turns, snow, mud, gravel skill and balls.
Comment
-
-
Nestalo mu reci u recnikuSAAB 9000 CSE B234R MAPTUN AERO STEG 3+ powered by BOOST & Goran... Body Fat 98 Machine Fat 305 KS ... Lamela fact 490 Nm ...
Comment
-
-
Originally posted by kbojanProdajem alfu Imam od nje i uputstvo za upotrebu i sve papire
original ovde http://www.cannonballforums.se/viewtopi ... 554#465554[/url]
Comment
-
-
Originally posted by Pro_Touring_Mopar"Trkanje na 400 metara je izmisljeno zato sto muscle cars ne mogu da skrecu".To date there has never been a faster car built for the public road and,
it has been suggested, there never will be. McLaren F1.
Comment
-
Comment