Provalio si me... 200din je 5l u Metrou... mora se štedeti odakle mi lova... i da imam odakle mi
Brisaci
Collapse
X
-
...Koliko steti brisacima razlicite vrste tecnosti za pranje vetrobrana. Ima onih kao sto rece, od 200din 5L, ali ima i onih od 100din 1L...
Meni kaze lik u prodavnici da mi mozda kratko traju brisaci zbog tecnosti koju koristim. (250din 5L
)
Stilo 1.9JTD 16v 140KS
Comment
-
-
Matematika ti je ista, jevtina tečnost + češći brisači = skuplja tečnost + redji brisači
Meni je svaka dobra koja ne zaledi zimi, a sve ih je manje takvih. Prijatelj, automehaničar, mi reče da tečnost kupujem gde kupuju kamiondžije. Oni su po prirodi nervozni, jaki u ruke, koriste pajsere za montiranje guma, a jako su ljuti kad im se tečnost zaledi pa ne mogu da je koriste kad putuju
Comment
-
-
Ne znam,i mene je to zanimalo,mislim cene i kvalitet?!?!?!?
Negde je kao sto neko rece litar 100RSD a negde 5 lit 200RSD?
Bitno je da pere i da ne mrzne a sve ostali je ... i sto je jeftinija tecnost to bolje
Samo vas gledam ...
Comment
-
-
Pa kako da probam na čistom staklu
Rekoše i danas da će kiša pa nije bila... ne mogu reći da mi je žao, jer bih onda morao da ga perem u petak pred put... nadam se da neće padati do petka uveče da se ne brukam prljavim autom pred rajom
Будале се не рађају. Праве их лепе девојке у слободно време.
Comment
-
Comment