drugar,sa crnim jugom,jel sam farbao ili je majstor,jel tacno da se crne boje mnogo teze nanose ili je to samo za metalik crnu,sta vi mislite komplet crni ili beli?
Stvar ukusa , razlika je samo sto bela boja ima veliku "pokrivnu" moc, sto znaci i kad je naneses u tankom sloju ne providi se, i razni farbari znaju na ovaj nacin da izvuku ceo auto sa kilo ipo ili dve kile boje. Za razliku od tamnih boja koje moras da naneses u debljem sloju za sta treba malo vise majstorstva u farbanju ali je rezultat kvalitetniji i trajniji.
ma ja bih radije u crnu ali mi se cini da ce da izgleda mnogo mali,ko kutija cigara,bela ga nekako izduzuje,a i lakse se farba,ma ici ce u belo pa sta bude.
da u pravu si. Da se primetiti da crvena, bordo (trula visnja) bas brzo matiraju.
...plus sto voli da otpusti malo sebe na sundjere krpice i druge rekvizite za pranje i lickanje auta...
...ja sam u duginu belu farbao spojler i retrovizore...slistila se i izgubila sjaj...sad sam skoro farbao sa body...ovi drugari sto mi radili kazu da je body sasvim korektna boja a i nije preterano skupa...
@Nikola Polovina
...ofarbaj auto u body...nije velika razlika u ceni...a kvalitet je dosta bolji...
Comment