@cosworth
Znaci lik uzima 50 evra za presvlacenje prednjih sedista u kozu? Za ruke?
Mozes li da okacis neku slikicu da vidimo?
Ja sam nasao danas setajuci balkanskom u prodavnici textilne metraze kozu od goveda
Metar kvadratni je bio oko 2500 dinara i imaju u dosta boja ( bela, crna, siva, plava, braon...) koliko sam video... Sa jedne strane je antilop a sa druge je glatka pa ko voli...
@cosworth
Imam je jednog tapetara od caleta prijatelja, oko 50 eura za par sedista je cena (konkretno za sedista od kadeta GSI), gledao sam kako radi Recaro od GTI-a u crnu kozu i stvarno covek radi dobro.
Ako ti cena odgovara, javi se ne PP da ti dam broj
Pa kako si to promenio tako drasticno misljenje u par postova...
?
Stvarno si nas naprzio k' o stoku...
Zamalo da kupim kozu...
Ima li neko neku jeftiniju varijantu koze u BG?
U obzir dolazi i okolina...
Pozz
Evo ovako ljudi,planirao sam da ubacim neka malo bolja sedista u Pandu jer su njena fabricka uzas,razne varijante pravio i na kraju odlucio da uradim sledece.Kupio sam kadice iz kadetta GSi cabria za 30eur,stanje platna ocajno ali to me i neinteresuje jer svakako cu da ih tapaciram.Bitno je da su sundjeri zdravi.
Onda sam sediste razmontirao tj. skinuo mu komplet stari stof i dobio sediste spremno za tapaciranje
Razlog zasto sam to radio je po meni malo psiholoska tj. zasto sam se mucio kad sam mogao da odnesem onako i kazem odradi mi to i naplati koliko kosta.Majstori vole kad im olaksas i onda je manja cena,a najvise se vremena gubi na demontazi i montazi,ovako samo mu je ostalo da iskroji i namontira skrojeno,a sa ostalim se nebakce,elem dalje sam tako rasturene kadice spremao za montazu u kolima,pravio reducire,busio rupe i ubacio ih u auto,zasrafio sve kako treba da stoji i isprobao
Sutra ih poslepodne vadim iz kola i nadam se u utorak teram na tapaciranje,kombinacija ce biti crna eko koza sa strane i svetlo siva eko koza ledja i ****,mada jos uvek se razmisljam da taj svetlo sivi deo mozda bude od stofa.Isto u toj kombinaciji idu i zadnja sedista,odnosno klupa.
Koliko ce me komplet sve izaci videcemo,za kadice smo dogovorili 3000din ruke plus materijal sto ispadne oko 4000,a za zadnju se nismo dogovorili al cenim jedno +2000.Cim budu gotove postavicu slike tako da cete imati neki reper,i naravno telefon majstora.
Boj ne bije svetlo oruzje vec boj bije srce u junaka
To care! Konacno neko konkretno nesto da napishe...
Ako sam te razumeo, lik uzima 3000 dinara za oba prednja sedista i 2000 za zadnje ako se ne varam? Plus materijal?
Aj ga pitaj, mada je to isti qyrac, sije li kozu...
Pozz
I obavezno zakaci fotke kad uradi! Da divimo... Meni se proshupljilo vozacevo na bubregu pa bih odradio sve...
Lik uzima 4000din za prednja,al kad je video da sam ih rasturio spustio mi je malo cenu,nismo se za zadnje dogovorili al cenim oko 2000,plus materijal(eko koza oko 350din/m,stof slicno toliko,treba oko 5-6m za komplet,+tanak sundjer =2200-2500din za materijal),dal sije kozu ne znam,pitacu ga,sije eko kozu,e sad dal je to isto zbog tih igli il sta vec ne znam
Cim bude gotovo postavicu slike...
Ne bih ti preporucio eko kozu... Raspadne se posle prvog leta... A i spaljuje pedu...
Ako vec presvlacis pola-pola... Preporucujem ti da se otvorish za jedan kvadrat prave. Imas u balkanskoj prodavnicu, imju sve boje...
znam al to mi onda poskupljuje eksperiment ,hocu da odradim u eko kozu komplet i da vidim bas i za koliko ce da se raspadne,burazer mi ima garnituru,fotelje od eko koze,malo dete od 3 godine,nema klimu i prezivljava sve napade vec drugu godinu,nije lose uz malo odrzavanja,mislim da me to tapaciranje nece puno izaci pa i ako se raspadne za godinu,rasturim ponovo i odnesem kod nekog da mi skroji i ja vratim nazad i gotovo al mislim da bi trebalo da traje duze nego presvlake sa buvljaka,koje pride kostaju 1500 - 3000din a toliko je i materijal...Videcemo...
E, imas i onu drugu varijantu pravljenja presvlaki po meri, mislim negde na B. brdu ako se ne varam... Urade boli glava... Oko 4000 dinara je ceo auto ako nisu poskupeli. Meni ne odgovaraju jer ne siju kozu.
Gledao sam na tv- u urade kao fabricki.
Ostavis ujutro auto kod njih i dodjes popodne. Vade sedista i svasta nesto rade.
Pozz
Comment