Originally posted by 1nsane
Interesantne recenice na Cannonu
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Comment
-
-
Originally posted by KanarinacU sv sl nemoj ga pipash par dana bar. Ni da ga peresh naravnoOriginally posted by VukasinU sv sl nemoj ga pipash par dana bar.Ni da ga peresh naravno
http://www.cannonballforums.se/viewtopi ... &start=775
Comment
-
-
Originally posted by zverkona zakintos ne moze uvek da se ide kolima zbog kornjaca a i kad moze placa se extra taksa zbog radi ekologije. ne mogu da se setim tacno kad je to vreme kad se kornjace trpaju pa im smeta bukaFiat Punto MK1, 1.2 16v @85hp, '99
Konacno i ja imam auto :-)
Comment
-
-
Originally posted by sn00pyJa sam sa 145 80 13 na 4.5j presao na 195 40 14 na 6j pa na 195 45 14 na 8j pa na 175 50 13 na 8j pa na 175 50 na 5.5j. Sve gume pumpam na 2.6 - 2.7bar.. Vozim tvrdopunjene uljne amortizere i auto na 2-3cm od zemlje u full trkackoj kadici.. na 10% ivicnjaka mogu da se popnem, dok su lezeci u boljoj situaciji njih mogu da predjem recimo 15%.. Udobnost je zadovoljavajuca i nisam primetio bas neku preteranu razliku, kao ni u potrosnji...
Dilema sa dimenzijama guma i felni
Comment
-
-
Originally posted by Dora
Uvidom u tarot predvidjam da nije dobro podešen plin pa lambda sonda pali narandžastu lampicu, resetiranjem će se problem odložiti na sledećih nešto kilometara.
Comment
-
-
Originally posted by deki-asconaTi imas jedan problem , a svi izgibose da ga rese, cak su zakazali datum popravke, a ja sam stavio na ovaj forum bar 10 stvari na koje mi niko nije ni odgovorio !
Sta ti je zivot, nekom majka , a nekom...Originally posted by deki-asconaA noge sam samo jednom brijao i nikad vise. Nije bolno sve dok ne stavis aftershave...
A razlog brijanja su bile neke male zivotinje koje su resile da bas kod mene zive, pa sam brijao i vise od nogu !
In those early days the Golf only had one serious rival - Ford's XR3, which was just as fast and handles just as well. It was the same size as a Golf, and about as a same price, but the drivers - they were completelly different...
Comment
-
-
Originally posted by 206Mozda Megan izgleda kao pregazena dzukela, ali ne postoji bolje sredjena sasija i lezanje na FWD pa jos sve uklopljeno sa odlicnim motorom.
http://www.cannonballforums.se/viewtopi ... 879#564879Kada se glupost toliko namnoži, čitava društvena zajednica postaje jedan veliki debil.
Comment
-
-
Originally posted by SALECrni Saabo bankrotiraces
Cena: poklanjam 2.300 evra.
I opet nece niko
Eh... ko da sam se venco... ocu razvodSAAB 9000 CSE B234R MAPTUN AERO STEG 3+ powered by BOOST & Goran... Body Fat 98 Machine Fat 305 KS ... Lamela fact 490 Nm ...
Comment
-
-
Originally posted by SALECrni Saabo bankrotiraces
Volvo 440 1.7 turbo, registrovan do 19.11.2008. Sekvent plin, alu felne, el. podizaci, el. retrovizori, bord comp.
Cena: poklanjam 2.300 evra.
Daj meni 2.300 a Volvo zadrži.Nepsujem, nepijem, nepušim. U p.m. pade mi pepeo u pivo.
Comment
-
-
Dacu ti 2.300...
Evo dajem ti 2.300SAAB 9000 CSE B234R MAPTUN AERO STEG 3+ powered by BOOST & Goran... Body Fat 98 Machine Fat 305 KS ... Lamela fact 490 Nm ...
Comment
-
Comment