Brisaci

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • DovlaK
    CBC Senator XXL
    • 24.07.2008
    • 560
    • Beograd

Brisaci

Kakve brisače stavljate tj koristite_ Ja bih trebao da zamenim moje ovih dana, pa sam u nedoumici...

Prvo, veoma mi se sviđaju ovi novi bez metlica što imaju samo kao tu neku gumu za brisanje (al' sam ga objasnio ), ali to nije predviđeno fabrički za moja auto (Brava 2001god.), ali sam čuo da postoje nekakvi adapteri i da se može nešto improvizovati... pa ako neko zna kako i gde to da uradim/kupim bio bih mu zahvalan

Drugo, obilazeći radnje, uglavnom mi tvrde da su ovi gorenavedeni brisači generalno skupi (2-3-4-5 hiljada RSD) i nude mi kojekakve Champion brisače sa metlicama (standardne jel') za nekih 800-900RSD.

Uopšte nisam pametan šta da radim.
    Будале се не рађају. Праве их лепе девојке у слободно време.
  • bokija
    CBC Senator XXL
    • 25.01.2008
    • 640
    • Beograd

To o cemu ti pricas ide na bilo koji auto kao i svaki drugi brisac,a cena je oko 1200RSD po komadu,sto je zgodno posto kod tebe brisaci nisu iste duzine.Nisam imao prilike da probam,ali kazu da su neuporedivo bolji od klasicnih brisaca.Mada po meni,najveca muka je sacuvati ih.Ne zelim da ih nosim naokolo ko penkalo
    I'm not beautiful,but I'm stupid

Comment

• loodilo
      CBC Senator
      • 04.08.2008
      • 236
      • Beograd, Mirijevo

Matori moj ti je savet da lepo uzmesh standardne Valeo brisache i da te bog vidi. tako sam i ja uradio... brishu extra i za sada sam zadovoljan! sve ostalo je bacanje para a i rizik da ti ih neko tjapi! btw ja sam moje uzeo u kit komercu i cena je skroz prihvatljiva, ne mogu tacno da se setim koliko ali je u odnosu na champion za 3 klase bolji brisach

Comment

• DovlaK
        CBC Senator XXL
        • 24.07.2008
        • 560
        • Beograd

Originally posted by bokija
        To o cemu ti pricas ide na bilo koji auto kao i svaki drugi brisac,a cena je oko 1200RSD po komadu,sto je zgodno posto kod tebe brisaci nisu iste duzine.Nisam imao prilike da probam,ali kazu da su neuporedivo bolji od klasicnih brisaca.Mada po meni,najveca muka je sacuvati ih.Ne zelim da ih nosim naokolo ko penkalo
        A gde to ima da se kupi tako standardno i za 1200RSD? Ja sam obišao sve što postoji u Pančevu što se zove ''Prodavnica auto-delova'' i svi se nešto prave pametni, a niko ništa tu ozbiljno ne zna, a u BGu znam svega nekoliko prodavnica jer nisam puno obilazio jer sam uglavnom sve pronalazio u Pančevu.

Comment

• STILISTA
          CBC Veteran
          • 17.12.2007
          • 182
          • BEOGRAD

Re: Brisaci

Originally posted by DovlaK
          Kakve brisače stavljate tj koristite_ Ja bih trebao da zamenim moje ovih dana, pa sam u nedoumici...

Prvo, veoma mi se sviđaju ovi novi bez metlica što imaju samo kao tu neku gumu za brisanje (al' sam ga objasnio ), ali to nije predviđeno fabrički za moja auto (Brava 2001god.), ali sam čuo da postoje nekakvi adapteri i da se može nešto improvizovati... pa ako neko zna kako i gde to da uradim/kupim bio bih mu zahvalan

Drugo, obilazeći radnje, uglavnom mi tvrde da su ovi gorenavedeni brisači generalno skupi (2-3-4-5 hiljada RSD) i nude mi kojekakve Champion brisače sa metlicama (standardne jel') za nekih 800-900RSD.

