Nije bila moja osim ako neko nije ''pozajmio'' na noć
Inače, stavio sam danas te nove brisače pa nek' ide život... ostavio sam stare u gepek za ne daj Bože, a razmišljam da zalepim na šoferku neki papir i da napišem (imaš iste ovakve brisače u Metrou za 500din)
Будале се не рађају. Праве их лепе девојке у слободно време.
Da. S tim što se dobiju samo ove gume za brisanje ne dobijaju se držači već imaš adaptere za različite vrste vozila i samo zakačiš i teraš... ja sam čak iskoristio svoje stare zakačke za metlice
Zbog razlicite duzine brisaca treba da se udruze po dvojica pa da kupe dva para.Cito sam u oglasima da neki fudbaleri traze nekog sa dve desne noge radi zajednicke kupovine obuce.
Da. S tim što se dobiju samo ove gume za brisanje ne dobijaju se držači već imaš adaptere za različite vrste vozila i samo zakačiš i teraš... ja sam čak iskoristio svoje stare zakačke za metlice
Znam da ne idu metlice To je onda extra povoljno, ja kad sam gledao pre nekih mesec dana u metrou cca 500din su bili oni obicni najjadniji Bosch eco brisaci. Moracu da pogledam sta sada nude
Ne mora... prodaju se na komad, tako da sam ja uzeo jedan od 51cm koji košta tačno 234,82rsd i jedan 55cm koji košta tačno 258,42rsd (čitam sa računa).
Aj ako te ne mrzi procitaj i koju si seriju kupio posto vidim na sajtu ima ICON, Evolution, Excel+, Micro Edge, Hindsight...
Na računu piše "Frameless", a kutije sam bacio tako da ne znam jesu li to te... inače su na akciji i isturene su na vidno mesto tako da ćeš ih lako naći
u mojim predhodnim postovima na ovoj temi sam napisao kako sam zadovoljan sa aero brisacima.
da ponovim: GOLO G...O!
Obrazlozi,ja sam cuo sve najbolje.Jedini uslov je to da je feder brisaca u top stanju da bi izvrsio dovoljan pritisak na metlice da legnu celom povrsinom.Inace,kvalitety metlica se ne meri po standardu koliko traju,nego kako brisu.Bosh,Shamponjon itd.prave brda metlica,kako bi ih prodavali kad bi bile dugotrajne?Na zapadu je bitno da po nijma tako jeftina stvar odlicno radi a potrosna je i menja se cesto.
Comment