Vidju staylinga :lool:
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Da vas sve oraspolozim ono nije lotus omega... one je obicna 3000 samo ima nalepnice... lotusi su na sigurnom jedna kod paje valjda jedna je kod nekog decka video sam je citava je nije ovo ta...i jedna u delovima ... a ova je stvarno unikat
Comment
-
-
Originally posted by IgorDa vas sve oraspolozim ono nije lotus omega... one je obicna 3000 samo ima nalepnice
E hvala ti na informaciji....da im ti nisi rekao ne bi znaliTo date there has never been a faster car built for the public road and,
it has been suggested, there never will be. McLaren F1.
Comment
-
-
Originally posted by IgorDa vas sve oraspolozim ono nije lotus omega... one je obicna 3000 samo ima nalepnice... lotusi su na sigurnom jedna kod paje valjda jedna je kod nekog decka video sam je citava je nije ovo ta...i jedna u delovima ... a ova je stvarno unikat
Comment
-
-
Originally posted by sn00pyElem nindze slupale gorepomenutog kupea...
Izgleda mu se neko podvukao pod zadnji desni deo. mada mozda se i okrenuo pa zapucao u nesto...... and then the damn thing gone wild!
Comment
-
-
Comment
-
-
Originally posted by Transporter
Da li je potrebno reci nesto uz ove slicice
Kada sam ga video promenio sam pogled na zivot
:x
Ozbiljno mi nije dobro.....ne mogu da se odlucim sta da mu uradim kada ga budem video.
Javno se zaklinjem......u stvari ne smem ni da kazem bolje da cutim.....drzi te me.
Ili samo jednostavno da ga prijavim miliciji.
Ne....ovako.....ko daje prilog da kupimo nekog ficu trabanta, moskvica ili slicno. Ja se zalecem u njega (calibru ako se moze tako nazvati) na sledecem skupu.
Moj prilog je 30EU....nemam trenutno vise.
PS:OZBILJAN SAM!!!To date there has never been a faster car built for the public road and,
Comment
-
-
Ajde ljudi....imamo 40 jura.
Moze i ako neko ima od dede neku staru skodu il slicno a u voznom (groznom) je stanju pa da se njemu da ovaj prilog.
Pare vracamo jer takvi ludaci sigurno voze preko crvenog ili ulecu u raskrsnice bez prava prvenstva prolaza pa cu se namestim da jos naplatimo osiguranje a i mozda se pobijemo na raskrsnici jer imam opravdanje " unistio mi dedin auto koji cuvamo decenijama"To date there has never been a faster car built for the public road and,
Comment
-
Comment