da u pravu si. Da se primetiti da crvena, bordo (trula visnja) bas brzo matiraju.
DUGINE BOJE NA YUGU
Collapse
X
-
drugar,sa crnim jugom,jel sam farbao ili je majstor,jel tacno da se crne boje mnogo teze nanose ili je to samo za metalik crnu,sta vi mislite komplet crni ili beli?www.nbgcrew.netfirms.com
NE UZIMA BOG NI DOBROG NI ZLOG VEC ONOG KO KASNO UKOCI !
Comment
-
-
Stvar ukusa
, razlika je samo sto bela boja ima veliku "pokrivnu" moc, sto znaci i kad je naneses u tankom sloju ne providi se, i razni farbari znaju na ovaj nacin da izvuku ceo auto sa kilo ipo ili dve kile boje. Za razliku od tamnih boja koje moras da naneses u debljem sloju za sta treba malo vise majstorstva u farbanju ali je rezultat kvalitetniji i trajniji.
Comment
-
-
ma ja bih radije u crnu ali mi se cini da ce da izgleda mnogo mali,ko kutija cigara,bela ga nekako izduzuje,a i lakse se farba,ma ici ce u belo pa sta bude.www.nbgcrew.netfirms.com
Comment
-
-
Pa ok je bela. pogotovu zbog ovih vrucina
Ovo nije stidljivko nego gori od vrucine
To date there has never been a faster car built for the public road and,
it has been suggested, there never will be. McLaren F1.
Comment
-
-
...plus sto voli da otpusti malo sebe na sundjere krpice i druge rekvizite za pranje i lickanje auta...Originally posted by M-powerda u pravu si. Da se primetiti da crvena, bordo (trula visnja) bas brzo matiraju.
...ja sam u duginu belu farbao spojler i retrovizore...slistila se i izgubila sjaj...sad sam skoro farbao sa body...ovi drugari sto mi radili kazu da je body sasvim korektna boja a i nije preterano skupa...
@Nikola Polovina
...ofarbaj auto u body...nije velika razlika u ceni...a kvalitet je dosta bolji...
Comment
-
-
body,jel to marka ili nesto drugo?www.nbgcrew.netfirms.com
Comment
-
-

...
Comment