Uopšte nisam pametan šta da radim.
          mozes da stavis te nove varijante brisaca, a imaju da se kupe u jednoj radnji u Zemunu i nisu jevtini!
          Ja kupio za Stila, brisu super 2 meseca a onda ko i ostali krenu da muljaju i pojave se sitne crtice na vetrobranu.
          Da kupis neke druge obicne u nasim radnjama opet isti fazon rade par meseci.
          Najjevtiniji i najbolji su u Delti.
          za njih ces da se izujes oko 1800 dindzi a vrede sve pare!
          ni pod razno ne kupuj ove nove ja ih imam i dacu ti ih da probas
          ako ne verujes.

Poruku izmenio: neshaoct

Comment

• chikavili
            CBC Senator XXL
            • 11.02.2008
            • 732

Valeo su super, ali ih ja nisam uzeo iz prostog razloga sto su mi brisaci razlicitih duzina, a Valeo se prodaju u paru istih duzina, pa sam uzeo Champion i zadovoljan sam.

Comment

• Dragon
              CBC Senator XXL
              • 15.11.2006
              • 963
              • Beograd

Re: Brisaci

Originally posted by STILISTA
              ni pod razno ne kupuj ove nove ja ih imam i dacu ti ih da probas
              ako neverujes.
              U, bre, pa kad smo se videli jednom na skupu bas si ih hvalio, ali tada si ih tek stavio.
              Ja posle jurio bas te, ali posto ih nisam nasao, smorim se posle jedne kise, svratim u radnju i kupim Champion za 900 dinara i super su se pokazali. Tek kad sam stavio ove, video sam kakav sam krsh imao na sofer-sajbni
              Loneliness has followed me my whole life, everywhere. In bars, in cars, sidewalks, stores, everywhere. There's no escape. I'm God's lonely man.

Comment

• STILISTA
                CBC Veteran
                • 17.12.2007
                • 182
                • BEOGRAD

hvalio sam ih u pravu si Dragon!
                sad cu da ih pljujem jer za te pare sto sam dao moraju da traju 3 godine!

Comment

• DovlaK
                  CBC Senator XXL
                  • 24.07.2008
                  • 560
                  • Beograd

Čitajući ovo ovde, ne preostaje mi ništa drugo nego da kupim jedan ''običan'' i jedan ovaj novi pa da vidim koji je bolji

Nego, može li mi iko napisati neku dobru prodavnicu u BGu da ne lutam unaokolo tražeći nešto za šta ni sam nisam siguran da postoji

Comment

• jaksa
                    CBC Senator XXL
                    • 23.10.2004
                    • 701
                    • Novi Beograd, SC

Gde se prodaju Valeo?

Comment

• chikavili
                      CBC Senator XXL
                      • 11.02.2008
                      • 732

Ja ih video u Tempu.

Comment

• stef
                        CBC Član
                        • 21.09.2005
                        • 64
                        • New Now

Valeo imas i na OMV pumpama

Comment

• loodilo
                          CBC Senator
                          • 04.08.2008
                          • 236
                          • Beograd, Mirijevo

Originally posted by chikavili
                          Valeo su super, ali ih ja nisam uzeo iz prostog razloga sto su mi brisaci razlicitih duzina, a Valeo se prodaju u paru istih duzina, pa sam uzeo Champion i zadovoljan sam.
                          Ja sam kupio Valeo i to odvojeno, i meni su razlicitih duzina brisachi. zakljucak: nisu bili u kompletu!

Comment

• jaksa
                            CBC Senator XXL
                            • 23.10.2004
                            • 701
                            • Novi Beograd, SC

Zna li ko (trebalo bi ja to da znam ali...) koja je fabricka duzina brisaca za Ford Mondeo mk1 i mk2 i da li je predvidjeno da budu razlicite duzine?

Comment

• loodilo
                              CBC Senator
                              • 04.08.2008
                              • 236
                              • Beograd, Mirijevo

Pazi, to je najmanji problem da saznas, lepo pozoves generalnog zastupnika za Ford i eto resenja, ili neki ovlasceni servis. a mozda i kad bi procesljao malo po netu sigurno bi nasao a verovatno da je predvidjeno da su razlicite duzine.

eo imash ovde: http://www.1stautobulbs.com/Ford-wiper-blades.php

Comment

Working...
                              X