instrument tabla

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • dandy
    CBC Senator XXL
    • 09.12.2005
    • 513
    • Bijeljina-Beograd Medakovic

vako je to kod mene, ali to ide pod noz, sada ubacujem angel eyes i providne brojeve, tj brojevi treba da svijetle recimo crveno,
    naravno zbog jacine svjetla na max to mnogo ljepse izgleda uzivo, a radjeno je bas najjeftinijom-vjerujte mi na rijec najboljom varijantom-diode iz upaljaca,,,,do sada najduze traju, a uradio sam preko 30 instrument tabli,,,,i nema koje diode nisam koristio, od onih po 100 din/kom do najjeftinijih od 5din, i ove iz upaljaca su neprevazidjene i po duzini trajanja i po izdrzljivosti na naponske promjene....

Kako se to radi na golfu 2 ia na sajtu vw-club, u uradi sam da sada ne kopiram, ali to je bila neka od prvih verzija, kada sam ucio kako se radi....prije dvije godine

Comment

• DraganD76
      CBC Član
      • 09.03.2007
      • 70
      • Beograd

Da li moze da se kompletna komandna tabla kod Polo Classic-a promeni iz zelene u plavu ili crvenu.

Comment

• Karter
        CBC Veteran
        • 06.05.2007
        • 133
        • NBG

ja mislim da moze.....swe se moze promeniti! ako hocesh znam lika koji sto swe menja!! i swi koji zelite da promenite neke diodice....osvetljenje i swe.....mozete da ga nazowete i da se raspitate!! baja se zove dule iz zemuna je ewo wam njegow broj 0641224424! recite marko shto wozi stila mi dao broj!
        2007 otishao Fiat Stilo 1.9 JTD
        sada Passat 2.0 TDI

Comment

• Karter
          CBC Veteran
          • 06.05.2007
          • 133
          • NBG

ewo kako je kod mene ispalo

2007 otishao Fiat Stilo 1.9 JTD
          sada Passat 2.0 TDI

Comment

• DraganD76
            CBC Član
            • 09.03.2007
            • 70
            • Beograd

Ovo je super uradjeno

Comment

• spanjeli
              CBC Senator XXL
              • 17.09.2005
              • 532
              • Nis

Pozdrav,u mojoj alfi ima obicnih sijalica od 3w koje svetle belo,a kontrolna tabla svetli zelenom bojom,na koju to foru? jel ima nalepljena neka folija na samim satovima ili sta? napominjem da sam sijalice menjao tj.jednu jer je izgorela ali sve su obicne bele sijalice,sta bi se desilo kad bih stavio recimo one plave diode koje je stavljao markidjani?
              Originally posted by Sheta_Junior
              Tata izadje iz kola, pogleda pored puta jarak, katakombe, ali vidi da ce da prodje. Digne BX-a na najvisi stepen i polako ga spusti pored puta, prodje kroz jarak, digne ga na put, stane na put, spusti citrica, i nastavi put, a svi ljudi iz kolone aplaudiraju!

Comment

• dandy
                CBC Senator XXL
                • 09.12.2005
                • 513

ima ili folija ili kapice izmedju sijalica i table tako je kod sviha utomobila
                treba rasklopiti tablu i vidjeti koji je sistem, moze takodje da se zamijeni ta folija ili kapice, ali nista nije tako efikasno kao diode....

Inace tim se bavim, kao i svim ostalim zezalicama oko osvjetljenja i elektrike na kolima koja spada pod styling, diode, neonke, angel eyes, muzika, osvjetljenje svega i svacega....ajd da se ne reklamiram,,,mogu da vam pomognem bar oko toga

Comment

• DraganD76
                  CBC Član
                  • 09.03.2007
                  • 70
                  • Beograd

Na mom polu su kapice ili folija !!! ??? Da znam sta me ceka kad budem skidao. Nisam bas nesto vican u tom poslu, ali me uzasno nervira ova zelena boja na mojoj tabli.

Comment

• dandy
                    CBC Senator XXL
                    • 09.12.2005
                    • 513

tvoj polo ako se ne varam ima slicnu tablu kao seat ibiza te generacije, i ima svjetlo odozgo....folija je, tj nije bas bolija, to je materijal kao onaj od kog se prave zadnje stranice fascikli, u boji, tako da nije tesko za skidanje,
                    samo sta je caka,,,,skini tablu, onaj gore dio bijele boje polako lemilicom razdvoj, i skini i ispod ti je folija, nju ukloni i postavi druge boje ili vec nesto
                    ako ubacujes diode, skini foliju skroz, kao i poklopac, tj mjesto gdje se nalaze sijalice, i direktno na tablu busi i lemi diode

Comment

• DraganD76
                      CBC Član
                      • 09.03.2007
                      • 70
                      • Beograd

Bojim se da nesto ne sje.em.

Comment

• dandy
                        CBC Senator XXL
                        • 09.12.2005
                        • 513

pa drugar dok se ne upustis u nesto nikada neces saznati sve cari tog posla h

Iskreno, tesko je nesto sjebati kod pola, ali ako bas nisi siguran, javi se dogovoricemo se da ti to odradim,,,,,

Comment

• milovank
                          CBC Član
                          • 23.07.2007
                          • 11
                          • Banja Luka

Zna li neko gdje se mogu naci cajgeri za Pasata 3? Nekada sam preko sat streeminga dobio 70 cajgera za Golf 2, pa ako nekome trebaju neka se javi. To je sve ukupno oko 4.3Mb

Comment

• dandy
                            CBC Senator XXL
                            • 09.12.2005
                            • 513

E cimeru, cimeru, nisam te prepoznao odmah,,,,rijesicu ti za cajgere samo da pronadjem.....
                            a sto ne skeniras svoje, tako ces sigurno moci bolje i preciznije da odradis,,,,jer je jako tesko poklopiti mjere stampanih i sa neta sa onima koje sam skeniras i obradjujes, fotosop i rokaj,

Comment

Working...
                            X