Permutovao sam S u 5icu. ...
REG. TABLICE
Collapse
X
-
Cuj, tablica NIJE PRAZNA - ima "BG xxx xxx" na njoj. Samo je pitanje koje aplikacije da uradim pa da je okacim na auto?Brzine su u H. - Ti ces da me ucis kako se vozi. - Sta si rek'o?? - Nista-nista, hvala cika-Momo. Vracam ga cim popravim moj auto.
Comment
-
-
Nije mi u opste pala na pamet Beobanka vec sam uzeo americke tablice kao primer - na svakoj tablici je, u zavisnosti od lokacije, grada gde se nalazi reg. vozilo, neka znamenitost te oblasti - planine, pomorandza, caplja, orao, kanjon rekeOriginally posted by Valent Vudrigaovde je dnevnica 20e a ne satnica...
Comment
-
-
Ma extra su ti tablice, kao da fali još neki detalj da popuni malo tu silnu belu boju, ako se dobro sećam američkih tablica ima tu i više boja u igri.. nemora sve to da bude načičkano kao na severnoameričkom kontinentu ali ipak... u svakom slučaju nije loša ideja..
Comment
-
-
@VladaR
Dobra ti je ideja,ja sam imao malu tablicu kao prednje italijanske + sam naso i okvir za nju,mnogo je izgledalo lepse nego obicna.. Jednom su me samo kaznili to se u zakonu tretira kao da i nemas tablicu = 500din ...
MAZDA KLUB SRBIJA
Comment
-
Comment