Ja imam KM felne, a znam jos 4-5 ljudi koji ih imaju. Ja sam stvarno prezadovoljan, a koliko sam cuo i ostali su. Svaka preporuka.
KM (Kormetal) je turska firma koja vec 50-tak godina pravi odlivke od aluminijuma za masine, tako da imaju iskustvo i tehnologiju.
Kada sam birao felne, razgledao sam i Eitl, ali mi se nikako nije svidjala zavrsna obrada i nekeko su mi bas delovale jeftino, za razliku od KM.
ispala mi je ratkapna (ustvari onaj poklopac sto se skida da bi dosao do srafova od tocka) sa BBS felne, 17-ice, pa me zanima da li neko zna gde moze da se kupi, jer bas ruzno izgleda bez toga?
unapred zahvalna,
sanja
p.s. ne znam koja je oznaka modela, ovo je slika felne....
18" samo sa jako jako niskoprofilnom gumom, evo ustvari sve velicine za stila pa vidi
Stilo 01> 4x98 35-45 195/65/15 205/55/16 225/45/17 225/40/18 215/35/19
Jel moze 165 na 6J ili da jurim 175 ili 185?
Trenutno mi je 165 na 5.5J ali je tesko naci 5.5J alu felne, ovih 6J ima svuda a sve cetiri gume su mi prakticno nove pa ne bih da ih menjam ako ne moram.
Optimist and pessimist both end up dying. But they each use their lives in a completely different manner.
Momci ajmo predloge i pomoc
Dakle auto je nova opel corsa. dal je 2006 il tako nesto, sve u svemu ova poslednja sto je izasla.
Koje su njoj dimenzije felne , 14ice, to su fabricke?
I dal ima neko neki predlog gde bi se mogle nadji neke dobre polovne koje bi joj super stajale. Jedini uslov ja da budu 14ice, jer drugar vec ima 4 letnje i 4 zimske gume, pa je glupo da kupuje vece sad.
Hvala svima
Henry Ford used to doff his hat when he saw an Alfa Romeo pass by!
Comment