Trenutni spisak zainteresovanih za avantgarde masku:
-Djux (w210 restyling model) 1 komad
-VladaR (C124 restyling model) 1 komad
-Dr.Benz (w201) 1 komad
-Vaskemica (w201) 3 komada
Trenutni spisak ce da bude i konacni spisak. Molim dr.benza da potvrdi za koje godiste mu treba za R129 tj da li ima jedan ili vise modela tipova satova, pa i modela prstenova (restyling i slicno)
ujutro zovem svabu, pa cu da vidim oko placanja i roka isporuke
Trenutni spisak zainteresovanih za avantgarde masku:
-Djux (w210 restyling model) 1 komad
-VladaR (C124 restyling model) 1 komad
-Dr.Benz (w201) 1 komad
-Vaskemica (w201) 2 komada
Ja ću danas potvrditi da li idu po dva kompleta za mene i dve maske ili samo jedan.Što se tiče plaćanja ako budem išao u Bg mogu dati novac Durangu a ako ne jel mi možete dati neki račun na koji da uplatim da se ne bih cimao da idem za Bg samo zbog toga.
Nije dozvoljen link prema drugom forumu, promenio Dora
Ja ću danas potvrditi da li idu po dva kompleta za mene i dve maske ili samo jedan.Što se tiče plaćanja ako budem išao u Bg mogu dati novac Durangu a ako ne jel mi možete dati neki račun na koji da uplatim da se ne bih cimao da idem za Bg samo zbog toga.
Pa ako uplatis na racun, morao bi na EUR racun koji je preko a tu ces imati oko 20-25 EUR troskova samo proviziju dve banke za uplatu sto mislim da ti se nikako ne isplati
Onda ću otići do Bg-a i odneti novac.Imam jednog lika sa Hrvatskog foruma koji bi naručio pa šta mislite kako je najlakše i najisplativije da mi pošalje novac.
Postoje razlike u godistu,ali su okviri,tj. prstenovi ISTI za sve R129 i w140.
Jos jedno pitanje> da li placamo punu cenu,ili cenu bez Mwst???
Placate punu cenu + bankarske troskove prebacivanja para preko + postarinu kroz nemacku podeljeno na ravne casti + uslugu ovog drugara + deo carine koju mu naplate na svu robu koju nosi, srazmernu tom paketu.
Usteda je u sledecem: roba sigurno stize (nece odvaditi neki carinik sta mu treba, sto nije iskljuceno ako ide postom), troskove uplate u inostranstvo od nekih 25 EUR ne placa svako posebno nego se dele na sve clanove, pa ispadaju zanemarljivi, carina i PDV se izbegavaju, skupa postarina za grillove (zbog kabastosti, nije sigurno jeftina) se izbegava i dobija se (verovatno) neki popust na ovu kolicinu (nadam se)
Cenu bez MwSt svakako nije moguce ostvariti jer ne uvozimo kao firma, a bolje je (jeftinije po vas) da sve prodje prosvercovano, nego da se madjaru prijavi za MwSt, pa da on javi odmah dalje nasima na prelazu punu cenu (tako rade provereno) koji ce onda na osnovu tog racuna naplatiti full dazbine sto ide na nekih 50% osnovne cene, a ako je veca kolicina robe moze da trazi da ide preko spedicije sto je min 5000-6000 dinara dodatnog troska, tako da bilo kad uvozis i nesto privatno od preko ako je manja kolicina uvek je MwSt bolje zaboraviti nego pokusati 'zeznuti' carinu, pa platiti posle mnogo vise, prosla su ta vremena kad se to tako radilo
Svaba u startu ne moze prodati nikom bez MwSt to je nadam se svima jasno koji su bilo kad nesto kupovali, moze se tek traziti povracaj naknadno na osnovu overenog racuna na izlaznoj granici EU, ali ko je god to pokusao docekala ga je nasa carina ako je vrednost robe veca od dozvoljenog minimuma
Za VladuR:Našao sam ovaj volan za 150 evra,bukvalno je nov(još nije skinut sa auta),kožni sa ispravnim jastukom.
onaj prethodni je bio lošiji.
Izvinjavam se sto ovako upadam, jesi to ti slikao ili je slika sa NETa?
Ovo je sportline volan (donja dva paoka su na 10ak cm razmaka) i vredi ako je koza jos uvek ocuvana i lakirana to bi vredelo kupiti. Jel bi se dala ta cena jos malo korigovati?
Mislim da ni bi trebalo propustiti ovu priliku za volan. Sportline je prava retkost pogotovo oako je koza u dobrom stanju. Mislim da bi ti Vlado odlicno upao u kupea.
Slika je sa neta a volan je isti takav,koliko sam mogao videti koža je još uvek odlična a mislim da cena može da ide još malo dole.Ako je neko zainteresovan tip je iz Mrčajevaca kod Čačka i evo njegovog broja 032-800590 i 063-613842
Onda ću otići do Bg-a i odneti novac.Imam jednog lika sa Hrvatskog foruma koji bi naručio pa šta mislite kako je najlakše i najisplativije da mi pošalje novac.
Najbolje je da ti posalje autobusom, a ti njemu isto autobusom robu. Sve ostalo je manje isplativo
Comment