Koliko se meni cini, najjeftinije je kupiti TW u Metrou, tamo sam ja kupio. Sad za cenu ne mogu da se setim, uzeo sam jos u oktobru 2005. bilo je oko 400 din. Pricam o osnovnom proizvodu za poliranje nemetalik farbi.
Kako povratiti sjaj boji automobila ? Polirati ili ...
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by TETAKVideh sve to što čovek opisuje na Sajmu, medjutim na tom štandu nije bilo prodaje.....Na štandu Mercedesa, jedna devojka je sa TW-om prskala lak na vozilu ali i stakla, plastiku i ostalo.Sve to je brisala sa krpom nalik na švedsku krpu.Nije znala da mi objasni postupak, jednostavno, rekli su joj da na svakih par sati to radi a pogotovo na površinama koje posetioci češće dodiruju.
Visenamenski cistac za sve povrsine i spoljne i unutrasnje.
Samo poprskas i obrises. Inace ovaj preparat uklanja ulje,
katran, mrlje od insekata, hrane i zapecenu prljavstinu.
Comment
-
-
Ako sam dobro ukapirao ti si na Renou koristio vosak a ne polir, rezultat je dobar, samo me zanima zasto vosak kada bi ovde trebalo raditi prvo poliranje ili ja nisam slusao na casu.
"You are reading this for the wrong reason..."
ENDYMION, Dan Simmons
Comment
-
-
Dobro si slusao na casu. Ovaj Renault je zreo za kompletno farbanje.
Boja je totalno izmutirala i nejednako izbledela. Na pojedinim mestima
je i nema i otpada. Tu i nema sta da se ispolira. Samo sam hteo da pokazem u kojoj meri TW moze da izvadi stvar. Steta sto nisam imao
digitalac kod sebe, razlika je mnogo drasticnija (u plusu naravno).
Comment
-
-
Originally posted by IvvanCh@os ti ides po komsiluku i poliras ljudima kola
Mora da te komsije mnogo vole
...Ustvari poliramo svakom
ko dodje da mu se izmiksuje boja ali samo deo auta. Pa kad
vidi razliku kupi i TW.
Ili je auto tvoj?
I evo jos jedne slicice ali slikane sa digitalnim aparatom.
Poliran je gornji deo zadnjeg stuba. Ovde TW je povratio intenzitet boje
i delimican sjaj ali fleke koje se vide nije uspeo. Necistoca i oksidacija
prodrle su dublje gde TW-original ipak ne moze pomoci.
Comment
-
-
Mali OFF: Kada smo vec kod TW, da dodam da sam posle 4 godine u BG uspeo da nadjem njihovu konzervu - osvezivac i vrlo sam ponosan zbog toga.Kids in the back seat cause accidents, accidents in the back seat cause kids.
Comment
-
Comment