Je'l stavljao neko i koja dimenzija je do koje ima smisla ići, tj. da ne kače točkovi karoseriju?
Distanceri za Stila
Collapse
X
-
Nisam uspeo da nađem, ako misliš na ovu temu što ima 5 strana. Ako misliš na ovu od 40 i kusur... Bolje da ostavimo neku dobru dušu ko je stavljao distance pa da podeli iskustva.
Dopada mi se ideja da ostanem na normalnim dimenzijama i guma i felni, a da pri tom trag točkova bude malo širi. Pri tome ne bih spuštao auto, sa prednjim krajem i ovako imam problema.
Navikao sam na distance i brezone, čudno mi je sad ovo zezanje sa šrafovima.
Ne brže od života. Vodite računa sa kim sedate u kola kao suvozač.
Comment
-
-
Dobijes malo na sirini ili lezanju,ali ne puno!
Onaj ko je prpisao tocak od toliko i toliko cola i tu i tu gumu nije to uradio na pamet!Svake izmene do 2-2.5% su ok,ali budzenje preko toga osim vizuelnog efekta ima visestruke nedostatke! Znam iz iskustva,na prethodnom autu sam imao 16" i gume 225-ice
Jel si ovo oko poluge mislio na moment sile ili sta?Originally posted by bokijaTakodje se produzava poluga pa je udarac po vesanju drasticno veci.Ko je imo dobru ocenu iz mehanike moze da izracuna
Samo vas gledam ...
Comment
-
-
Naravno da su sile veće, veće su i sa 17icom, jer mora da ide više na spolja nego na unutra - prosto ne može da stane. Računam da ako može 17ica 1cm napolje, može i distanc od 1cm, zar ne? A stavljaju čak i 19ice fabrički na schumachere koje su prodavali po Velikoj Britaniji.
Uostalom, pogledajte u svoj palac, distanc koji bih stavio je malo širi od polovine palca. Ne bi to trebalo toliko drastično da poremeti bilo šta.Ne brže od života. Vodite računa sa kim sedate u kola kao suvozač.
Comment
-
Comment