lambo doors

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • maki
    CBC Senator XXL
    • 03.10.2004
    • 878
    • Budva, CG

lambo doors

kao sto rekoh ubijam vrijeme praveci nacrt sarki za ovaj sistem,ali imam 2 problema,da li je razmak izmedju sarafa na vratima kod svih auta 33 cm jer sam po netu naisao na par razlicitih auta kod kojih je 33 cm, drugi problem je gasna opruga, zamolio sam druga da vidi kod nas ima li ista i on je nasao neke koje se koriste za namjestaj, i najjace su od 100N,a za vrata bi trebalo makar 250N,velicina bi trebala da bude opruzenog oko 30cm a skupljenog oko 20-22cm,ako nista ne nadjem priblizno originalu iskombinovacu da dodju te 2 manje,materijal za izradu je nerdjajuci celik, nacrt mi je pri kraju samo cekam potvrdu za te dimenzije i da vidim sta cu sa oprugama,cim zavrsim kacim ga na net
    HSD - MAN B&W 77600PS x 104 RPM
  • manijac
    CBC Veteran
    • 30.03.2005
    • 109
    • Bor

DAli si zavrsio nacrte ?

Comment

• Dutchman
      CBC Senator XXL
      • 30.09.2004
      • 741
      • Vracar centar sveta

i mene zivo zanima, opruga od gepeka za juga mislim da je slichnih dimenzija, tj od najih hechback automobila... a ipak su vrata laksha i vishe nego duplo od gepeka
      Prevelika slika u potpisu!

Comment

• manijac
        CBC Veteran
        • 30.03.2005
        • 109
        • Bor

Slicna tema na forumu:

Comment

• maki
          CBC Senator XXL
          • 03.10.2004
          • 878
          • Budva, CG

ma poceo sam ali nikako da nadjem dimenzije opruga,tako da me to kocilo za ostale dimenzije pa sam se ohladio od toga,prvo sam krenuo po onim slikama od "lsd" izgledalo je dosta jednostavno za ugradnju ali je bilo komplikovanije da se napravi, pa sam onda iscacko negdje te crne koji su jednostavniji za pravljenje ali ima cini mi se dosta sjecenja i za*ebancije oko ugradnje, imam jos uvecane slike od lsd sistema skoro u prirodnoj velicini,tako da treba samo skinuti dimenzije, samo moram jos da izmjerim razmak izmedju sarafa od sarki i kad bi imao duzinu original amortizera to bi bilo to,nebi bio problem za pravljenje
          ali u svakom slucaju mislim da je predugacak amortizer od gepeka,jedino mozda od haube od nekog auta ali manji neki da je izbacaj max. 20cm

Comment

• Sasha
            CBC Senator XXL
            • 04.10.2004
            • 4126
            • Novi Sad

Postoje opruge(amorti)koji se koriste za kuhinjske elemente,mozda pasuju posto ih ima raznih velicina.
            www.arcs.org.rs/forum

Comment

• Dutchman
              CBC Senator XXL
              • 30.09.2004
              • 741
              • Vracar centar sveta

neznam kad je Zmaj iz NS pravio njegove sharke rekao je da je ta za kuhinjske elemente slaba... dodushe ona i jeste predvidjena za 30kila..

koliko su teshka vrata uopshte mozda je bolji fazon sa dva amortizera to sigurno nece pasti

mene zanima kojim sistemom si odradio bochno otvaranje za tih 10stepeni kako bi vrat mogla uopshte da imaju slobodan prolaz na gore....

Comment

• maki
                CBC Senator XXL
                • 03.10.2004
                • 878
                • Budva, CG

imas na slici od lsd vrata onaj plavi dio koji se zakrece lijevo/desno za neki mali ugao koji mozes da stelujes pomocu jednog sarafa,samo da nadjem sliku pa cu je okaciti

Comment

• maki
                  CBC Senator XXL
                  • 03.10.2004
                  • 878
                  • Budva, CG

evo je slika

i ja sam razmisljao da stavim dva mala parlelno,ali mislim da bi to bilo preglomazno

Comment

• Dutchman
                    CBC Senator XXL
                    • 30.09.2004
                    • 741
                    • Vracar centar sveta

e a kako nikom nije palo na pamet da pozove cepu jedan dan pa da lepo islikamo i izmerimo sve... pa ako ga je zmaj napravio mi ce mo josh bolje , a chak sam iskopao i sechenje metala na cnc-u za 2eura metar reza po 1 mm debljine ali precizno ko laserom

samo crtez u korelu i udri da shtancujemo koliko nam treba , a veujem da sav materijal ne prelazi sa svim majstorima 100jura

Comment

• maki
                      CBC Senator XXL
                      • 03.10.2004
                      • 878
                      • Budva, CG

pa nebi trebalo,u svakom slucaju ce biti dosta dosta jeftinije od originala, samo koliko ce da traje to je vec druga prica

Comment

• pikec-tuning
                        CBC Član
                        • 19.08.2005
                        • 64
                        • subotica

Veoma zanimljiv projekat a bilo bi i zainteresovanih za kupovina takvih sarki.Hajde da napravimo spisak ko je zainteresovan za ovako nesto.A mogli bi da ulozimo pare pa da se napravi nekoliko probnih komada i montira na auto.
                        potpis nije po pravilima foruma

Comment

• manijac
                          CBC Veteran
                          • 30.03.2005
                          • 109
                          • Bor

Evo link za instalaciju i izgled klesta tj mehanizma za p206 i mogu da se uzmu merke progresivnim uvecanjem u korelu ako saznamo samo raspon sarki na Pegueotu 206

Comment

• Dutchman
                            CBC Senator XXL
                            • 30.09.2004
                            • 741
                            • Vracar centar sveta

nadam se da ce pomoci, mozda bi trebalo napraviti model od medijapana za pochetak , po mom mishljenju je*%$sh amortizer dajte ljudi da smislimo sharku , amortizer mozemo i da pravimo na kraju krajeva, kupish od jugica za 5-ta vrata otvorish na strugu skratish koliko treba i opushtena varijanta...

i naravno uputstvo .... http://www.redrumcustoms.com/vertical_l ... _insta.cfm

Comment

• maki
                              CBC Senator XXL
                              • 03.10.2004
                              • 878
                              • Budva, CG

Originally posted by manijac
                              Evo link za instalaciju i izgled klesta tj mehanizma za p206 i mogu da se uzmu merke progresivnim uvecanjem u korelu ako saznamo samo raspon sarki na Pegueotu 206
                              http://www.gaviotdoors.com/manuales/lambodoors206.pdf
                              i ja sam tako razmisljao,ona slika gore sto sam stavio je za golfa 3,samo mi niko nije poslao te dimenzije kad sam trazio , izmjericu kod druga na autu pa da vidim dimenziju amortizera

Comment

Working...
                              X