Da li neko moze da mi pomogne,poshto hocu da kupim alufelne za mazdu626 2.0 dizel...pa mi treba oznaka ili velicina jer se ne razumem bash najbolje ps hvala unapred
Da li neko moze da mi pomogne,poshto hocu da kupim alufelne za mazdu626 2.0 dizel...pa mi treba oznaka ili velicina jer se ne razumem bash najbolje ps hvala unapred
Ne moze da se nadje u bazi podataka sta je islo za nju.. Mozes da uradis sledece..
1. Izmeri raspon srafova (na slici oznaceno kao PCD)
2. Izmeri precnik centralne rupe (na slici Centre bore)
3. Pogledaj na samim felnama da li ima mera pod oznakom ET: ili Offset: i prepisi
4. Dobio si potrebne mere
Neki dan natrčao na osnovne podatke za 4495 aktuelnih modela felni, pa reko da podelim... možda nekom zatreba
Na WheelWeights.net - Database of Wheel Weights kad izaberite Wheel Weights List dobijate excell fajl sa podacima o modelu/metodi izrade/veličini/težini u lbs/težini u kg za 4495 modela felni
Ne moze da se nadje u bazi podataka sta je islo za nju.. Mozes da uradis sledece..
1. Izmeri raspon srafova (na slici oznaceno kao PCD)
2. Izmeri precnik centralne rupe (na slici Centre bore)
3. Pogledaj na samim felnama da li ima mera pod oznakom ET: ili Offset: i prepisi
4. Dobio si potrebne mere
Hteo bih da kupim alu felne za B180, celicne su 6J ET46, a dimenzija guma i zimskih i letnjih je 205/55 R16, e sad neki me savetuju da uzmem 6J, a prodavci me ubedjuju da uzmem 7J, sta da radim? Pritom 6J 16 je nemoguce naci. Pretrazio sam sve oglase i sajtove u Srbiji i svi nude 7J pa na vise
pozdrav svima,imam jedno pitanje,nov sam ovde,zanima me da li mogu da se nadju alu felne 13" za toyotu corolu xl,ili eventualno da li na istom autu mogu da se stave 14"
pozdrav! ako mi moze tko pomoci oko odabira guma(sirine i visine),tj kupio sam felne za laguneII 18",et40,8j !
i da napomenem da su na njoj njene standardne 205/55/16. 6,5j et 50
hwala unaprijed
Comment