Kod Rokija je valjda oko 25-30e/felna zadnji put kada sam pricao sa njim, a od tada ima vec 2god...
Alufelne
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
@cvrlezemun i Vocko
Alo bre ljudi jel pricamo po komadu ili sve cetri
Sine ako je po komadu boli me bas raka da bilo sta diram,porucicu nove i mrsh u p...m...Vozim lagano....bolje pola sata kasnije nego 40god.ranije!!!
Comment
-
-
Pa yebem te mutavog bas
Ako kosta 25 eur po komadu to je onda donekle ok ali da bude vise od 50eur to je vec abnormalno.
Vidis da nisam samo ja ovo lose shvatio
Uostalom u ponedeljak zovem Danka pa cu videti sta i koliko!
Javicu rezultateVozim lagano....bolje pola sata kasnije nego 40god.ranije!!!
Comment
-
-
Comment
-
-
vidi ovako, dimenzije felna su 15" 7J npr, J je oznaka "shirine" felne 185/60 je oznaka dimenzije gume. . .
a felne za swifta imash odlichne kod Danka na batajnichkom drumu, 15" super za tu dimenziju gume koju ti pominjesh i liche na OZ superturismo, skinute su sa nekog trkachkog swifta, bele su i extremno lagane! ja bi ih uzeo za sebe ali su uske za moj ukus, najbolje svrati tamo i pogledaj
Comment
-
-
Originally posted by reaper_HGTvidi ovako, dimenzije felna su 15" 7J npr, J je oznaka "shirine" felne...
J je profil zida felne koji drzhi gumu i zovu ga iz miloshte jot.
7 (u ovom sluchaju) je shirina felne i merna jedinica koja se upotrebljava je inch, dok kod nas u narodu obichno kazhu i col (zoll) koji je opet fizichki malo manja jedinica od incha.
Comment
-
Comment