Pa sad to sve zavisi...... od velicine papuce naravno
Mada, ima tu dosta varijacija na temu. Recimo extra velika papuca za gas sa dve male za kocnicu i kvacilo, mnogo vise daje nego zatamljena stakla i nalepnica "fast and furious"
Danas sam montirao ove papucice kao sto je Laki kupio. Mogu samo reci da izgledaju fenomenalno a tek sto cuce pod nogama . Veceras sam vozio auto za vreme onog pljuska i posle, i samo mogu reci da su cak bolje i od fabrickih gumiranih papucica. Od proklizavanja noge na njima nema ni reci. Slika je malo losa jer sam slikao sa mobilnim .
“Alfa Romeo is something special. It occupies a place apart...It is a way of life...”
Papucice za kocnicu i kvacilo su iste sirine kao i originalne sem sto su malo vise, dok je pedala gasa malo sira. Ali ti sam mozes prilikom montaze da pomeras papucice levo desno, tako da nemas nikake brige sto se tice razmaka izmedju gasa i kocnice.
“Alfa Romeo is something special. It occupies a place apart...It is a way of life...”
Pa da, to sam i kontao malo da uradim. Zato shto u jednim patikama kad kochim obavezno stiskam i gas ... to i nije tako strashno kad stisnesh i kvachilo, ali kad kochish motorom i hocesh da usporish malo naglije, on ustvari prvo ubrza i tek onda krene da usporava. Par puta kad sam hteo nekom da se zalepim od nazad sam se iznenadio vishe nego on
Razumem te u potpunosti, jer sam i ja zbog toga toliko dugo trazio ovakve papucice, koje 'em nisu autobuske 'em sa nima opet imas skoro fabricki razmak izmedju kocnice i gasa.
In essence, then, Alfa has always understood what makes driving a thrill. But it has never been able to make a car. Well, not a car that a rational, normal human being might want to buy.
Comment