Ako je felna ofarbana sa metalik bojom,onda preko nje ide prozirni lak kao neka zastita
Farbanje alu felni
Collapse
X
-
maki>>imas servis u Zemunu u ulici jakuba kuburovica mislim da je 39broj, kod njih sam ispravljao felnu, servis je strucan za sve vrste"krpljenja" sve vrste i tpove felni hladnjaka branika sajtni spojlera...
mene je izaslo 800 kinti da mi ispravi i balansira felnu na tocku, taj tretman sto tebi treba je sigurno skuplji, raspitaj se ako nadjem njihov telefon okacicu.....
pozdrav!
Comment
-
-
po govoru sam primetio da maki nije poreklom iz bg.
maki>>>jeli care odakle si ti?
ja sam mislio da je odrastao negde drugde a da zivi u bg :lol:
nista onda bar sam izreklamirao servis, a ti maki ako budes posecivao iz nekog razloga bg."skokni" do tog servisa ako ti nije hitno!!! :lol:
Pozdrav!
Comment
-
-
Iz Budve sam,imam 4 felne koje sam skinuo sa auta,pa treba malo da ih sredim za prodaju,ma sam cu ih prefarbati cim uhvatim malo vremena,sad da dajem 200 eura za farbanje i ko ce onda da mi da 400 za 4 polovne felne,jeste da su
ali kad ih ima na svakom koraku za 200 eur neke no name
HSD - MAN B&W 77600PS x 104 RPM
Comment
-
-
ofarbaj sam, neces pogresiti, pazi da kad budes uzimao farbu u spreju da ti daju bas boju za felne a ne da ti uvale ono srebro za odzake
)
---------------------------------------------------
Peugeot 406 '98 1800cc 16v LPG conversion
---------------------------------------------------
Comment
-
-
koja>> uzecu pola kila auto laka,a kompresor imam,pa je to bolje nego sprej,sprej ne drzi konstantan pritisak pa nebude ravnomjerno ofarbano.
wizoor>> sa sljivama se nebih igrao da nebi na kraju bile teget
HSD - MAN B&W 77600PS x 104 RPM
Comment
-
-
Pa ja sam video u jednom servisu gde sredjuju felne da ih namzu sa nekom pastom u boji aluminijuma i onda sa malom busilicom polako polira.I to dosta sporo ide ali kada se zavrsi izgledaju ko nove.To je ko neka krema od aluminijuma,nemam pojma tacno sta je.
Comment
-
Comment