Presvlacenje sedista kozom

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • cvrle
    CBC Senator XXL
    • 11.06.2006
    • 1008
    • Beograd,Banovo brdo

Evo ovako je bilo protekle nedelje,kupio sam materijal i odneo kod matorog majstora na krojenje,to je bilo u sredu,covek me zove u petak i kaze da mu dosta stvari nije jasno i da bi trebao da ima sedista dok kroji al nema gde u stanu da ih stavi,mali mu stan.Dobro,iznerviram se i u subotu ujutru donesem kuci i majstora i masinu,vezem ga za stolicu i krenemo da radimo.On je sio,ja krojio i montirao.Celu subotu i celu nedelju smo radili i zavrsili sinoc oko 22.30.Posto sam 60% radio ja a 40% majstor ,malo smo drugaciji dogovor napravili za njegove ruke.Usput sam i naucio ono sto nisam znao o presvlacenju.Sve u svemu necu vam preporuciti njega kao varijantu jer nije to taj tip tapetara(kljuc u ruke),a mislim da posle ovakve zajebancije nece vise ni da radi sedista,bar ne kadice.Sve je kostalo ukupno 8000din,svoje vreme i ruke neracunam.Ostalo jos da dotegnem malo sa zicama naslon i sediste i da stavim druge zabice dole koje zatezu posto su ove stare malo labave i da vratim plastike sa strane.Generalno sam zadovoljan, i nije lose ispalo kako je krenulo,naravno da moze sve to bolje ali ne za ove pare sto mi je bilo i prioritet.Ovo je neka polu uradi sam varijanta mada cu uskoro da nabavim masinu i da pokusam sam da uradim neka sedista.Evo kako je ispalo...
    Gajba u radnoj atmosferi...

Izmontirano nocas oko 23h u auto,slikano jutros...

Toliko od mene...
    Boj ne bije svetlo oruzje vec boj bije srce u junaka

Comment

• NemaN
      CBC Senator XXL
      • 29.11.2004
      • 1560
      • munze

koja je vrsta koze i gde si uzeo??
      I'm not caucasian, I'm championship white

Comment

• miki04
        CBC Član
        • 10.03.2007
        • 26
        • sombor

koza

u novom sadu covek se zove dalibor br tel 063 529-920 ! meni je radio pasatta b5 dosta je skupo ali verujte bolje je od fabrickog ! izbor meterijala je vise nego odlican ima sve i radi sve ! volan kosta 8o e ali kad ga on napravi milina ga je u rukama drzati ! pasatta sam prodao nazalost pa nemam slike ali necete pozaliti ako vam on odradi mada skupo je ! pozdrav

Comment

• cvrle
          CBC Senator XXL
          • 11.06.2006
          • 1008
          • Beograd,Banovo brdo

Eko koza,uzeo u Balkanskoj,kao i sundjer i amerikan platno,za sedista je otislo 6m,2m svetlo sive i 4m crne,2 table sundjera 1cm,2m amerikana.Za komplet naravno sedista naravno.

Comment

• Sasha
            CBC Senator XXL
            • 04.10.2004
            • 4126
            • Novi Sad

Re: koza

Originally posted by miki04
            u novom sadu covek se zove dalibor br tel 063 529-920
            Da ne bude zabune, to je isti lik kojeg sam ja spominjao(Markov)

@cvrle

Prednja sedista su bas lose uradjena, zadnja su ok ali nije dobro potrefljena linija na donjem i gornjem delu sedista
            www.arcs.org.rs/forum

Comment

• g60
              CBC Senator XXL
              • 20.10.2006
              • 1011
              • Vrachar je majka ;)

@cvrle
              Mogao si da se otvorish i za sundjere pozadi pa da ti ubaci male trake od sundjera da dobijes trip kadica... Ovako bas gologuzo deluje... Prednja je malo brzo shio sta se vidi po uglovima.
              Oderao te

Comment

• cvrle
                CBC Senator XXL
                • 11.06.2006
                • 1008
                • Beograd,Banovo brdo

Ljudi nije to toliko lose kao sto izgleda na slikama,nisam jos ni dotegao to sa strane sa zabicama kako valja,bice to skroz ok samo dok nadjem slicne zabice a i zice mi landaraju jer nisam imao prave zakacke,moglo je to za zadnju klupu,razmisljao sam al onda sam odustao,imam prednja fabricka sedista od Pande u podrumu pa cu i njih isto da presvucem kao zadnja.Da bude fazon original pa ukoliko ikad dodje do prodaje da zamenim.Sve u svemu ja sam zadovoljan postignutim,a da sam imao jedno 300eur sigurno se ne bi ********o,al nisam,tako da eto...

