Malopre sam stigao iz RS i po prvi put imao priliku da zaista isprobam i brisače, a i sredstvo za skupljanje vode koje sam namazao pre nekih 15-20 dana... brisači k'o brisači rade sve je ok, ali ono štoje zanimljivo od Bijeljine do Beograda nisam uključio nijednom brisače, a konstantno je padala kiša... sredstvo za skupljanje vode je fenomenalno, a pri većim brzinama (preko 80) odnosi vodu sa šajbe... evo i kraćeg snimka kako to izgleda, ne vidi se najbolje, ali u ovom delu kiša pljušti
Mene licno sredstvo za vodu nervira,fakat ima manje vode na staklu ali se sliva nekako u zmijama i kad pada manja kisa brisaci nikad ne mogu da postignu onaj efekat cistog stakla da mislis da ga i nema.Inace,isti efekat se dobija kad se na staklo nanese polir pasta.Slucajno sam zamazao staklo a posle ocistio,al dok nisam nitro razredjivacem oprao soferku stalno sam imao potocice po staklu.U stvari,kad staklo nije tretirano,voda u zonama gde ne dohvataju brisaci stoji dugo a kad se nanese neko sredstvo onda tezi da se slije niz staklo,pa samim tim stalno se nesto sliva i nikad nemas osecaj ciste sajbe jer cim brisac prodje za njim voda nastavi da se sliv sa delova gde brisaci ne dohvataju.
Generalno proizvođač nije toliko bitan (ja sam uzeo nekakvu Kornjaču ili tako nešto), košta oko 400-50din namaz traje 20-ak dana, a u bočici ima za nekih 20 nanosa tj bočica traje oko godinu dana (malo jače). Inače, kupuje se u boljie snadbevenim prodavnicama auto-kozmetike
Будале се не рађају. Праве их лепе девојке у слободно време.
Comment