...Koliko steti brisacima razlicite vrste tecnosti za pranje vetrobrana. Ima onih kao sto rece, od 200din 5L, ali ima i onih od 100din 1L...
Meni kaze lik u prodavnici da mi mozda kratko traju brisaci zbog tecnosti koju koristim. (250din 5L )
Matematika ti je ista, jevtina tečnost + češći brisači = skuplja tečnost + redji brisači
Meni je svaka dobra koja ne zaledi zimi, a sve ih je manje takvih. Prijatelj, automehaničar, mi reče da tečnost kupujem gde kupuju kamiondžije. Oni su po prirodi nervozni, jaki u ruke, koriste pajsere za montiranje guma, a jako su ljuti kad im se tečnost zaledi pa ne mogu da je koriste kad putuju
ja sam na omv platio neku tecnost 300dinara ali moze da se krsti duplo ovako cista je do -70(gistro) ali pise,a inace opusteno kad naletim i ja kupim tu 200din-5L ma sve je to isto s...e!
Ne znam,i mene je to zanimalo,mislim cene i kvalitet?!?!?!?
Negde je kao sto neko rece litar 100RSD a negde 5 lit 200RSD?
Bitno je da pere i da ne mrzne a sve ostali je ... i sto je jeftinija tecnost to bolje
Pride!
Imam savet za one koji misle da ih pazare:
Sacekajte dok ne prodje zima da ih ne zeznete o led na soferci jer isti ne trpe led kao sto to mogu standardni!
Pa kako da probam na čistom staklu Rekoše i danas da će kiša pa nije bila... ne mogu reći da mi je žao, jer bih onda morao da ga perem u petak pred put... nadam se da neće padati do petka uveče da se ne brukam prljavim autom pred rajom
Будале се не рађају. Праве их лепе девојке у слободно време.
Hehe, kao da smo je prizvali... brisači su ISPROBANI!!! Sasvim lepo brišu, a u kombinaciji sa sredstvom za skupljanje vode koje je namazano na šajbu, sasvim je ekstra
Будале се не рађају. Праве их лепе девојке у слободно време.
Comment