Comment

• stefanves
                  CBC Senator XXL
                  • 10.12.2006
                  • 1351
                  • BG

NIje lose, sasvim solidno.Nego cvrle kada nabavis tu masinu, i naucis posao mi canonovci dolazimo da nam ti radis tapaciranje, da se usavrsis za razne modele.od mene dobijas da uradis Fiat Bravo, naravno materijal mi placamo.
                  Fiat Punto MK1, 1.2 16v @85hp, '99
                  Konacno i ja imam auto :-)

Comment

• cvrle
                    CBC Senator XXL
                    • 11.06.2006
                    • 1008
                    • Beograd,Banovo brdo

Vec mi se drugar najavio da mu odradim skodu favorit,da vezbam,a imam i clija u najavi,salu na stranu,ozbiljno cu da se pozabavim sa tom temom,pa dokle doguram...a za cannonovce uz malu nadoknadu u vidu kartonceta piva sve cemo da resimo..

Comment

• g60
                      CBC Senator XXL
                      • 20.10.2006
                      • 1011
                      • Vrachar je majka ;)

Ala ce tek onda da nam viuga shav na zedistu posle gajbe
                      Svaki trud je za pozdrav! Moj matori je seo pre 10- ak godina i pretapacirao auto a nikada nije shio na mashini Vrlo kvalitetno!
                      Keva mu dala brzi kurs i...

Meni je sestra cornula mashinu inace bih to sam... Ovako je jeftinije
                      Pozz

Comment

• jevtic
                        CBC Senator XXL
                        • 26.11.2006
                        • 729
                        • beograd

prednja sedista su dosta naborana i nisu stegnuta.

zadnja onako.....

u svakom slucaju svaka cast za postavljene slike i za rad i nadam se da ces postaviti nove slike kad stegnes to...

nadam se da ce jos neko da postavi slike.
                        ex - fabia 1.9 tdi
                        golf 2.0 tfsi

Comment

• stefanves
                          CBC Senator XXL
                          • 10.12.2006
                          • 1351
                          • BG

Dogovoreno cvrle, dobijas gajbu piva, i idemo na rostilj kod NISLIJE.
                          Fiat Punto MK1, 1.2 16v @85hp, '99
                          Konacno i ja imam auto :-)

Comment

• scarab26
                            CBC Senator XXL
                            • 27.09.2006
                            • 353
                            • bgd

Bio sam kod lapcevica u skopljanskoj ulici u zemunu. Zadatak je bio zamena daske za zadnju klupu za gliser. Majstor je zanimljiv lik, ima svoju Mecku SL280 iz osamdesetih za zelenom prevrnutom kozom unutra - perverzija, ali mu je lak jako los, nije trula vec matirala i izgrebana.

Uradio je zamenu daske i to prilicno naplatio - 4.000 dinara, ali je bilo brdo posla. Naime, skaj se od stajanja, sunca i soli skupio i nije mogao da navuce skaj na novu dasku pa je morao da pomalo greje fenom i razvlaci. Ono sto je najvaznije napravio je dasku kao kad je bila nova i to mi je najvaznije. Da je bio neki losiji majstor, cenim da bi sve otislo u k.... i da bi morao da uzimam nov materijal, sto bi sigurno vise kostalo.

Bice i slika.

Comment

• shone190
                              CBC Senator XXL
                              • 10.12.2004
                              • 1877
                              • Beograd
                              • Dodge Charger 8.1l

Cisto da napomenem da mi je cale ceo zivot tapetar, pa ako nekog interesuje, slobodno nek' pita bilo sta u vezi tapaciranja. Sledeci vikend skidam sedista iz UR-a i nosim da se zamene neki delovi koze, pa cu okaciti slike nakon toga da vidite kako je ispalo.

Pozzzz

Comment

• zverko
                                CBC Senator XXL
                                • 19.08.2005
                                • 7085
                                • BGD
                                • Audi A4

eeee, ja sam posle tebe. nista nemoj da zakazujes nikom. doduse kod mene je smao malo osvezavanje ivica ali opet. kez

nikome ne bih preporucio EKO kozu. prvo, dusa gori a ne pedu a drugo 2 do 3 godine plafon i onda krene da puca. imam kod kuce garnituru od EKO koze i evo vec je pocela da puca i to onda ni na sta ne lici.

koza u mom auti traje evo 15god. jedino se na vozacevom sedistu pocepao levi bok i nigde vise. pozadi je sve ko novo. ako vec radite, radite kao valja i da traje...

pozz
                                deutsche gemacht-gut gemacht...

Comment

Working...
                                X