Ma znam ja da moze da se namesti disk na volan koji ima fabricki traku-namestao sam par puta- nego cisto da obavestim ljude-da se ne iznenade!
volan za W124
Collapse
X
-
Jel imaju oni avangard masku za w210? Da li i to moze da se poruci, danas sam proveravao koliko je nova ovde: 250 eur
Ima neko sliku kao ti prstenovi stoje na W210 pridruzio bih se i ja porudzbini sam mi nesto cim da ne bude bilo malo kichasto. Uglavno od ove maske ne odustajem
Comment
-
-
Originally posted by DjuxSad sam malo svrljao po sajtu i nasao ono sto mi treba. Shaq kako moze da se poruci od njih maska za W210...ona bas i nije za slanje postom???
(salim se naravno)
Jesi gledao na armaturenringe.de koliko je slanje maske za Srbiju?
Ne brini kod ovog Holgera nista nije kicasto, pogotovo sto nije hrom nego polirani aluminijum
za E klasu (znam da je tvoja novi tip ovo je samo za primer)
Dakle koga imamo od sigurnih onda na spisku za okvire satova (prstenove):
-Durango (w124) 1 garnitura
-Myokis (w201) 1 garnitura
-Vaskemica (w201) 1 garnitura
-Djux (w210 restyling model) 1 garnitura
-
-
-
Koga imamo od zainteresovanih za avantgarde uloske maske i za koji model?
-Djux (w210 restyling model) 1 garnitura
-
-
Comment
-
-
Pa ubaci me na spisakza masku. Ne znam samo kakve je boje ona iza ovih hromiranih lamela posto mora da bude crna prevrteo sam sajt nasao dodje 50evrica, a sad o slanju u Srbiju uopste ne nadjoh nista. Za svaku pomoc castim pecenje ili rostilj zavisno kojoj brigadi pripadash
Comment
-
-
Originally posted by DjuxZa svaku pomoc castim pecenje ili rostilj zavisno kojoj brigadi pripadash
Mozes proveriti sam, klikni na dugme kao da kupujes i kad izaberes zemlju izace ti krajnja cena. Na kraju samo cancel-uj ili zatvori stranicu.
Svakako sajt nista ne belezi dok ne dodjes do kraja
Comment
-
-
Meni treba hauba od novije w124ke. Za koliko moze da se nadje?
A onda bih na nju nabacio avangard-grill.Brzine su u H. - Ti ces da me ucis kako se vozi. - Sta si rek'o?? - Nista-nista, hvala cika-Momo. Vracam ga cim popravim moj auto.
Comment
-
-
Probaj na 064/11-73-253. Decko se zove Dejan i nalazi se u Brace Jerkovic na Vozdovcu. Rastura 190-ke, 124-ke i 202-ke. Delovi mu nisu jeftini ali su perfektni. Najbolji od polovnih koji mogu da se nadju jer on ne kupuje jeftine strance od 1.000-1.500 eura, vec one koji su u odlicnom stanju. Pitaj ga da mu das tvoju haubu i farove i da mu doplatis za ove sa restilizovanog modela. Racunaj da ce ti trebati oko 100 eura za farbanje haube.MERCEDES-BENZ - Geprüfte Qualität
Comment
-
-
Originally posted by shaqNe znam koliko je hauba, ali ni stakla farova (ako ne i kompletni farovi) nisu ista. Nadam se da imas to u vidu
Brzine su u H. - Ti ces da me ucis kako se vozi. - Sta si rek'o?? - Nista-nista, hvala cika-Momo. Vracam ga cim popravim moj auto.
Comment
-
Comment