Ma mene interesuje fabricka da li ima bez icega ili se samo nabaci lak. Sto se tice lakera oni bi i rodjenu majku lakirali i jos "peglanje" prije toga. Nego cuo sam da ima i od magnezijuma
maki>>imas servis u Zemunu u ulici jakuba kuburovica mislim da je 39broj, kod njih sam ispravljao felnu, servis je strucan za sve vrste"krpljenja" sve vrste i tpove felni hladnjaka branika sajtni spojlera...
mene je izaslo 800 kinti da mi ispravi i balansira felnu na tocku, taj tretman sto tebi treba je sigurno skuplji, raspitaj se ako nadjem njihov telefon okacicu.....
pozdrav!
po govoru sam primetio da maki nije poreklom iz bg.
maki>>>jeli care odakle si ti?
ja sam mislio da je odrastao negde drugde a da zivi u bg :lol:
nista onda bar sam izreklamirao servis, a ti maki ako budes posecivao iz nekog razloga bg."skokni" do tog servisa ako ti nije hitno!!! :lol:
Pozdrav!
Iz Budve sam,imam 4 felne koje sam skinuo sa auta,pa treba malo da ih sredim za prodaju,ma sam cu ih prefarbati cim uhvatim malo vremena,sad da dajem 200 eura za farbanje i ko ce onda da mi da 400 za 4 polovne felne,jeste da su ali kad ih ima na svakom koraku za 200 eur neke no name
Ako hoces najjeftinije da prodjes onda uzmes felne i ubacis u dzibru od sljiva,neka stoje nekolike nedelje pa da vidis kako ce da se sijaju.To je neki djavo radio sa felnama za ficu i bogami super izgleda.
koja>> uzecu pola kila auto laka,a kompresor imam,pa je to bolje nego sprej,sprej ne drzi konstantan pritisak pa nebude ravnomjerno ofarbano.
wizoor>> sa sljivama se nebih igrao da nebi na kraju bile teget
Pa ja sam video u jednom servisu gde sredjuju felne da ih namzu sa nekom pastom u boji aluminijuma i onda sa malom busilicom polako polira.I to dosta sporo ide ali kada se zavrsi izgledaju ko nove.To je ko neka krema od aluminijuma,nemam pojma tacno sta je.
Comment