REG. TABLICE

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • VladaR
    CBC Veteran
    • 28.01.2008
    • 134
    • Grocka

Permutovao sam S u 5icu. ...
    Brzine su u H. - Ti ces da me ucis kako se vozi. - Sta si rek'o?? - Nista-nista, hvala cika-Momo. Vracam ga cim popravim moj auto.

Comment

• VladaR
      CBC Veteran
      • 28.01.2008
      • 134
      • Grocka

Cuj, tablica NIJE PRAZNA - ima "BG xxx xxx" na njoj. Samo je pitanje koje aplikacije da uradim pa da je okacim na auto?
      Brzine su u H. - Ti ces da me ucis kako se vozi. - Sta si rek'o?? - Nista-nista, hvala cika-Momo. Vracam ga cim popravim moj auto.

Comment

• deki-ascona
        Bio nam je drug! RIP
        • 10.04.2007
        • 2118
        • NI , Trosharina

Nije mi u opste pala na pamet Beobanka vec sam uzeo americke tablice kao primer - na svakoj tablici je, u zavisnosti od lokacije, grada gde se nalazi reg. vozilo, neka znamenitost te oblasti - planine, pomorandza, caplja, orao, kanjon reke
        Da si iz LE mogla bi pljeskavica, a za BG stvarno mi nista ne pada na pamet...
        Originally posted by Valent Vudriga
        ovde je dnevnica 20e a ne satnica...
        Kako netko vozi auto s takvom dnevnicom, to fizicki nije moguce.

Comment

• senta
          CBC Početnik
          • 28.03.2008
          • 3
          • senta

Ma extra su ti tablice, kao da fali još neki detalj da popuni malo tu silnu belu boju, ako se dobro sećam američkih tablica ima tu i više boja u igri.. nemora sve to da bude načičkano kao na severnoameričkom kontinentu ali ipak... u svakom slučaju nije loša ideja..

Comment

• MaRe_
            CBC Senator
            • 20.02.2008
            • 248
            • Nish/SRBIJA

@VladaR

Dobra ti je ideja,ja sam imao malu tablicu kao prednje italijanske + sam naso i okvir za nju,mnogo je izgledalo lepse nego obicna.. Jednom su me samo kaznili to se u zakonu tretira kao da i nemas tablicu = 500din ...

MAZDA KLUB SRBIJA

Comment

Working...
            X