nije malo nikako, bilo je potrebno dosta vremena da bi se skinuli risevi od vodene p120 koje je on napravio iako sam mu rekao da počne sa p400, kaže onaj u farbari mu je rekao ma može i sa p120 nema p400 aaaaaaa, tako da je auto na kraju završio kod mene a uz put je odrađeno još par stvarčica...
ovde su sve fotografije pa ako nekog zanima može da pogleda
Store your photos and videos online with secure storage from Photobucket. Available on iOS, Android and desktop. Securely backup your memories and sign up today!
Trebaš šmirgle ove gradacija 800, 1000, 1200, 1500, 2000, 2500, 3000, 4000 (ja idem tako).
koliko god da je šmirgla fina skinućeš kožu sa vrhova prstiju, veruj mi bolno je.
Za Slobu treba da uvedu šmirgle na sa granulacijom na 50,
Odoše mu sve pare na upload fotki, sad nema više za keper traku, pa koristi kese iz univera, ili je to zbog ekologije ?
Prava cepidlaka, ili vrhunski detailer ...
"Bio bih zahvalan ako neko moze da mi pomogne da resim problem da me ne zavlace "majstori" i da bespotrebno dajem pare na silne preglede"
"Ja sam duboko ubeđen da reč predsednika Rusije, kao i reč predsednika Srbije, vredi daleko više nego finansijske garancije preduzeća."
Direktor u firmi u kojoj sam zaposlen ima b5 farovi katastrofa žuti. Ja sam to primetio ali mi bilo glupo da kažem da dotera kod mene. U petak vidim ja farovi više nisu žuti, reko ovaj je terao negde da polira. Iz bliza ima šta da se vidi, oterao je u servis koji se bavi poliranjem farova i rezultat je više nego strašan. Sutra slikam pa kačim slike da vidite. A uzeli mu duplo više para nego što bi meni dao
Comment