Koliko se meni cini, najjeftinije je kupiti TW u Metrou, tamo sam ja kupio. Sad za cenu ne mogu da se setim, uzeo sam jos u oktobru 2005. bilo je oko 400 din. Pricam o osnovnom proizvodu za poliranje nemetalik farbi.
Kako povratiti sjaj boji automobila ? Polirati ili ...
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Koriste TW-MinuteClean (multi-purpose cleaner)Originally posted by TETAKVideh sve to što čovek opisuje na Sajmu, medjutim na tom štandu nije bilo prodaje.....Na štandu Mercedesa, jedna devojka je sa TW-om prskala lak na vozilu ali i stakla, plastiku i ostalo.Sve to je brisala sa krpom nalik na švedsku krpu.Nije znala da mi objasni postupak, jednostavno, rekli su joj da na svakih par sati to radi a pogotovo na površinama koje posetioci češće dodiruju.
Visenamenski cistac za sve povrsine i spoljne i unutrasnje.
Samo poprskas i obrises. Inace ovaj preparat uklanja ulje,
katran, mrlje od insekata, hrane i zapecenu prljavstinu.
Comment
-
-
Ako sam dobro ukapirao ti si na Renou koristio vosak a ne polir, rezultat je dobar, samo me zanima zasto vosak kada bi ovde trebalo raditi prvo poliranje ili ja nisam slusao na casu
.
"You are reading this for the wrong reason..."
ENDYMION, Dan Simmons
Comment
-
-
Dobro si slusao na casu. Ovaj Renault je zreo za kompletno farbanje.
Boja je totalno izmutirala i nejednako izbledela. Na pojedinim mestima
je i nema i otpada. Tu i nema sta da se ispolira. Samo sam hteo da pokazem u kojoj meri TW moze da izvadi stvar. Steta sto nisam imao
digitalac kod sebe, razlika je mnogo drasticnija (u plusu naravno).
Comment
-
-
Skoro da je tako.Originally posted by IvvanCh@os ti ides po komsiluku i poliras ljudima kola
Mora da te komsije mnogo vole
...
Ustvari poliramo svakom
ko dodje da mu se izmiksuje boja ali samo deo auta. Pa kad
vidi razliku kupi i TW.
Pomeri se smestaIli je auto tvoj?
I evo jos jedne slicice ali slikane sa digitalnim aparatom.

Poliran je gornji deo zadnjeg stuba. Ovde TW je povratio intenzitet boje
i delimican sjaj ali fleke koje se vide nije uspeo. Necistoca i oksidacija
prodrle su dublje gde TW-original ipak ne moze pomoci.
Comment
-
-
Mali OFF: Kada smo vec kod TW, da dodam da sam posle 4 godine u BG uspeo da nadjem njihovu konzervu - osvezivac i vrlo sam ponosan zbog toga.
Kids in the back seat cause accidents, accidents in the back seat cause kids.
Comment
-

Comment