Je'l stavljao neko i koja dimenzija je do koje ima smisla ići, tj. da ne kače točkovi karoseriju?
Distanceri za Stila
Collapse
X
-
Nisam uspeo da nađem, ako misliš na ovu temu što ima 5 strana. Ako misliš na ovu od 40 i kusur... Bolje da ostavimo neku dobru dušu ko je stavljao distance pa da podeli iskustva.
Dopada mi se ideja da ostanem na normalnim dimenzijama i guma i felni, a da pri tom trag točkova bude malo širi. Pri tome ne bih spuštao auto, sa prednjim krajem i ovako imam problema.
Navikao sam na distance i brezone, čudno mi je sad ovo zezanje sa šrafovima.Ne brže od života. Vodite računa sa kim sedate u kola kao suvozač.
Comment
-
-
Dobijes malo na sirini ili lezanju,ali ne puno!
Onaj ko je prpisao tocak od toliko i toliko cola i tu i tu gumu nije to uradio na pamet!Svake izmene do 2-2.5% su ok,ali budzenje preko toga osim vizuelnog efekta ima visestruke nedostatke! Znam iz iskustva,na prethodnom autu sam imao 16" i gume 225-ice
Originally posted by bokijaTakodje se produzava poluga pa je udarac po vesanju drasticno veci.Ko je imo dobru ocenu iz mehanike moze da izracunaSamo vas gledam ...
Comment
-
-
Naravno da su sile veće, veće su i sa 17icom, jer mora da ide više na spolja nego na unutra - prosto ne može da stane. Računam da ako može 17ica 1cm napolje, može i distanc od 1cm, zar ne? A stavljaju čak i 19ice fabrički na schumachere koje su prodavali po Velikoj Britaniji.
Uostalom, pogledajte u svoj palac, distanc koji bih stavio je malo širi od polovine palca. Ne bi to trebalo toliko drastično da poremeti bilo šta.Ne brže od života. Vodite računa sa kim sedate u kola kao suvozač.
Comment
-
Comment