REG. TABLICE
Collapse
X
-
Ne kapiram. ... Negde se na forumu vec odavno vodi rasprava na tu temu? Ako na to mislis - nisam nasao. Gde je?Brzine su u H. - Ti ces da me ucis kako se vozi. - Sta si rek'o?? - Nista-nista, hvala cika-Momo. Vracam ga cim popravim moj auto.
Comment
-
-
Originally posted by cveleBMWeee da se sami pitamo verovatno bi nam tablice bile tako lepe ili mozda jos lepse!!!
Ipak... Ljudi glasali za Evropu pa moraju takve i da budu,...Zato sam i postavio ovu temu za diskusiju.
Brzine su u H. - Ti ces da me ucis kako se vozi. - Sta si rek'o?? - Nista-nista, hvala cika-Momo. Vracam ga cim popravim moj auto.
Comment
-
-
Originally posted by neshaoct...ova vizura Beograda uzeta je sa logoa nekadasnje Beobanke...
Lepe su tablice...Brzine su u H. - Ti ces da me ucis kako se vozi. - Sta si rek'o?? - Nista-nista, hvala cika-Momo. Vracam ga cim popravim moj auto.
Comment
-
-
...mozda da dodas grb Srbije...njega je bar lepo videti...
Ali, ne onu varijantu grba samo sa stitom i ocilima, vec onu ''luksuzniju''...
Pejzaz Beograda je 100% isti kao na logou Beobanke...Ali, bar je Beobanka propala, ne moze da te tuzi...
Comment
-
-
Naparavljene su vec - GangLand. Imas fotku gde se vidi tablica bez aplikacija - samo BG 000 000. Naravno, umesto tih nula su moji brojevi. Za net su nule.Brzine su u H. - Ti ces da me ucis kako se vozi. - Sta si rek'o?? - Nista-nista, hvala cika-Momo. Vracam ga cim popravim moj auto.
Comment
-
-
Originally posted by neshaoct...mozda da dodas grb Srbije...njega je bar lepo videti...
Ali, ne onu varijantu grba samo sa stitom i ocilima, vec onu ''luksuzniju''...
Pejzaz Beograda je 100% isti kao na logou Beobanke...Ali, bar je Beobanka propala, ne moze da te tuzi...Brzine su u H. - Ti ces da me ucis kako se vozi. - Sta si rek'o?? - Nista-nista, hvala cika-Momo. Vracam ga cim popravim moj auto.
Comment
-
-
...veliki grb Republike Srbije
Mozes odmah i da preuzmes sa sajta
http://www.parlament.sr.gov.yu/content/ ... imboli.asp
Na sredinu, iznad reg. broja, ili malo pomereno u levo, kao sto je i na zastavi Srbije njen grb pomeren malo u levo, nije bas na sredini...
Comment
-
-
Reg. tablice, sa svim onim što treba da poseduju su dobile svoj konačni izgled, a proizvodnja je kako rekoh počela.Na vozilu možeš imati samo takve tablice, sve ostalo je ..... ništa!Uz laž uvek ide istina, istina je dovoljna sama!
Comment
-
Comment