Ja sam "upumpao" azot, konacno su ga dovukli u Novi Sad.
Odrzavanje guma?
Collapse
X
-
-
Piši gde, kolko para...
SAAB 9000 CSE B234R MAPTUN AERO STEG 3+ powered by BOOST & Goran... Body Fat 98 Machine Fat 305 KS ... Lamela fact 490 Nm ...
Comment
-
-
-
Da,uduvan sam ko zec, salim se jos ne mogu da ti kazem posto mi auto nije gotov,a na 164-ku jos uvek nisam upumpao.
Comment
-
-
Sasha >>> Izvini sto upadam ovde: Imas li adresu od Alfe?
Ako nemas mogu da ti nabavim, da ih tuzis za zavisnost koju su izazvali i napravili te robomKad mogu ta tuze duvanske industrije, sto nebi mogao i ti : "Alfoman" 8)
Att mäta är att veta...to measure is to know...meriti je znati..
move your mind
Comment
-
-
-
Honda ako dolazis u NS 16.-og kako si napisao mogu te odvesti do tog vulkanizera.
Comment
-
-
Sasha>>> zar ti nisi 16. u Indjiji :lol:
Boost>>> hebi ga sto nerece, ja potrosi skoro celu limenku nekog ELF DOT 4 ulja. Bas sam ih bio izribao, znas kako skida taj oksidirani sloj sto ti kazes.:Cuore Sportivo:.
Alfa Romeo 145 1.6 Boxer 103HP 96`
Comment
-
-
-
Huhh.. sorry jos jednom, skroz sam zaboravio da jos postoje DOT4 , setio sam se kad sam procitao da je trajalo 2 dana
A za oksidirani sloj gume i kako ga skida znam, u isto vreme je prodrlo dublje u gumu i ozivelo je. Guma je u svakom slucaju osvezena, sad ako je problem sa DOT5+ , posto si ocistio gumu skroz sa DOT4, mogao bi jednostavno da je sad premazes sa stiftom za zastitu gumenih zaptivaca (kederi?? ) oko vrata. Imas verzije kao olovke sa sundjerom i sluzi za zastitu da se guma nelepi za karoseriju u zimskim uslovima. Tu ti je silikonska baza, i mislim da je najbolja alternativa posle ciscenja gume sa kocionim uljem (DOT4)Att mäta är att veta...to measure is to know...meriti je znati..
move your mind
Comment
-
-
Ha.. pa nije moja olovka, nisam je ja izmislio
Da naravno ako imas pristupa DOT 5+ ulju, normalno, to je inace jedino ulje koje je kompatibilno sa DOT 4 sistemima i koje preporucujem svima koji greju kocniceAtt mäta är att veta...to measure is to know...meriti je znati..
move your mind
Comment
-
Comment