volan za W124

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • VladaR
    CBC Veteran
    • 28.01.2008
    • 134
    • Grocka

Meni licno se ovo ne svidja. Ukusi su razliciti.

Brzine su u H. - Ti ces da me ucis kako se vozi. - Sta si rek'o?? - Nista-nista, hvala cika-Momo. Vracam ga cim popravim moj auto.

Comment

• Djux
      CBC Veteran
      • 10.08.2007
      • 133
      • Zemun

Originally posted by shaq
      osecaj u ruci svi sportline su deblja koza i tvrdji sundjer znaci tvrdi u ruci, dok su ovi 'obicni' kozni meksi za zenske rucice (meksa koza i meksi sundjer ispod)

provereno
      Npr. meni mnogo lepse lezi u ruci ovaj malo tanji i tvrdji od ml-a.
      Na w210 bukvalo ima 4-5mm sundjera osecam.

Comment

Originally posted by VladaR
        meni se to licno ne svidja...
        ni meni, to je slika iz Moskve, crazy rus je sve sijalice izvadio i stavio plave diode

Mada ukus vlasnika se isto vidi i po ovom pijacnom Džamahirija volanu

Comment

• VladaR
          CBC Veteran
          • 28.01.2008
          • 134
          • Grocka

Brzine su u H. - Ti ces da me ucis kako se vozi. - Sta si rek'o?? - Nista-nista, hvala cika-Momo. Vracam ga cim popravim moj auto.

Comment

• Djux
            CBC Veteran
            • 10.08.2007
            • 133
            • Zemun

Jel moze na w124 da se napravi ikako tj. da li uopste postoje providne folije tako da sijalice bacaju svetlost iza table,a svetle samo cifre kao na novijim modelima??

Comment

• VladaR
              CBC Veteran
              • 28.01.2008
              • 134
              • Grocka

Originally posted by Djux
              Jel moze na w124 da se napravi ikako tj. da li uopste postoje providne folije tako da sijalice bacaju svetlost iza table,a svetle samo cifre kao na novijim modelima??
              E TO bi bilo fenomenalno!

Comment

• dr.benz
                CBC ÄŒlan
                • 06.01.2008
                • 73
                • beograd

E pa SHAQ,hvala na reklami Sto se tice volana meni je ubedljivo najlepsi i najudobniji za voznju gore pomenuti Sportline,bar za 124-190!
                Trenutni favorit medju volanima mi je onaj u mom SL320(isti kao iz SLK,C43AMG,E55AMG i sl.),dovoljno mali,dovoljno debeo,a opet pravi mercedesovski

Inace pre par godina sam nabavio potpuno nov volan za ML 163,i mislio sam da ce dobro stajati u 190,medjutim kad sam probao da ga namestim-problem! Problem je u tome sto je zadnji deo volana, onaj deo koji leze na plastiku oko stuba volana-cetvrtastog oblika i kaci u ablender,i to tako ne moze Moze to nekako da se prepravi,smisljao sam svasta,ali me to poprilicno mrzi-a steta-lep volan!

Ove plave diode ne bih da komentarisem...

Comment

• Djux
                  CBC Veteran
                  • 10.08.2007
                  • 133
                  • Zemun

ML W163 uz stari V ima skroz drugacije rucice iza volana. Umasto one standarde sto je karakteristika svakog merca u zadnjih paaa 30 god. ima 2 plasticne ne bas nekog kvaliteta Zato je i volan takav od nazad.

Comment

Originally posted by dr.benz
                    E pa SHAQ,hvala na reklami
                    Ma ljudi razumemo se. Nismo ustrojeni ko amerikanci i svabe da bude ko hoce da kupi nek se javi na PP bla, bla.

Znamo ko ima, znamo kome treba pa nek se ljudi lepo cuju i nek zavrse posao u obostrano zadovoljstvo

Comment

• dr.benz
                      CBC ÄŒlan
                      • 06.01.2008
                      • 73
                      • beograd

Jos nesto,za one koji nisu bas upuceni>>> Volani od druge polovine 1993(kod nekih modela i nesto ranije) nemaju sa zadnje strane volana kontakte za sirenu i air-bag kao stari modeli(cetkice na ablenderu i sl.), vec imaju kabl-tj.traku, tako da ugradnja na starije modele nije bas jednostavna ako hoces da ti radi bar sirena! Da ne dodje do iznenadjenja...

Comment

• VladaR
                        CBC Veteran
                        • 28.01.2008
                        • 134
                        • Grocka

Znaci samo ovo mi preostaje?

Comment

Originally posted by Djux
                          E TO bi bilo fenomenalno!
                          Bilo bi ali ne moze. Skroz je druga konstrukcija, prizme, step motori, da vas ne davim sa tom temom.

Inace kod digitalnih satova se reprogramiranjem EEPROMA i promenom folije (uzme se fabricka AMG po teilenummeru) moze napraviti da sat koji je bio graviran 220 bude graviran 320 i da pokazuje skroz tacno i precizno. Eto najlaksi recept za dodavanje nekih 200 konja za male pare

Meni se pored mog, iako nije sportline najvise svidja volan kao u R129 SL designo , jer ima anatomsko leziste za dlanove. Ove volane je na sve svoje turpije ugradjivao i Brabus

i kombinacija srebrno tabla / donja polovina volana kao na C Klasi w202 C36 i C43:

Comment

Originally posted by dr.benz
                            Jos nesto,za one koji nisu bas upuceni>>> Volani od druge polovine 1993(kod nekih modela i nesto ranije) nemaju sa zadnje strane volana kontakte za sirenu i air-bag kao stari modeli(cetkice na ablenderu i sl.), vec imaju kabl-tj.traku, tako da ugradnja na starije modele nije bas jednostavna ako hoces da ti radi bar sirena! Da ne dodje do iznenadjenja...
                            nije problem radili su ljudi. Skines taj kabl-traku kako si ga nazvao i usrafis klasican disk kao sto nose stariji modeli. Jedino treba paziti da je sve u centru.

Ima kako je covek uradio na ovom linku

Inace taj Rick Johnson (www.2phast.com) je dosta zanimljivih prerada odradio na toj 190e 2.6 i manjim delom na ostatku svoje ergele

Comment

• VladaR
                              CBC Veteran
                              • 28.01.2008
                              • 134
                              • Grocka

Znaci ipak moze. Ljudi pozdravljam vas - sutra se radi. Tj. danas.

Comment

Ljudi pozdravljam vas - sutra se radi. Tj. danas.
                                ... kako ko...

Comment

Working...
                                X