Odrzavanje guma?
Collapse
X
-
Opet si onaj stari
Ovaj, uvek si i bio he he... Bas dugo nismo uzivali u stihovima
Pozdrav!
SAAB 9000 CSE B234R MAPTUN AERO STEG 3+ powered by BOOST & Goran
... Body Fat 98 Machine Fat 305 KS ... Lamela fact 490 Nm ...
Comment
-
-
SKLADIŠTENJE LETNJIH GUMA
Ne treba ih ostaviti u bilo kom uglu podruma ili neke druge prostorije, već pronaći odgovarajuće mesto za odlaganje, jer stajanjem na neadekvatnom mestu gume brže stare.
Idealno mesto treba da bude hladno, suvo i mračno. Stoga su nepodobna za odlaganje ona mesta gde je toplota velika, ali i neki vlažan ugao, kao i mesto gde nema strujanja vazduha. Gume, takođe, ne treba da dolaze u dodir sa uljem, mastima ili sredstvima za rastvor.
Gume treba postaviti da "stoje" na felnama i tako mogu da budu okačene na zid ili naslagane jedna na drugu, čime se obezbeđuje strujanje vazduha što je veoma važno.
Comment
-
-
Ne moraš baš u dnevnoj sobi, možeš i u spavaćoj ali ih obavezno montiraj na zid iznad kreveta!Šala braćo, ali čovek je potpuno u pravu, bila bi dovoljna i dobra garaža ali točkove je obavezno okačiti na zid i to propisno naduvane!Uz laž uvek ide istina, istina je dovoljna sama!
Comment
-
-
Moje letnje gume ce ostati na autu
I na samo ovu zimu vec je ovo treca zima. Znam, znam .... nemojte da me kritikujete ali visa sila je umijesala prstice svoje magicne. Ako ne uzmem drugo auto i skorije vrijeme prva investicija ce mi biti gume
Comment
-
-
@luka1
...imas li AVON cr500 175/50 R15 ili neku drugu istih dimenzija i koja je cena???
Comment
-
-
-
Drzimo fige drugar
SAAB 9000 CSE B234R MAPTUN AERO STEG 3+ powered by BOOST & Goran
... Body Fat 98 Machine Fat 305 KS ... Lamela fact 490 Nm ...
Comment
-
Comment